Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a rendszeres...

Ha beindulnak a rendszeres fájások, akkor mikor érdemes elindulni a kórházba? CSak mert ugye a magzatvíz nem mindig folyik el. A kórházban milyen vizsgálat vár a szülő nőre és az fájdalmas? A burokrepesztés fájdalmas?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:47
 411/433 anonim ***** válasza:

halika!

lehet h félreérthetően írtam le, de laci az én félmesztelen képeimet akarta nézni ,és azt nézte, amit az exel csináltam ,de csak én vagyok rajta! és erre várga be h neki is van csomó exe félmezsetlen kép a cdken, amiket aztán összetört, de azt nem néztük meg! meg nem is akartam... meg hát ha meg akarta volna nézni kihajítottam volna az erkényróől! :)

hát azt beszéltük, meg h szerinte nem normális ha szóba kerülnek az exek, pedig szerintem igen, mert hát végül is az életünk része a múlt, és ha netán szóbakerül...akkor nem kell egyből világvége, szerinte igen! mert ő nem akar hallani az én volt dolgaimról, én viszont szeretnék róla mindent tudni, h ne érjen meglepetés, és hát előkerült pár oylan dolog amit ő s emondott el soha senkinek, még haverknak se, és ugyanígy nekem is volt ilyen dolog amit elmondtam... aztán h nekem miylen szarul esik, h a volt nőit itt örizgeti a lakásban... erre felpattant mint egy dilis és összetörte acdket, úgy h agyerek a kezemben volt, és a szemét eltakartam mert röpködtek a darabok...kicsit gáz volt, mert ezt nem kellett volna, de azért jól esett vhol :)

mert h ő úgy szeretett volna elvenni h én is szűz vagyok, ő is... de hát nem várt meg :) mert h úgy lenne a legjobb... meg náluk a "házas élet" mint téma tabu az ő családjukban, soha nem beszélnek róla, nálunk meg ugyanolyan normális téma mint mi legyen az ebéd... és ezt ő is láthatja akárhányszor ott van nálunk és család együtt. jó ezt ne úgy képzeljétek el h ki miylen pózben hányszor... hanem ha probléme van akkor elmeséljük ,megbeszéljük, v húgaim, h a multkor azzal volt... és ilyenkor mi nem zárkózunk el. de az ő családja meg ő igen, és hát ilyenkor mindíg kellemetlen enki, h mi fesztelenül bezsélübnk róla ő meg hallani sem szereti. úgy h ketten ,megbeszéljük, h jó volt mert így meg úgy meg legközelebb ezt meg azt, úgy is rendben van...remélem értitek, de most már azóta minden rendben, akkor este már "kibékültünk" :) és azóta minden megint a tuti!!!! tegnap bent voltam a melójában a ygerekkel, szoktunk bejárni mert szeretik bent ezt a kis majmot :) ma meg szabad és ebéd után megyünk ázsiába :) vásárolgatni :)

úgyhogy megyek is, mert fő a ygerek hamija.

pusszantás

2010. dec. 5. 11:38
 412/433 anonim ***** válasza:
52%

sziasztok!

tegnap voltunk dokinál, martin 6050g, és 66cm :) kis édes, maúgy midnen rendben! növöget szépen lassan ,eszik, és jönnek a fogacskák, forog már midnen felé, csúszik mászik :) nem lehet már most sem nagyon egyedül hagyni, mert elkóricál :) mi lesz később....

laci csak meg akar tőlünk szabadulni, jelentkezik hajóra melózni :( elég rossz érzés de hát értünk teszi ,mert nagyon jó pénz és ha lehúz egy szezont, meg lenne oldva majdnem midnen gondunk ,csak bírja ki. jan végén lesz állás interjú, addig el kell küldeni a jelentkezést, meg önéletrajzot... és majd szólnak ,lehet h már februárban megy, de lehet majd csak a nyáron ,de lehet nem is veszik fel. háááát... nehéz midnenképp :(

ha elmegy, akkor én meg a ygerek hazaköltözünk anyuékhoz. az sme lesz egyszerű...

hát de ez még a jövő zenéje!

veletek mizu? nem írogattok.... babók hogy vannak? miket csinálnak? méretek?

röviden ennyi :)

puszika nektek is és a babáknak is :)

