Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szülőként megharagudnál ilyen...

Szülőként megharagudnál ilyen dolog miatt?

Figyelt kérdés

Az oviban a szünet előtt egy kirándulást szerveztünk az óvónőkkel egy játszóházba amit én állok anyagilag.

Ezt a szülők is megtudták és teljes felháborodást váltott ki.

Most mindenki úgy néz rám mint egy véres rongyra. De igazán nem tudom mi ezzel a probléma.

2015. dec. 7. 16:45
 81/99 anonim ***** válasza:
Jav. Telik, amit
2015. dec. 10. 08:29
 82/99 anonim ***** válasza:

79: a ti ovitok sose szervez kirándulást sehová? Nálunk ezer felé mentek (könyvtárba, piacra, almát szedni, művházba ilyen-olyan előadásokra, fagyizni, mesepostára, nagycsoportban múzeumba), sokszor tömegközlekedéssel, máskor bérelt busszal (fogalmam sincs hogy volt-e benne öv). Ezekről a programokról sose szavaztunk, örültünk hogy mennek és senkinek eszébe nem jutott reklamálni.

De ha meg amúgy sose mennek sehová, akkor meg azért kéne örülni hogy végre egyszer mennek.

2015. dec. 10. 09:41
 83/99 anonim ***** válasza:
53%
Hülyék ezek?! Nemhogy örülnének egy ilyen lehetőségnek!!! Én biztosan szívből megköszönném, ha egy szülő ilyet vállalna! Szerintem nagyon szép gesztus.
2015. dec. 10. 13:22
 84/99 anonim ***** válasza:
71%
82: de igen, az ovi szervez ilyeneket. Nem pedig a szülők, a többi szülő tudta nélkül és tiltakozása ellenére.
2015. dec. 11. 15:21
 85/99 anonim ***** válasza:
35%
84: tehát ha az ovi szervez egy programot, mondjuk múzeumba, és közlik a szülőkkel, hogy viszik a gyerekeket, de pénzt nem kérnek, mert karácsonyi ajándék, önkormányzati hozzájárulás stb amiből finanszírozva van, akkor az rendben van, de ha egy szülő befizeti a gyerekeket játszóházba, ahova a gyerekek amúgy szeretnének is menni, akkor az sátáni, büntetendő dolog? :O
2015. dec. 11. 16:00
 86/99 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó!

Te sosem voltál szegény? