Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/433 anonim ***** válasza:

sziasztok!

mostanában kicsit lusta vagyok :)

úgy néz ki alcinak van melója mostmár bizti, egy szállodában az astoriánál.... meg van még egy étterem is a flórián térnél... majd meglátjuk melyik legyen! lehet egy ideig mind2 :( csak hát így rohadt keveset lesz itthon :( de hát most kiesett 2 hét, be kell hozni...

ma martin elég nyügi volt :( most is sirdogál, de hát már aludnia kellene... :( nah mind1.

megyek is... megnézem....

puszillak titeket, meg a gyerekeket!! :)

2010. júl. 30. 21:01
 242/433 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mindenki nagyon anyu lett :D Mikor még kismamik voltatok, naponta 3-4 levelet is váltottunk, most meg mindenkit lefoglalnak a picik :D De ez persze így normális. Az lenne a fura, hogy ha egész nap a gép előtt ülnétek pici babák mellett :) Olyan kíváncsi lennék, hogy milyen egy napotok! Úgy értem nem így leírva, hanem látni, ahogy gondozzátok a kisfiaitokat :)

Anett! Nagyon örülök, hogy ilyen hamar sikerült melót találni, és még válogatni is lehet :D Az apukák sorsa meg sajnos ilyen, hogy látástól-vakulásig dolgoznak, az anyukáké meg hogy szinte sosincs segítségük (apuka részéről). Aztán majd mikor nagyobbak lesznek a gyerekek, jön a sírás, hogy apa miért nincs itthon soha :( Marci is elmegy reggel 6kor, és sokszor csak 6-8kor ér haza. Kiakasztó, néha ki is fakadok, de olyankor mindig mondom, hogy nem Rá haragszom ezért, csak arra, hogy ilyen rohadt az élet, hogy van egy családom, és közben mégis egyedülálló anya vagyok.... "Csak" a pénz dől a "levegőből" :D Mondjuk hálás vagyok nagyon nagyon, hogy nem kell bölcsibe adnom Zsófit azonnal ahogy lehet, mert hál' istennek, megtehetjük, hogy ne dolgozzak mindenáron. Szóval örülök, hogy van melója Lacinak :) Erre mondják, hogy aki igazán akar dolgozni, az talál melót belátható időn belül, és nem hosszú hónapokig sír a szája, hogy nincs munka. 2 hét is rettentő hosszú lehet ilyen helyzetben, de látszik, hogy Ti tettetek az ügy érdekében :)

Hajni! Mi a helyzet a cumival? Megkapta Olivér? Megnyugodott tőle? Nem zavar be a szopiba? Bár én nem gondolnám, hogy megzavarná a szopási technikát, hiszen ezt cumizza, de sok helyen olvastam, hogy lehet. Nem tudom. Zsófi is cumizott, nem volt belőle gond, sőt, már volt, hogy üvegből kapta a tápit, és azt a pár korty tejcsit is kiszívta nagyon ügyesen. Amúgy én sem akartam mindenképp "cumiztatni" Zsófit, de ha jó Neki, hát legyen :)

Holnap kóstolja először Zsozsó az almáááát!!!! Annyira várom már :) 2. kajánál adom Neki, utána megpróbálok géphez ülni, mert aztán másfél hétre kiköltözünk anyuhoz, ott meg sztem nem fogok netezni, mert mivel anyu tud vigyázni Zsófira, annyit fogok bicózni mint állat :D Jaj de jó lesz :) Kiszakadni ebből a sz.r környezetből, itt hagyni az anyósomat meg a rengeteg stresszt. Olyan mintha bevonulnék egy diliházba egy kezelésre :D De még akár wellness hétvégével is felér majd :) Anyum tényleg hatalmas nagyon segítség. Mert vannak az olyan típusok, akik segítenek, de igazából nem szívesen fogadja az ember, vagy csak a munka meg az idegeskedés lesz több tőle. Na anyu az segítség, aki hajszálra mindent úgy csinál, ahogy én, vagy ha nem tudja, megkérdezni, és pont úgy tesz, ahogy én azt elmondom, még akkor is, ha esetleg nem ért vele 100%osan egyet. Ha esetleg van 5lete, elmondja, de soha nem tolakodóan, és mivel csecsemős volt, és ezeket Ő tanulta, elég ritkán mond olyat, ami ne lenne ésszerű :) Szóval nagyon jó lesz :) Annyi a rossz a jóban, hogy azért megyünk, mert Marci megy 2,5 hétre dolgozni a Szigetre :( Nagyon fog hiányozni :( De mondta, hogy majd igyexik egyszer-kétszer hazaugrani. Remélem sikerül majd.