2010. dec. 11. 21:23
 413/433 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát, Anett, nem irigyellek... Marci is keveset van itthon, de hülyét kapnék, ha egyáltalán nem is jönne haza. Remélem nem bolondulsz meg, ha felveszik, és "egyedül" maradtok. Martin nagyon ügyes. Kíváncsi vagyok, hogyan bírjátok a fogzást, remélem, kemény csávó lesz, és hagy majd aludni :)

Zsófinak még mindig nincs foga :D Viszont nemrég felállt :) Érdekes, mert ha a szobájában van, akkor nem kapaszkodik a kanapéba meg sehova, de ha az oldalamra fekszem mellé, akkor azonnal mászik oda, és húzza fel magát :) Még csak velünk mer felállni, egyedül még nem. Amúgy itt minden tök oké, Marcival turbékolunk :) Tegnap letettük a nagyszobába is az új padlószőnyeget, hogy tudjon Zsófi itt is mászni. Ma megyünk, kapunk egyik ismerősünktől egy polcos szekrényt, oda jobban elférnek a cuccaink. Szóval ezzel megvolt a szobában a karácsonyi nagytakarítás is. Zsófinál állandó a rend, tisztaság, meg hát az egy vadiúj szoba, ott nem kell. A fürdőnk nemsokára elkészül, ott sem kell takarítanom, még a konyha van, de azt is elég szépen tisztán tartom. Szóval a karácsonyi nagytakarítás nekem nem lesz túl nagy :) Ja! Zsófinak feldíszítettem a szobáját boákkal :D Olyan szép lett :) 10 piros, 5-5 arany meg ezüst boát vettem (tescoban 99Ft/db áron volt), és az felváltva raktam, hogy ezüst összetekerve pirossal, aztán arany összetekerve pirossal. Az ajtó fölé, köré tettem, a radiátor csövet tekertem be vele, meg a bordűr alá tettem így ˘˘˘˘˘˘˘˘ Nagyon szép lett :) Csináltunk Zsófival sóliszt gyurma lenyomatokat a lábáról, meg a kezéről 5-5 darabot. Lefújom a külső részét arany spray-vel, a nyomatokat meg piros temperával festem ki. Ez lesz a meglepi a kari ajándék mellé a nagyiknak meg a papának :) Bár anyósom meg apósom nem kap ezenkívül semmit, mert Marci azt mondta, hogy Náluk nem szokás az ajándékozás, ezért nincs is 5lete, hogy mit adjunk, én meg nem fogom még ezt is a nyakamba venni, hogy ezt is én találjam ki. Anyu már előre megkapott egy gyönyörű szövetkabátot, vettem Neki egy "legjobb nagymama" feliratú törcsit, csináltattam képeket Zsófiról, betettem egy tök szép albumba. Ez lesz az Ő ajándéka :) Úgy várom már. Összesen 277 képet nyomtattam, mama is kap egy ilyen albumot, meg mi is. Marcival megbeszéltük, hogy idén mi nem kapunk ajándékot, de úgy gondoltam, hogy ne legyen teljesen üres a fa alja, egy ilyet odateszek :) Mondjuk én kaptam egy csizmát, de csak azért mert a régi szétment :D Zsófi készségfejlesztő játékot kap. Szóval én már nagyon be vagyok sózva a karácsony miatt :D Meg jó érzés, hogy szépül ez a hülye romház. Alig várom, hogy megépítsük a sajátunkat, dehát az még legalább 4 év... Addig muszáj erre is költeni, bár nagyon sajnálom rá... Mind1. Szóval itt minden szép, minden jó. Remélem Nálatok is!

Sok puszi Nektek, és a srácoknak!

2010. dec. 12. 11:37
 414/433 anonim ***** válasza:

sziasztok!

rég írtam... hát remélem jól vagytok, mind a babátok, és a párotok... így kari közeledtével!!!! én totál kész vagyok, lacival nagyon szerelmesek vagyunk mopstanában :) de martin.... katasztrófa! jönnek a fogai, és az éjszakák... hát szörnyűek enyhén szólva. alig alszok... tegnap is vásárolni voltunk karira, és egész nap mentünk, hulla voltam, és léjjel is fent voltam martinnal :( nem hiszem h sokáig bírom már :( tegnap is a teámba tejet öntöttem citromlé helyett :S :)

amúgy minden más rendben van! sok puszika!

