Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?
hali!
délután írtam tök sokat, aztán véletlen kiléptem...
martin most 5750 volt az uccsó méréskor, és 15én lesz 6 hós. éjjelente 4 napja óránként kelünk :( kééééééééééééééééééééész vagyok totál, már most tettem vissza, aludni akarok sokat egymás után!!!!!!!
Jaj szegényke :(
Zsófi egész jó kislány mostanában, csak a kaja... Most nem az a gáz, hogy nem eszik, hanem mikor bekap egy falat tejpépet, főzeléket, azonnal brümmögni kezd. Most épp paradicsomos hal szag van mindenhol mert annyira szétköpködi, hogy 2 hét múlva is azt fogom takarítani. Remélem hamar leszokik róla... Amúgy minden oké. Marci természetesen alig van itthon. Hétköznap meló, hétvégén koncert. Kicsit magányosnak érzem magam, de ma beugrott legjobb barátom, meg elvileg jön anyu is, és itt marad egész melóig :)
Anett találtam egy kérdést, amire szerintem Te válaszoltál :D Úgy kezdődik a kérdés, hogy Vannak... És a kérdés arról szól, hogy Pesten lakik a csaj, és hogy talizna pesti anyukákkal. Rá is kérdeztem, hogy Te vagy-e de nem válaszoltál azóta. De tuti Te vagy :D
Mit szóltak a srácok a hóhoz? Mikor leesett az első, és mentünk sétálni, Zsófi nézett, de semmi extra. Viszont egyik este nagyon elkezdett esni, akkor gyorsan felöltöztettem, kivittem a kertbe, hát úúúúgy nézett :D Olyan édes volt :D dugdosta ki a nyelvét, hogy elkapja a hópihéket :D Úgy röhögtem rajta :D
Egyik nap vacsi előtt leraktam aludni, nem nagyon akart aludni, így égve hagytam Neki a villanyt, mondom majd elalszik. Aztán nagy csönd volt, beléptem, mondom ránézek, ha alszik, lekapcsolom a villanyt. Erre... A kiságy sarkán szokott lenni a törlőkendő, addig kotort, még leesett a zacsi, és kirámolta az egészet :D Szépen csöndben :D Hát azt hittem megzabálom :D Ma meg játszott a szobájában, nagy csend, benézek, hát elaludt játék közben :) Olyan édei volt. Rengeteg játék között a csöpp kis testével ott aludt :) Kis csillagom :)
Na szaladok teregetni, csak olyan régen írtam már, gondoltam lejelentkezek, hogy élek még :D
Amúgy minden okés, minden szép, minden jó, mindjárt itt a Télapó :D Mit kapnak a fiúk a Mikulástól? Puszik!
Hali,
Anett: hát végülis én úgy tudom, hogy hat hós korukig "kellene" megduplázniuk a súlyukat. Nem olyan sokkal van Martin elmaradva a duplától szerintem... bár már nem emlékszem, hogy mennyivel is született. Éjszakánként óránként úristen... szorítok hogy hamar vége legyen ennek az időnek is.
Tamara: tényleg nagyon édes Zsófi :D :D én is egy csomószor meg tudnám zabálni Olivért. :D :D
próbáltam adni Olivérnek sütőtököt, hát szegénykém olyan pofát vágott... tegnap almát próbáltam de megrázott az áram miközben turmixoltam, úgyhogy azóta elment a kedvem az almától. de egy picit amit sikerült összeturmixolni azt lenyalogatta a kezemről :D majd be kell szereznem egy almareszelő vagy ami még jobb lenne egy turmixgépet. :D mondjuk ami nem ráz :D
Mikulás: pffuu hát fogalmam sincs... mit vegyek Olivérnek...
puszi
halika!
hát martin egy kilóval van elmaradva a duplázástól :( az azért elég sok :( én is remélme hamar leszokik az éjszakázásról!!!!!!