Na holnap majd megpróbálok még majd mesélni, milyen volt az almaevés, ha esetleg nem tudok, akkor sziasztok, meg vigyázzatok magatokra, a picikre, és mindenkinek nagyon nyugodt, idegeskedés mentes napokat kívánok!!! Sokszor puszillak Titeket!

2010. júl. 31. 12:02
 243/433 anonim ***** válasza:
nem zavar be a cumi egyeltalán, és mi a nuk cumit használjuk... tescoba vettük, kényelmes, neki is jó... szereti! eleinte kicsit furi volt meg tartani kellett neki folyamatosan a szájába, metr kiesett mindíg, de most már elég ügyes :) én cicire csak akja időben rakom! amúgy nem, épp ezért mert rászokik, és így is szeret cicin lenni :) tiszta apja :)
2010. júl. 31. 16:51
 244/433 anonim ***** válasza:

hát azóta laci még mindíg nem ragadt le meló terén, most van egy szálloda nem tudom ezt írtam e már... meg van egy étterem ahova majd kedden megy. ma volt a szállodába, reggel 6ra kelll menni reggeliztetni... de hát nem tudom mert mondta laci h se enni, se inni, se cigi... semmit nem engednek :S és ház kellett rendesen menniük...szóval lehet h a szállodát hanyagoljuk, és ahogy számoltuk 110-120 keresne vele, de hát az irtó kevés!!! úgyhogy lehet h inkább kösz nem... tegnep volt egy megbeszélésen, az lenne a jó, kézbe 10minden nap! az jó lenne, mert fix, és nem kell azon aggódni h ma vajon mennyit keres...

úgyhogy még semmi se 100 itt :( pedig már jó lenne ha minden a régi lenne, de erre még várni kell :(

nah megyek csinálok kaját, mert éhes vagyok...

puszika!

Tamara kellemes "nyaralást" pihend ki magad :) és "használd" ki anyudat :)

2010. júl. 31. 16:58
 245/433 anonim ***** válasza:

sziasztok!

mi ma mentünk ám :) szülinap, meg család látogatás...minden volt :) a gyerek rendesen hisztizett is, mert mki macálta és nem tudott aludni :S de így legalább most alszik :S :) háááát meg hallgathattam is, mert ugye én csak 3 óránként etetem és nem rakom plusszban a cicire, és 2kor elkezdett sírni, és h biztos éhes, és h milyen kegyetlen vagyok h nem etetem, és h hogy lehetek ilyen... meg h halgatassam el a gyereket... 3kor kellett volna ennie, mert h ők amikor a gyerek csak szeretett volna mindíg cicire rakták... hát én nem, és mki máshogy neveli a ygerekét, és mki máshogy gondolkodik ezekről! de hát halgathattam :S ne mind1.

mért jön mindíg mki azzal, ha sír a gyerek, h éhes??? és h etessem meg????? :S :S :S már unom nagyon! pláne h szegény nem is aludt dél óta semmit, nyűgös volt, meg fáradt.... na de mind1, hát ez is laci családja!!!és vhogy nem tetszik nekik az én felfogásom a ygerekről, de hát ez van, majd megszokják!!! :)

veletek mizu? mert mióta mki lebabázott azóta tényleg kevesebbet fordulunk meg itt, én is tudom! :)

de hát amikor martin alszik,akkor csinálom a dolgokat, és én is próbálok pihenni!!! mert van h én is alszok nap közben mikor ő :) és inkább fetrengek, mert lusta vagyok bekapcsolni a gépet :) laci ha itthon van úgyis bekapcsolja, és akkor ülök ide mindíg kicsit :)

remélem jól telnek a napjaitok!!!