írjatok, és ha nem írnánk már BOLDOK BÉKÉS KARIT!!!!!

2010. dec. 20. 12:01
 415/433 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Pénteken mentünk anyuhoz, aztán egész vasárnap estig ott voltunk. Amég ott voltunk, anyunak meghalt az egyik kutyája :( Nagyon sírt szegény, most itt van nálunk anyu, Zsófi szobájában alszik, mert este volt dolgozni. Próbálom vígasztalgatni, nagyon kikészült :( Nem nagyon akarom egyedül hagyni, főleg nem otthon... :(

Amúgy Zsófival elvagyunk, ügyesen feláll, lépeget :) Persze kapaszkodva, de nagyon ügyes, már egy kézzel is megy :) Nagyon kis imádnivaló :) Mászni meg már olyan gyorsan tud.... :)

Készülök a karácsonyra, még mindig szárítom a sóliszt gyurma lenyomatokat, mire kell, szerintem kész lesz. Alig várom már, hogy festhessem :) Meg az ajándékok becsomagolását várom nagyon :) Na meg az ajándékozást. Meg a kajakészítést, meg az evést :D Jaaaj csajok, teljesen rá vagyok már kattanva a karácsonyra :D

Anett! Nagyon sajnálom, hogy így megszenvedtek a fogzással :( Biztos nagyon nehéz, mást nem tudok, mint sok kitartást kívánni Neked! Legalább Lacival minden oké, az biztosan feltölt :)

Nálunk mondjuk minden okés, azért vannak bökkenők, de.... mind1. A fürdőszoba készül, már elhoztuk anyutól a járólapot meg a csempét, alig várom már, hogy beleüljek az új kádba :)

Na belőlem mára ennyi, ha nem írnék már addig, akkor: Békés, boldog karácsonyt Nektek! Sok puszi!

2010. dec. 20. 13:13
 416/433 anonim ***** válasza:

a héten mi is megvettük az új karifát :) (mű :( ) és hát én is teljesen bezsongtam... :) meg megvettük a díszeket nari-arany szín lesz. és már úgy várom. itt nem lesz nagy készülődés. martinnal 23án díszítünk fát, 24én reggel megyünk anyuékhoz, és ozz leszünk pár napot, laci meg jön haza 25én melózni :( de hát ez van. már várom ,mert picit leveszik rólam amrtint. már nagyon várom, mert ez az éjszakázás basokalltam :(

a főbérlőtől kaptunk ajándékot képzeljétek! tegnap előtt jött a ygerekeivel, és hoztak martinnak egy játék plüss cipőt (cipzár, gomb....minden van rajta, és hát most is azt gyűri) meg nekünk pár apróságot ,de akkor is ez volt a legnagyobb meglepi! és nagyon jól esett!!!! mi is küldünk majd vmit a ygerekeknek ha jön legközelebb, mert hát nagyon jól esett nekem is meg lacinak is! kedvesek!

nah lépek tovább :) puszi

2010. dec. 20. 18:18
 417/433 A kérdező kommentje:

Boldog Karácsonyt Csajok! :) Bocsi, hogy alig írok, de napok óta meg sem állok.

sok puszi

2010. dec. 23. 16:41
 418/433 anonim ***** válasza:

halika!

a karácsonyonunk szépen, békességben... telt :9 nagyon jó volt!!! csak hát most meg már 3 napja mki beteg. nár itthon vagyunk, mert jarikor anyuéknál voltunk, és ott le is betegedtünk :( martin is meg én is :( mind a kettőnknek a torka, meg hapcizunk, meg a nózi tele :( hát úgy sajnálom szegény fiacskámat ,emrt alig kap néha levegőt főleg éjjel ,és nagyon sokszor felsír... :( de szedjük 10000el a gyógyszereket ,ésd hátha hamar túlleszünk rajta! apa is beteg :(

ma jön lci húga ésa zünet további idjében ittlesz nálunk, hát remélem nem kapja el ,emrt neki utánna suli lesz.