már úgy várom h ilyeneket csináljon mint zsózsó!!!! kis édes lehet, meg kéne zabálni néha ezt is :)
pl most ha kér vmit már nyújtja min2 kezét :) szoktam vele játszani is, h mutogatok neki dolgokat, és mit kér :) hát a poharat (amibe a kjája szokott lenni) azt mindíg ahhoz hangot is ad...minden! meg a kezemmel szoktunk játszani, h odaadom a kezébe és mozgatom az ujaim, ő elkapja, és be akarja kapni, de nem hagyom, és az a koncentrálás h elérjen a szájáig :) meg most már állandóan forog :) mindíg nézni kell h mennyi van az ágyból még le ne forduljon :) annyira értelmes már, h vágja a dolgokat, meg "megérti" :) hát a hóhoz nagyon semmit nem szólt, pedig ma sétáltunk is egy nagyot a hóban ahogy esett, de semmi extra, meg reggel mikor felkeltünk kiszaladtunk a teraszra ,és egy marékkal behoztam neki, beledugdosta az ujjét, de hát hideg volt neki :) mert húzta is el :)
majd megnézem tamara a kérdést :)
nah megyek is tovább!!!!!
puszika
Anett: anno írtál valamit, hogy felírt a doki valami gyógyszert amit nem szedhettél szoptatás alatt. Akkor valami női problémád volt? Csak mert lehet nekem is van valami alproblémám és nézegettem hogy a legtöbb hüvelykúpot szoptatás alatt nem is lehet használni...
Tudsz erről valamit?
igen! írt fel , de nem kúpot, hanem tabit. mert vérezgettem ,de nemm rendesen... mensi előtt áltam ,és azért... de nem szedtem be! amúgy semmi többről nem tudok ilyen téren! mindent elolvasok mielőtt beszedném, és amit nem lehet azt nem! de hogy lehetett az orvosom is ilyen f.sz h tudja h szoptatok, erre olyat ír fel amit nem is szedhetek... na mind1
martinnak van 2 vörös folt a kukiján, elég csúnya :( mindjárt jöna védőnő és megnézni... remélem semmi komoly!!!! drukkoljatok!
tegnap! csajok! hát martin elkezdett pakolni, ugye már nyújtja a kezét ha vmit szeretne, erre az apja ölében volt nyújtja a kezét a kupis polcom felé (gyógyszerek, telefonszámok, kapcsolók, telefonom, ő cseppjei...) és elkezdett rámolni, az apja fogta, ő meg pakolt mindent a földre :) utánna aza sztalról is szintén :) hát majd megzabáltam, visszapakoltam mindent aztán minden előlről :)
meg laci: háááát elég érdekes volt a tegnape ste, azt hittem h majd összebújunk, szeretjük egymást... erre vhonnan bejött neki az eszébe h a volt hapsim csinált rólam pár félmesztelen képet, és h azok hol vannak, mert meg aakrja nézni... előszedtem a és megnézte (adathordozón), és h neki meg a volt nőiről van csomó ilyen képe..... hát kössz :S elvette az estétől a kedvem, mentem is aludni mert h hogy lehet ilyen h közli h a cdin van egy csonó félmesztelen nő, v teljesen az, és h ki tudja mikor nézegeti... :S nagyon jól esett :(
megyek mert készül a baba ebéd is :)
puszi
Sziasztok!
Hajni! Remélem nem lesz semmi baj, nagyon szorítok! Ha mész dokihoz, írd meg, hogy mivan!!! De mindenképp!
Anett! Hát én a helyedben úgy lecsaptam volna az emberkét, hogy az nemigaz! Jó témát talál. Meghát igen... kitudja, mikor nézegeti.
Mióta Marci "lebukott", hogy megnézte a volt nőit, egyfolytában ilyeneket álmodok :( 2vel csak találkoztunk, és tök örült Nekik, de az egyikkel meg is csalt álmomban :( Nagyon rossz volt. Még egy volt barátnőjéről nem álmodtam, kíváncsi leszek, mikor kerül sorra. Elég szarul ébredek ezek miatt mostanában, és jóformán nem is csinálok semmit, csak annyit, amit nagyon muszáj.
Na de egy kis jó is: Zsófi szerdán lett 8 hónapos, és elkezdett mászni!!!!! Annyira örülök :) Így sokkal jobban eljátszik egyedül. Lerakom mondjuk hasra, onnan felül, aztán mászni kezd, megint leül, hasra fekszik, hátára fordul, megint hasra, felül, játszik, megint mászik, és így tovább. Nagyon elvan, kis édes. Na szaladok, mert sír, jön az ebéd! Puszi Nektek!