puszika

2010. aug. 1. 21:37
 246/433 anonim ***** válasza:

Na sziasztok! :)

Az almás mutatvány nagyon izgis volt! :D Amúgy meg annyi volt, hogy kb egy fél falatnyit lenyelt, aztán a többit szépen kiköpködte, meg grimaszolt :D Annnnnnyira édes volt, azt hittem megzabálom :) Apa adta Neki :) Nagyon édesek voltak :)

Aztán nálunk is volt jövés-menés, voltunk Tescoban MaRcinak bevásárolni a Szigetre, Obiban, megvettük a wc-t a wc tartályt, a wc ülőkét :) mind nagyon szép, gyönyörű lesz a fürdőnk :) Már Marci le is betonozta az alapot, a wc berakására nem volt már ideje, dehát úgyis csak 2,5 hét múlva jön haza a Szigetes melóról, és én is úgy döntöttem, hogy akkor mi sem jövünk haza, minek. Anyós biztos nem fog hiányozni :D Anyum 1,5 hét múlva megy dolgozni, de állandó éjszakás, és itthon is egyedül lennénk este, szóval tök mind1, így legalább nem kell anyóst bámulnom :D

Aztán mostmár lassan lefexem aludni, Marci már morog, hogy ne kattogjak a billentyűkön :) (utálja ahogy zörgök a körmömmel :D)

Sokszor puszillak Titeket, száz év múlva jövök! :D

2010. aug. 1. 23:21
 247/433 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát gyerekek én nagy ritkán tudok beszabadulni a gép elé, mert amikor Olivér végre elalszik akkor egyrészt örülök hogy élek, meg másrészt próbálom utólérni magam a házimunkában, és ha sikerül összehozni akkor még főzök is. Ma rohadt egy éjszakám volt két óránként kelt szopizni és aztán meg egy órát fent volt... legutolsó szopinál már vissza se feküdtem kivártam a következőt.Egyenlőre még nem vetettük be a cumit, úgyhogy meg se vettem. Tesóm azt mondta hogy az ő gyermekei is csinálták ezt hogy cumiztak a cicin, de hogy egy - két hónap alatt kinőtték, úgyhogy ha csak ez kell a lelki békéjéhez és kinővi akkor engedem neki. :D

Ma viszont szopi közben néztem a tv-t és volt egy hangosabb jelenet és szegénykém úgy felriadt és olyan fájdalmasan sírt fel, úgy megsajnáltam gyorsan lenémítottam :) hogy tudjon tovább pihegni. :)

Remélem Laci talál sőt már talált egy olyan melóhelyet ami anyagilag és időben is jó nektek!

Hozzászólnék az apa és anya munkamegosztáshoz :) nekünk párom az elején teljes lélekjelenléttel segített és odaadással aztán rájött hogy ez így neki nem megy --- ugye azt tudjátok hogy mi egy helyen élünk és egy helyen dolgozik párom. Na úgyhogy mostmár nem nagyon segít, sőt néha már úgy kell kardoskodni hogy segítsen... ami engem bosszant, hogy én 0-24 óráig "melózom" ő meg mondjuk 8 órát de meló közben is néz jóbarátokat, meg játszik... szóval őneki azért nincs úgy megkötve a keze, meg őt nem idegesíti a szabad idejében hogy szalad a ház...

Engem meg irtóra bosszant... ráadásul minden nap megy a mosógép... aztán vasalás... Ti is vasaljátok a ruhákat, textílpelust?

És tök rosszul érzem magam, mert szeretnék mindent megcsinálni úgy mint rég, hogy jól érezzem magam az otthonomban, de egyszerűen képtelen vagyok, mikor hazajöttünk a kórházból akkor tök jó volt mert sokat aludt most meg egy csomót van ébren...