hát ennyi jutott most gyorsan eszembe, amúgy minden rendben ,mrtin ügyes, nagy, lcial imádjuk egymást... :) szóval minden a lehető legjobb a batagséget leszámítva! martin már 4kézlábra áll, és hintázik előre hátre :) olyan cuki :) meg kiabál, gagyog, formálja a szájával a dolgokat :)

nah puszika

2010. dec. 29. 10:49
 419/433 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálunk is szépen telet a karácsony, bár mi is betegek voltunk. Szenteste konkrétan nem kaptam az orromon levegőt, az kaják ízét sem nagyon éreztem. De ettől függetlenül gyönyörű volt. Még 23án napközben megsütöttem a sütiket, tortát, megfőztem a káposztát, este feldíszítettem a fát. Marci 24én csinálta a húsokat, húslevest, köreteket. Zsófinak tetszett a fa, szerencsére nem agyon rángatta. Már tök megérti, ha rászólok, hogy nem-nem. Már Ő is mondja utána: mem-mem :) Meg ha rászólok, hogy: Zsófi! Akkor hirtelen rámnéz, és szépen sunyiban csinálja tovább, és nézi, hogy mit szólok hozzá :) Nagyon kis emberke már :) Szenteste itthon karácsonyoztunk, Zsófi örült az ajándéknak. Úgy bontotta, hogy kicsit betéptem a csomipapírt, behajtottam, megpiszkáltam, erre Ő rákapott, és letépte :D És így szépen kibontogatta a kis ajándékát. Marci is örült az albumnak :) Jó sok kép lett benne egészen születéstől :) Ilyen volt a kari:

[link]

[link]

Aztán másnap mentünk anyuhoz, ott is jó volt, Zsófi rengeteg ajándékot kapott, meg mi is. Harmadnap meg mamához mentünk, ott is el voltunk halmozva rendesen. Mire hazajöttünk, már itt voltak Marci tesói. Az öccse meg a barátnője, meg a bátyja és felesége. Ja, meg a bátyjának a fia. Hát mi nem vettünk ajándékot Nekik, mert én tök nem ismerem az ízlésüket, Marci meg nem vesz részt az ajándékvásárlásban meg kitalálásban, merthogy Neki nincs hozzá tehetsége. Na, a tesók meg nekünk is hoztak ajcsit, meg Zsófinak is. Gondolhatjátok, hogyan éreztem magam :S Én tök azt hoztam a családomból, hogy karácsonykor köszöntjük egymást, még ha egy apró meglepivel is (merthogy soha nem voltunk gazdagok). És Marcit ez meg tök nem érdekli. Mikor elmentünk kajákat venni karácsonyra, ott az áruházban kérdezte meg tőlem, hogy na mit kérek karácsonyra... Hát mondom most így semmi nem jut eszembe. Meg mondom én úgy szerettem volna ajándékot, ha vesz (mert amúgy megbeszéltük, idén mi nem ajándékozzuk egymást), hogy valami kis meglepi. De hogy Ő olyat nem tud, mert nem tudja mi tetszik nekem. És ez valahol tök rosszul esik, mert ez olyan, mintha nem ismerne, vagy nem venné a fáradtságot, hogy gondolkodjon. Aztán meg mondja, hogy azért kérdezi, mert én biztos vettem Neki valamit. Aztán mondtam, hogy igazából amit én vettem az közös ajándék, úgyhogy hagyjuk a külön vásárlást. Nem sértődtem meg, meg nem volt belőle vita, csak valahogy egy kicsit letört. Na mind1. Amúgy tényleg szép volt a karácsony, Marci sokat babázott, jó sokat pihentem. Aztán a névnapomon elment reggel, és meglepett egy csokor vörös rózsával :) Annyira jól esett :) Ez volt az első virágcsokor, amit kaptam Tőle :) Mert régen azt mondtam, hogy nem szeretem a vágott virágot, mert sajnálom, hogy megölik a virágokat, hogy csokorba kössék. Ami végülis így is van, de egy nőnek mindig megsimogatja a lelkét, ha kap egy csokor virágot :) Pláne, ha vörös rózsát :) Szóval a névnapom is jó volt, sok olyan is felköszöntött, akitől nem is vártam volna :) Persze anyósom meg apósom nem, de nem is nagyon zavar. Apósom mondjuk nem is volt Tatabányán, meg szerintem eszébe sem jutott. Viszont a virághoz Marci az anyósomtól kért vázát, mert nekem nem volt olyan nagy szájú, amibe belefért volna, erre az anyósom: Ja, tényleg, Tamarának ma van a névnapja. Oszt ennyi :) Mind1, nem is érdekel :) Viszont az tök rossz volt, hogy anyukám elfelejtette :( Persze a családomból mindenki felköszöntött karácsonykor, meg is kaptam az ajcsikat, ez mindig így szokott lenni (amit mellesleg tök utálok, hogy összecsapják a névnapomat a karácsonnyal... mind1), de ilyenkor szoktunk egymásnak küldeni smst, és idén nem kaptam. Karácsonykor is mentünk Hozzá, de szenteste írtam Neki, hogy boldog karit, meg mikor együtt laktunk, akkor is ment a köszöntő sms, szóval most tutira elfelejtette :( Nem haragszom rá, mert tök sok gondja van, meghalt a kutyája, meg egyedül van, meg minden, de azért rosszul esett :( De nem fogom a szemére hányni, hiszen felköszöntött, csak aznap nem jutott eszébe. Na mind1. Aztán szilveszterkor itthon maradunk, itthon "bulizunk". Aztán anya mondta, hogyha mégis úgy döntenénk, hogy mennénk valahova, vigyük ki Hozzá Zsófit. Még mindig úgy van, hogy nem megyünk sehova, de Zsófit kivisszük, hogy nyugodtan tudjunk iszogatni, ne az legyen bennem, hogy jaj de mivan, ha történik valami, én meg be vagyok csípve, és úgy kell mondjuk neadjisten kórházba vinni Zsófit. Meg így ha kedvünk támad el is tudunk menni, és anyu sem lesz egyedül. Szóval így telnek nálunk az ünnepek.

