Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/433 anonim ***** válasza:

Hajni! freemailen akkor átküldöm! :)

kuki: én megmondom öszintén, h csak akkor kenem ha piros neki akármilyen, mert amint kaki van egyből cseréljük a pelust, pisit meg totál beszívja a pelus, és csak törlőkendővel letörlöm. ha netán többet pisil, v kipirosodik neki a pocak alja, kakor ott szoktam neki kenni ,de a kukiját, meg amit írtál a talinál ott nem, de oda is be szokott jutni, mert szokott lenni ott olyan fehér cucc :) az gondolom az (kenőcs)

hát anyu ma beszélt az én régi gyerek orvosommal, és benne jobban bízok, és ő mondta h elég ha ebédre kap a ygerek főzeléket, a vacsi csak tej legyen, úgyhogy ma már csak azt kapott, de volt elég :) mert bealudt rajta, igaz előtte rájött a dili, és 1 órán keresztül visított már megint :( nem tudom ilyenkor mi van vele, kis idiotika :) de nagyon lefárasztott a visításával :( nem bírom elviselni, nagyon elmegy az eszem nekem is :(

apa ma már itthon is van :) nem volt forgalom és hazaküldték :) úgyhogy együtt fekszünk :) holnap meg szabad :)

megyek küldöm a recepteket :)

jó éjt puszika

2010. okt. 19. 22:19
 372/433 anonim ***** válasza:
52%

jah! és a kukija vége teljesen kilátszik régóta, multkor dokinénivel is megnézettem, és azt mondta h gyönyörű :)

nah lépke aludni

puszs

2010. okt. 20. 21:35
 373/433 anonim ***** válasza:

mizuvan csajok??? eltűntetek :( egyedül vagyok, kicsit vagyok, de anett nem vuk :)

itt semmi, megyünk holnap anyuékhoz :)

2010. okt. 22. 20:10
 374/433 A kérdező kommentje:

Helló,

na hát kuki téma: már nem tudom hány módon tettem fel kérdést itt ez ügyben. :) :) de annyira megoszlanak a vélemények hogy tök tanácstalan vagyok. Következő oltáskor megnézetem a doktornővel, de fosok hogy nehogy úgy meghúzza neki hogy fájjon neki.

Velem semmi extra telnek az "monoton" hétköznapjaim. Tesómra kicsit berágtam mert lesznobozott a múltkor mert hat ezer forintért vettem három darab rugdalozót... lehet hogy drága volt, de hagy legyen már három szép rugija amit feladhatok rá ha dokihoz megyünk vagy ha fotózzuk... egyébként mindig vateráról szerzek be ezt azt. ... na és azóta mindig ezt hozza fel... most újabban közölte hogy inkább pénzt adnak karácsonyra mert hogy biztos nem tudna olyan dolgot venni ami nekem tetszene... ehhez hozzájárul az is hogy voltam kolléganőim múltkor és porcelán étkészletet hoztak Olinak... mondanom sem kell hogy nem értem hogy gondolták... hogy majd törékeny cuccból fogom etetni? Na és ezt így megemlítettem a tesómnak és azóta azt is hajtogatja hogy én nem tudok örülni semminek...

Ami nem igaz, de nem érti meg hogy én úgy vagyok vele, hogy nem szeretek felesleges ajándékot adni és kapni... én mindig megkérdeztem a tesómat is hogy mire van szükségük, és volt hogyha játékot kértek akkor még arra is rákérdeztem hogy pontosan milyen játékra gondoltak, elvégre ők a szülei a gyereknek ők tudják pontosan hogy milyen játékkal akarják hogy játszon a gyerekük, vagy hogy milyen ruhára van szükségük, stb...

Én nem szeretek értelmetlen dolgokat kapni... utálom a porfogókat és a haszontalan dolgokat mert csak a helyet foglalják és porfogók. Na mindegy.. ennyi történt velem egyébként :)

Képzeljétek Olivér most tegnap este fél kilenctől hajnal fél hatig aludt. :D persze most nem akar visszaaludni... :( ezért írok most, mert esti alvás után keléskor nagyon kis nyugodt. :)

na most megyek gyorsan megpróbálok megcsinálni ezt az kihasználva Olivér nyugodtságát.