Mondtam a páromnak, hogy minden héten hétvégén beszéljük meg hogy mit főzzünk rákövetkező héten, vásároljuk meg a hozzávalókat és így akkor ha sikerül elaltatni egyből tudok menni főzni, nem kell szenvedni azzal hogy mikor elalszik akkor beszéljük meg hogy mit főzzek aztán meg még bevásárlás és aztán főzés és aztán megint szoptatás... és megint semmi időm... ---- nem jött össze --- párom apukájának nem volt jó az időpont a nagybevásárlásra, erre ok akkor majd mindig előző nap megvesszük a hozzávalókat ... már ez sem jön össze. ma reggel mondom páromnak mikor szoptatok hogy most menjen le a közértbe azt mondta nem mert dolgozik... mondom és akkor mikor főzzek szoptatás közben, csak mert ha most megszoptatok és sikerül letenni akkor már tudnék főzni... -- csak nem megy le,... mondtam neki hogy jó akkor mostantól rendelünk ebédet minden napra... én nem fogok ezzel szórakozni... hogy én stresszeljem magam a kaján, az anyját meg nem fogom felhívni főzni, mert ahogy írta Tamara az olyan segítség lenne amire folyamatosan oda kellene figyelni, ugyanis nem tud mosogatni, a kaját odaégeti, a húsokat nem süti át rendesen, túl erősen fűszerez... átpakolja a konyhaszekrényeket, a húsokat a mosogatóban úgy mossa le hogy beleteszi a medencébe, én meg ezt nem szeretem, mert a macska néha a csapból iszik és belemászik a medencébe, meg ott mosószert használunk... a konyharuhákat dettó nem felakassza hanem lerakja az asztalra amire szintén felmászik a macska... és akkor szőrös lesz... szóval őt nem vagyok hajlandó áthívni... így is mostantól új szabályokat vezetek be, és nem érdekel a rokonság lelki világa, nem ők fontosak hanem mi az hogy nyugodtak legyünk, az hogy ne stresszeljünk és nyugodtan neveljük a gyereket és gondozzuk... márpedig én ha rokonság kavar mindig tök ideg szoktam lenni... most is az voltam, nem is tudom megírtam -e ... de végülis már lényegtelen...

Nekem is anyós beugatott a szoptatással kapcsolatban hogy este ne, meg ne három óránként ....

Én úgy vagyok vele hogy ha akkor etetek a három órán belül, ha egyértelműen látom rajta hogy éhes, keresi a cicit, meg tiszta izgalomban van a feje - ide oda mozgatja és közben nyitva van a szája :D

De van hogyha nagyon nyűgös és előtte szopizott akkor picit cicire teszem hogy megnyugodjon aztán babusgatom. :D

Tudom hülyeség ilyet írni, mert sok anya úgy mondja hogy ő már akkor szerette mikor a hasába volt, de szerintem az másmilyen szeretet... én úgy vagyok vele hogy kb. két hete kezdtem érezni hogy nagyon szeretem, és most meg hogy imádom... szerintem ez nem normális.

Tök jó Tamara hogy már ismerkedtek a más ételekkel:) én is annyira kíváncsi vagyok hogy majd ha hozzátáplálunk akkor mi lesz :D

Ja és az is tök durva csajok, hogy én az anyukámmal is jól megvagyok, ő sem szól bele semmibe, pedig ő is ápólónőnek tanult úgyhogy többet ért a csecsemőgondozáshoz is mint anyós, és ugye anyum is nevelt fel gyerekeket. Meg különben is van hogy a mennyiség a minőség rovására megy... Anyóst már másfél hete nem hívtuk át, msn-re már fel se megyek... nehogy írni kezdjen és rákérdezzen mikor jöhet.. páromnak mindig panaszkodik hogy miért nem hívjuk és hogy miért kell könyörögnie hogy segíthessen nekünk...