Hali!
hát ahelyzet a ex téma miaat elég gázos ittohn, ma beszélgettünk mert csak 3ra kellett mennie, és előjöttek más dolgok is... hát remélem estére mire hazajön már nyugodt lesz ő is én is, mert megbeszéltünk midnent, csak hát azért csak ottvan az emberben... nagyon jó lenne már egy kis nyugodt összebújás, és h érezzem h tényleg szeret, és nem iylen távolság tartó...
hát zsózsó nagyon cuki lehet, én már úgy várom h mikor kezd el iyleneket csináni, és mikor indul be, és kezd neki midnennek :) hát az éjszakázás miatt martin nappal sokat alszik. tegnap volt a védőnő és kiderült, h a felső 2 foga egyszrre jön, és azrét van ez a felfordulás :( szegénykém most már nap közben is nagyon nyügi :( vettem neki tegnap nurofent, és gélt is, éjjelre kapja a nurofent h tudjunk aludni, nappal meg a géllel kenem. annyira sajnálom, de már én is kivagyok rendesen!
hát az álmokról annyit h nekem is szoktak elnni mindenféle ilyen álmamim mint neked tamara, és átérzem ahelyzeted... annyira fáradt vagyok csajok ,nem csak testileg, de most lelkileg is kimerültem! annyira rossz most minden, picit összeborultam :( de sztem holnap már jobb lesz, remélem jó lesz az éjszaka és akkor rendbe is jövök :)
veletek mizu hajni? olivér miket csinál? beszél már? szalad? pakol? v vmi jó kis cukiság?
puszi
jah!
és laci széttörte az összes cd-t a beszélgetés folyamán, main a "régi" képei vannak...
Hali!
Hát döbbenten olvasom Anett hogy párod mivel rukkolt elő... uhhh hát el sem tudom képzelni hogy én párom elő álljon egy ilyennel... Nem irigyellek. Én nem is értem, hogy ilyenre mi magyarázat létezhet, hogy egy pasi el kezdi a jelenlegi csajával nézegetni a volt nőiről a félmeztelen képeket. És messzebbre megyek, el sem tudom képzelni, hogy a páromnak a mi otthonunkban a volt nőiről félmeztelen képek legyenek... Én azt gondolom hogy persze nem kell az ilyen régi dolgokat teljesen eldobni, de igenis ott lehet hagyni anyucinál a régi szép emlékeket.
Azért Anett írd már meg hogy ezen mit tudtatok megbeszélni...
Hát én már nagyon félek a nődokitól ugyanis azóta más furaságokat is észleltem odalent. Neten már egy csomó kérdést tettem fel online nődokiknak... lehet hogy vadhús nőtt a gátsebnél... majd hétfőn mindenképpen megírom, hogy mi volt.
Érdekes hogy én amióta megvan Olivér azóta nincsenek ilyen féltékenységes álmaim. Inkább ilyen horrorisztikus álmaim vannak, hogy élőhalottak, meg mindenféle természeti katasztrófa szétszedi a családomat, meg hogy Olivért veszély fenyegeti. Most tegnap meg azt álmodtam hogy kiestek a fogaim... húúú de rossz volt. Állítólag halált jelent a családban és ha nem fájt a fogelvesztés akkor az távoli rokont/ismerőst jelent. Ha fájt akkor meg közelit.
Olivér: nagyon aranyos, gagyarászik össze - vissza, meg kis huncut somolygós kis csávó lett. Imádja a gumimacis zenéket és mickey mouse-t :D
Mostanában elég sűrűn rendesen kinézi a kaját a számból, úgyhogy lassan lehet elkezdek almát adni neki. Múltkor adtam neki kicsi sütőtököt de az nem jött be neki. :D
Nálunk is volt egy kisebb összezördülés az miatt hogy a lakás egyben van az irodával. Azóta rendeződtek a dolgok, így nem is írom le részletesen, felesleges fel kavarni az érzelmeket, ha már lezárult a dolog.
Olivér egyenlőre mozgásilag annyit csinál hogy megfordul a hátáról a hasára bal oldalra visszafelé csak akkor tudja csinálni ha visszabillen. szépen tartja magát hason, már teljesen ki tudja nyomni magát olyan mintha fekvőtámaszt csinálna, és érdekes hogy nem előre hanem hátrafelé mászik... de ne rendes mászásra gondoljatok, hanem inkább mint egy giliszta valahogy úgy. :D egyenlőre ezek vannak, de hát a pelenkázót már nem nagyon merem egyedül hagyni, pedig ott imád lenni. :D
ti milyen játékokkal játszotok, vesztek Zsozsónak és Martinnak?
puszi,
hajni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!