2010. okt. 23. 06:23
 375/433 anonim ***** válasza:

hát mi még itt vagyunk anyuéknál :) kivizsgáltatom martint, mert nem hízik, és ez így nem vmi jó, már 2 hónapja alig hízott :(((( úgyhogy vizelet vizsgálatra fogunk menni ,vagyis csak a pisikéje :) remélem nincs baj!!!!!

amúgy semi nincs :) veszek baba hordozó kenguru féleséget :) lehet h a héten mér meglesz :)

Hajni írtam facebookon... a mérleggel kapcsolatban...

hát egyenlőre ennyi..

Jah!!! férje mondta h holnap menyjek el fodrászhoz!! úgyhogy holnap délben megyek :))))) már várom ,rövid lesz a hajam!!!! most elég hosszú. csak mindíg felvan fogva. mert iszonyatosan hullik, és martin midníg elkapja :)

és úgy megyek, h holnap délután jönne laci vissza, csak nincs ki vigyázzon aygerekre, és holnap reggel felkel, és leutazik hamarabb pár órával, h én fodrászolhassak :)

nah tényleg ennyi jutott eszembe :)

pusszantás!!!!

2010. okt. 25. 12:58
 376/433 A kérdező kommentje:

Hali,

hát Anett nem irigyellek, hogy még mindig fennáll ez a probléma a nem hízással kapcsolatban... és valami olyan vizsgálat nincs hogy a tejcsidet megnézzék hogy elég zsíros-e vagy nem tudom... irtó nagy hülyeségeket tudok írni mikor más normális dolog nem jut eszembe... :D

Mi is vettünk kengurut, tíz ezer forintért a vaterán baby björn, nagyon jó minőségű de sajnos Olivér eddig volt vagy benne háromszor... utcára már így télen nem akarom abba vinni, mert nem tudom annyira felöltöztetni hogy még kényelmes legyen neki, mert így is alig fér el benne... :D olyan kis dagika.

És mennyire vágatod le a hajad? Én meg épp növesztem, de az én hajam is úgy hullik... minden este a kád felett tépkedem hogy ne az ágyban hulljon ki... tesóm azt mondta pár hónap múlva elmúlik mert addigra rendeződnek a hormonok, meg állítólag most a terhesség idején ki nem hullott hajak hullanak ki...

nálunk semmi extra, anyós ma kikészített... nemrég megkapta az örökségét aztán most tök megváltozott most megint kezd kiálhatatlan lenni...

azzal indított ma ahogy megjött hogy a gyereknek járóka kell... hát kérdeztem tőle minek ... olivér még mászni se tud... még jó neki a játszószőnyeg később meg ráér még ezen gondolkozni... de olyan vehemensen ragaszkodott hozzá hogy azt hittem hogy már ráordítok, hogy hagyja már abba... mi ismerjük a gyerekünket... de néha úgy csinál mintha mi az ő gyereke lenne olivér és mi meg a testvérei lennénk... nem értem a vén sz...rok miért hiszik azt hogy mindent jobbnak,... jobban tudták lehet az ő idejükben, de már más idők járnak... na jól felpaprikáztam magam.

Anett vegyél szerintem mérleget, aztán méregesd etetés előtt - után szerintem egy hétnél nem kell tovább... aztán nem tudom hogy te hogy szoktál fürdetni... de érdemes lenne hetente vagy akár naponta is tiszta súlyt mérni olyan időpontban amikor már letelt a három óra vagy reggel az esti hosszú alvás után. De szerintem ne aggódj, bár könnyű ilyet mondani.. amikor én meg négy kérdést tettem fel itt fitymaszűkület kapcsán... és a te problémád még nagyobb. De ha Martin boldog kisbaba akkor tényleg ne aggódj, ha nem kórosan sovány, nincsenek beesve a szemei... stb. akkor szerintem nincs gond. Te és a párod is ahogy láttam a képeken vékonyak vagytok, lehet ő is ilyen... mennyivel is született és mennyi most?

puszi

2010. okt. 25. 16:42
 377/433 anonim ***** válasza:

3580al születt martin, és most 5kg :S hát jah mind2en vékonyak vagyunk, de hát akkor is meg kéne elnnie egy minimun súly gyarapodásnak... anyunak van itthon olyan mérlege, amit babaáknak használtak régen, igaz ő konyhai mérlegnek használta, de ideadja nekünk, és azon tudom mérni a babót :) hát remélem elég lesz!

itt az oldalon is 1000féle választ kapsz, ha felteszel egy kérdést... mert hát megoszlanak mindenről a vélemények! pl: volt itt sötét szobás kérdés, h bent hagyjuk e a gyereket egyedül este, v várjuk meg mellette míg elalszik... hát én otthagyom! mert csak úgy alszik el, de van aki írta h ő nem hagyja ott mert mi van ha történik vmi... :S hát na mind1, meg vannak hasonlók etetéssel...kapcsolatban is!

hát mát nem tudom mit akartam írni ,mert közben felmérgesítettem amgam, húgom volt pasiján :S

jah! a hajam most majdnem derékig ér, és váll-fül között fog érni, majd meglátjuk :) de hát laci is jobban szereti a hosszú hajat.. és már ő mondta h vágassam le.. mert elege van belőle h mindíg mindenhol ott van... szó szerint miindenhol :)

nah megyek, pussz

2010. okt. 25. 18:07
 378/433 A kérdező kommentje:

Hát figyi Anett szerintem akkor se aggódj... általában amit szoktak mondani a dokik, védőnők meg amit a nagykönyvek írnak hogy ennyit kéne, meg így kéne szabályok azokat a két végletes babák alapján állapították meg. Lehet hogy Martin azon véglethez tartozik akik keveset híznak. Persze vizsgáltasd meg, mert akkor te is megnyugodhatsz.

Feltettem egy kérdést, hogy 3-4 hós anyukák kívánják-e a szexet, meg hogy szoptatnak -e... és írt egy lány anett23 az te voltál? :)

2010. okt. 26. 18:44
 379/433 anonim ***** válasza:

halika!

nem én voltam, de már én is láttam több válasznál a nevét :) nekem nem írja ki :)

hát bevittem otthon anyuéknál a laborba a pisijét :) de hát csajok!!!!! ilyen vizeletgyűjtő zacsit kellett felheylezni a kukijára... és úgy rá a pelust, és így a zacsiba pisilt, de csajok mire rájöttem h hogy kell feltenni, és mit hova, és azt hogyan.... ááááá :) hajnali 6 kor :S :) de jól sikerült, mert 70ml összejött :) úgyhogy szupi ügyi vagyok :) büszke is vagyok amgamra, és voltam fodrásznál!!!!!! hát totál más lettem ,kis rövid, tépett, ritkított haj :) de lacinak nagyon tetszett, meg nekem is, anyunak annyira nem :( de nem ő a lényeg, hanem mi 2en :) és csak 1500 volt!!! hát én csak lestem! de hát vidék..... :)

machban van iylen pontgyűjtő akció h legot lehet vele venni ,mi ma vetüünk egyet 20 pont, meg 2000 ft. laci épp azt rakja ki, pedig én a ygereknek szántam majd később, mert csak 7 éves kortól lehet odaadni.

hát elköszönök, mert szólít a nagy természet :)

puszika

2010. okt. 26. 19:13
 380/433 anonim ***** válasza:

Hali!

Megvagyunk, köszi, csak kicsit átrendeződtek a napjaim. Zsófi egészen máshogy alszik, közben én is elég rosszul voltam, szóval, hogy géphez üljek, csak szép álom volt :)

Mostmár lazábbak a napok, kezdünk helyrerázódni, hozzászoktam már Zsófi új napirendjéhez, hozzáterveztem az enyémet, és már jobban is vagyok :)

Lassan mászik a drágám, és ha a kiságy mellé állítom, megkapaszkodik a rácsokba, nagyon élvezi. Hétfőn lett 7 hónapos, telik az idő. Most nem írok többet, mert mielőtt el kezdtem volna írni tésztát szűrtem, minden mellé folyt, leforráztam magam, a tészta kiborult, a frissen takarított tűzhelyemre meg kifutott a tésztalé és éppen majd fel robbanok. Szóval majd írok, ha lehiggadok, de az inkább csak holnap lesz. Puszi, kíváncsi lennék a srácokra is! :)

2010. nov. 4. 20:47
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!