Rendeltem a brendonból egy normális pelenkázófeltétet mert ami volt nekünk azt úgy kaptuk használtan ismerőstöl de az szövetből volt nem műanyagból, így ha kijött a pisi vagy kaki akkor mosni kellett... és mire megszáradt... úgyhogy matracvédővel takartam le, de így meg a matracvédő lett kakis - pisis, mert a pelenka ugye átázik... szóval... nem egyszerű...

meg rendeltem szoptatós melltartót, mert amit anno vettem olcsón meg a brendonos canpol... trikó alá nem igazán előnyös... Az Anita viszont tök jó úgyhogy abból rendeltem egy feketét is, már van egy fehér ... ezeket használom ha el kell menni itthonról vagy vendégek jönnek... A többit estére mert nekem minden szoptatásig teljesen átázik a melltartóbetét meg a melltartó is... Nektek is volt ilyen és meddig tartott hogy ennyire dőlt a tejcsi?

Na zárom soraimat, igyekeztem behozni a lemaradásomat. :D

Puszillak benneteket és kisbabáitokat!!! :D

2010. aug. 2. 12:43
 248/433 anonim ***** válasza:

halika!

nekem tejcsim addig volt folyásig amíg anyummal meg alcival voltam itthon, ahogy aza nyós jött "segíteni" szépe lassan fogyni kezdett... vajon miért?!?!?! hát amiket ti is írtok... :S

fura! mert sztem anyámnak teljes jogú beleszólása van az én dolgaimba, hisz az én anyám! jó anyós meg laci anyja, és az unoka mind2jüké ugyanannyira, de anyám egyszer sem kezdett cirkuszolni, h hogy szoptatok, meg a gyerekkel kapcsolatban!!! ha vmi bajom van felhívom és próbál segíteni,de nem okoskodik! szerencsére!

hát mi vasárnap voltunk vendégségben laci nagynénjééknél, szülinap volt, és ott volt az egész rokonság... hát mondanom se kell ahogy beléptünk a lákásba a gyerek eltűnk a rokonoknál...aztán kb 1 óra múlva megunta őket és sírni kezdett... és akkor h menjünk a kisszobába szoptatni... én meg mondtam h még nincs itt az ideje, meg nem csodálom h sírni kezdett...és utánna hallgathattam, h mijen anya vagyok, hagyom szenvedni a gyereket, mert h ők a gyereket amikor csak akart cicre tették...és h hogy hagyhatom éhezni, és milyen keservesen sír...hát kössz!!!az én gyerekemet had neveljem én! meg én úgy vagyok vele h a gyerekben már ilyenkor kialakul bizonyos féle hajlam arra h érezze h ki irányít, én v ő... és ha mindíg minden úgy van ahogy ő akarja akkor ő irányít, és egy kis picsogással bármit elérhet, és ez később csak komolyabb lesz és nagyobb mértékű... hát nálunk én irányítok! és mindennek megvan az ideje, módja!meg is lehet nézni az ő gyereküket, mert most lett 2 éves, és nem fogad szót senkinek, ha ő az ágyon akar ugrálni akkor ugrál, vki odaül mellé és próbálja elkapni h le ne essen. meg ehhez hasonlók. hát én nem ilyen gyereket szeretnék! 2 évesen is ha azt mondom h kicsim ne ugrált ott emrt leesel és megütöd a buksidat, akkor az úgy legyen. mert ők ott negyszülők mki együtt él, de itt csak én avygok vele...

na mind1, ahány ház annyi szokás. nektek is biztos megvannak anevelésről az elképzeléseitek, és azt úgy...

én is vasalok minden gyerek holmit! a pelust rucikat, sapikat, zoknikat...mindent!!!! unom is és gyűlölöm csinálni, de ez van.

lacinak van munkahelye, egy olyan pizzázó mint a pizza hut volt, csak nagyobb, meg több a féla kaja van... :) szóval most már nyugi van :)

elkezdek homeós bogyeszokat szedni mert estére nincs elég tejem vacsira apicinek :( mindíg pótolni kell a fagyóból :( idegesít, meg szomorú vagyok miatta ,de amjd hátha abogyók segítenek.

lassan szül laci tesója is. aggódok miatta h majd ugye az anyja (anyós) jön neki segíteni... és el fogja rontani :( mert engem is próbált mindíg vmi hülyeséggel, h nem etetem e gyereket, meg hagyom bőgetni, meg nem sajnálom... hát de ennek köszönhetem h éjjel 6-7 órákat alszik már napok óta, nappal fent van nevetgél meg elvan kaja után, itánna ha álmos lesz nyügizik kicsit berakom az ágyába sír 2-3 percig és alszik is. nem kell altatgatni, meg éjjel vírasztani vele... minrt az elején mikor kapattuk kicsit...