Ja, a betegséget Zsófi tök szépen megúszta. Marci is, meg én is meg voltunk halva, Zsófinál meg semmi :) Olyan kis ügyes :) Már mindenhol felkapaszkodik, lépeget, kunyizik már az összes kajából :D Nem lehet normálisan leülni kajálni, mert jön, és cuppog, tátog, meg kinézi az ember szájából :) Nagyon cuki. Ja! És jön az első foga :) Kicsit nyűgös, de nem vészes :) Anyutól kapott hintát karácsonyra, hát imádja :)

Na belőlem ennyi, megint regényt írtam :) Jók legyetek, nagyon boldog új évet kívánok Nektek! Eljön az az év, mikor egy évesek lesznek a kis törpéink :) Puszik!

2010. dec. 30. 11:26
 420/433 anonim ***** válasza:

jujj Tamara ez az uccsó mondat megkönnyeztetett :) hát ez van :)

én semmit nem kaptam senkitől karira, vagyis anyutól 2 hosszú zoknit amit ázsiába kinéztem magamnak, meg hozzá megy a teló számlám és nem kellett kifizetnem, de ennyi. de hát most már nem én vagyok a lényeg, hanem martin!!!!

a képek nagyon ott vannak :) édes nagyon!!!! én is próbáltam csinálni, de martin nagyon rángatta a fát, és hát csak 1 sikerült ami normális, azt hiszem az fent is van mindenhol.

én itthon leszek este Laci húgával és tvzünk, mert én ugye nem iszok, Heni meg 16, és ő sem iszik, mert egyedül nem. ha minden jól jön össze akkor laci éjfélre hazaér, ha sokan lesznak nagyon az étteremben akkor ugye maradnia kell, de majd jön... most a pénz számít, mert nagyon elvitt minket a kari :S de tegnap nagyon jó napja volt! reméljük ma is! még alszik szegénykém. megetetem martin 12kor, és megyünk nővéréhez.

már én is jobban kezdek lenni, hát tegnap volt a mélypont! állandóan ffolyt az orrom, aztán éjjel laci mikor hazajött kikúrált :) és most már jobb! és ahogy nézem martin is jobban van! de szedjük a gyógyszereket!!!!

nah megyek megetetem a családomat :)

puszillak titeket, és boldog új évet!!!!!! és minden jót amit az ember csak kívánhat!!!!!! :))))))

2010. dec. 31. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!