én egyre jobban imádom!!!!fogalmam sem volt róla h egy ilyen kis szarzsákot, így lehet szeretni :) kis imádnivaló mocsok :) tegnap is az apja lábán volt, és meg laci vállára dőlve, kicsit lecsúsztam, és pont a kinyújtott lábához értem, megpuszilgattam neki, meg bekaptam meg nyalogattam :) hát elhúzta, visszatolta a számba, megint elhúzta, és megint viszza :) kis majom, élvezte h atalpiját nyalogtják :) meg már teli szájjal nevet :) persze csak az apjára :S rám nem :( de nevet ez a lényeg...és kis zabálnivaló édeske!!!!össze bírnám törni, nyomorgatni, v nem is tudom :)

voltunk ortopédián...hát nem volt időpontunk, mert csak túl későre tudtak volna adni, és így inkább nem adtak, de felkészítettek h lehet egész nap ott kell ülni. izgultam is,mert hát etetni, meg pelenkázni...na mind1.erre elsők voltunk!!! pedig voltak időpontosak is! és minket vettek előre, hát mondom csodás!!!! :) örültem mint majom a farkának :)szerencsére nincs komoly gond, kicsit a csípőjét kell tornásztatni... de az nem baj, ez legyen a legtöbb amivel foglalkozni kell!!! úgyhogy megnyugodott a kis szivem, h nincs baja a babának ilyen téren.

hát hajni! én az apa-baba-én kapcsolatra csak annyit tudok hozzászólni, h én megmondtam lacinak anno h nem magamnak szültem hanem nekünk! és h ha ő melózik én vagyok soron, de ha itthon van vegye ki a részét!és össze is teszem a kezem, mert egy szavam nem lehet! most h itthon volt 2 hétig mosogtott, főzött, takarított, gyerekkel foglalkozott nap közben nekem csak szoptatni kellett, meg ha ő játszott a gépen, v vmi akkor nálam volt a pici, amúgy mindíg vele! látszik is hiszen rá már nevet! rám meg nem :( szóval én nem is tudom mit csinálnék ha az egész háztartást nekem kéne vinni a gyerek mellett!!! éjjel kelni etetni, jó mi már inkább alszunk de akkor is van h remegve kelek éjjel a fáradtságtól... meg egész nap etetni...ki kell vennie a részét az itthoni dolgokból én megmondtam neki! mert nem acselédje vagyok, h minden az én dolgom, ő meg keresi a pénzt!ez nem így működik, ahogy te is írtad, attól mert ő 8 órát melózik, meg közben tv, szgép... te meg 24 órában ugrásra készen, sokkal rosszabb mert soha nem tudod pontosan előre h mikor miért kell ugranod éppen mi közben, akár wcről, v főzés, v mosás...nálunk közösen járunk vásárolni tescóba, v ha a pici épp alszik már, v eszik, nyügös, akkor alcinak lista már jól tudja miből melyik márkát kell vennie(betét mososzer, öblítő...) és elmegy és megveszi a kajával együtt, hazajön és megfőz...

szóval nekem egy szavam se lehet, és nincs is, mert imádom mind2 pasit a lakásban!!!!!

én is nagyon soakt hozlak fel titeket beszélgetések alkalmával, akár anyunak, meg lacinak, rokonoknak, barátoknak :):):):):):)

az irományommal eszem ágában se volt okoskodni, v megbántani titeket, ne úgy vegyétek!!!!!!!! okoskodnak eleget a körülöttünk levők!!!! :)

puszika, és szép napot/napokat :)

2010. aug. 4. 14:26
 249/433 A kérdező kommentje:

Hi!

Hát igen én sem értem hogy anyósok miért pofáznak jobban a dolgokba mint az ember saját anyja. Az én anyukám ha tanácsot kérek tőle olyan szelíden mondja el a véleményét, hogy közel sem érzem hogy értékelne vagy rám akarná erőszakolni a véleményét, ezzel szemben anyós annyira erőszakosan mondja-fújja a véleményét hogy rosszul vagyok tőle. Jól írta anno Tamara hogy embert nem gyűlölt még ennyire, na én is vagyok ezzel.

Nekem is jellemzően a szoptatásba szól bele, meg ilyenbe hogy mit eszek... közben ő ad véres húst nekem, meg anno mikor terhes voltam olyan ételeket hozott amiket puffasztottak... a barom... na mindegy.

Hát én mostmár kerülöm a nagy családi összeröffenéseket, nem vagyok hajlandó senkit fogadni akik többen vannak mint kettő, kivéve a saját családom, mert ők nem olyan hangosak, meg piócák.

Mindenképpen úgy szoptass, úgy neveld a gyermeked ahogy te érzed jól magad, és ne figyelj senki másra. Én is ha csak leírom hogy én hogy csinálom, azt én csak leírom, nem akarok vele befolyásolni senkit, csak jól esik leírni ha valami nyomaszt. :) De teljesen egyetértek azzal hogy neked úgy jó Anett ahogy csinálod ez egy teljesen jó, következetes hozzáállás.

Örülök, hogy Laci talált magának jó munkahelyet.

Remélem segítenek vagy már segítettek is a homeobogyók. Én a szoptatós teát is csak javasolni tudom. Én is van hogy úgy érzem mindkét cicimet totál leszívta, mert ha úgy érzem hogy kevés volt az egyikből odaadom neki a másikat is, aztán iszom egy teát. :) És estére hál istennek megoldódik a dolog, de van hogy ilyenkor jól megtolom a fehérje kajálást is, meg pihenek. Én is totál para tudok ilyenkor lenni. Mindig megijedek hogy úristen mi lesz ha nem tudok szoptatni. De aztán mindig téves a riasztás. Lekopogom. :D

Én anyóst nem fogom egyedül hagyni a gyerekkel jó darabig az szent. Még a terhesség előtt elmondta hogy mit fog csinálni a gyerekkel x hónaposan meg ilyenek, úgyhogy inkább babysitter mint anyós, sőt inkább bárki csak anyós ne!

Anyós már három hónaposan töltött káposztát adott az egyik gyerekének...

Rám már mosolygott a kisbéka :D Meg szopi közben olyan édesen nyöszörög, meg úgy csinál mint egy kis disznó túrja az orrával a cicit össze-vissza, kiköpi aztán meg bekapja és közben morog. Nagyon édes! Én is egyre jobban szeretem!

Pfúú nemsokára jönnek az oltások... Meg nemsokára megyünk ilyen koponya,has,csípő uh szűrésre - meg kiderült hogy már csak fél ujjnyi a nagy kutacsa aminek én nem örülök, mert sok rosszat olvastam erről. De remélem kiderül majd hogy nincs okunk az aggódásra. Csípővel is remélem minden okés lesz. Addig is tornáztatom! Okulva belőletek.

Jaj meg valamelyik este fuldoklott szegényke mert feljött neki szopi után két órával a tejcsi... úgy megrémültem... azóta hál istennek nem volt ilyen, lekopogom ezt is..

Papa-baba: Igen nektek annyiban más, hogy neked párod ha hazamegy a melóból akkor már száz százalékig tud rátok figyelni.

Nekem párom ugye itthon dolgozik, szóval van hogy reggeltől estig melózik, mert mint vállalkozó nála nincs olyan hogy a melónak vége.. sajnos :(

Na megyek ránézek a kajára végre tudtam főzni.. .a héten egyébként rendeltünk az egészségkonyhától, a kaja jó csak nekünk kevés, mi szeretjük megtömni a bendőt. :D

Puszika Neked és a kis hajas babának is!

2010. aug. 6. 16:31
 250/433 anonim ***** válasza:

szia!

hát az oltástól én is tartok picit, h hogy lesz, és h mennyire fogja bírni... eddig egyszer sem sírt a dokinál :) csípőszűrésen sem :) úgyhogy reménykedünk!!! meg hát ugye oltás után van h belázasodnak az ilyen töpörtyűk... és akkor biztos nyűgi lesz... :( nem szeretem ha fájdalomból, v nyügiből sír!!! ha csak hiszti h kézbe legyen akkor azzal nem foglalkozunk!!! had sírjon majd abbahagyja, tanulja meg h nem abból áll a világ h anya v apa fogja... :)

hát ma... ne tudd meg!!!lacinak volt már egy menyasszonya, és a csaj megcsalta ,és szétmentek...ez már évekkel ezelött volt... de már mióta együtt vagyunk volt a csajból vita, mert irtó féltékeny tipus vagyok, de laci is!!! erre játszok a telójával, ő itt ül a gépnél, és a csaj megcsörgeti... hát mondanom se kell az adrenalin az egekbe, a szívem majd kiugrott... sírás rajtam...laci meg mentegetőzik, h semmi köze hozzá, és nem tudja miért, és már nem is tudja mikor bezséltek már hónapok óta...h hívjam fel és kérdezzem meg, sztem csak azért mondta mert azt hitte úgyse, én meg fogtam és felhívtam a csajt!!!!!!! lehet cikis vagyok, v nemtudom, de sajna nagyon nagyon nagyon féltékeny vagyok :( és "elbeszélgettem" vele h mit akar a férjemtől, és h ne hívogassa, meg ne csörgesse, erre ő h csak a barátja, mondom minden barátodat végigcsörgeted,?! erre h semmi közöm hozzá, és nem velem fgoja megbeszélni h kit hívogat, és azt csörget akit akar... hát már a szám rángatózott, és rámtette a telót. laci utánna mondogatta még h nincs semmi, meg nem is volt, és szeret és semmi pénzért, meg a fia életére esküszik h semmi és szeret, és en gondoljak butaságokat...mert neki én vagyok a szerelme...jól esett amiket mondott, de mondtam neki, h gondoljon bele, ő játszik a telómmal, és egy volt pasim megcsörget...hát ő is ahogy ismerem kiverte volna a balhét!!!!igazat adott nekem, és itt be is fejeztük.

nagyon remélem h soha többé nem lesz semmi ilyesmi, mert sajna nem tudok vele mit csinálni, mert nem ismerem a csajt, és hiába is akarnám leállítani, csak ennyit tehetek, de remélem kicsit észbe kapott, h laci már férj, és van egy felesége, és már semmi köze hozzá, és ne tegye tönkre az életét....

nálunk is volt már h visszabüfizi a tejcsit. állítólag azért mert sok levegőt nyel le, és nem bírja tisztán felbüfizni...hát nem tudom, de nem is számít mert nem nagyon lehet vele mit kezdeni :( éjjel amint olyan hangot hallok pattanok és nézem a száját... de általában semmi. inkább nappal jellemző nálunk, és azt is ránk :) vmelyik nap laci tesójánál voltunk, és kajak a 2 cicim közé bele egy nagy adagot :) hát kössz :) a fölsőm nem lett olyan, csak a melltartóm :) hát tud vmit a gyerek, h hogy szedje le a melltertót, csak nem az anyján kéne gyakorolni :))))

laci amjd jövő szerdától fog melózni :( olyan jó volt h itthon volt!!!!!! azért akkortól, mert egészségügyi kiskönyvét meg kell csinálni, és a tüdőszűrő csak akkor lesz kész :( de addig is velünk lesz!!! most is babusgatja a kicsit :) meg egész nap ha fent van játszanak, repülőznek, meg elvannak :) fényképezkedünk :)

imádom mind2 kiskukist :)

ennyi jutott eszembe!!!!!!!!!

sok puszika, és vigyázzatok magatokra!!!!!

ui.:olvastam az iwiwet, és te vagy az első aki azt mondja h rám hasonlít a gyerek!!!!!!mki szerint és szerintünk is lacié mindene(szemállása, füle, szemöldöke, szemszíne, hajvonala...) de az én belső tökéletességemet örökli biztos :)

nah puszika

2010. aug. 6. 17:59
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!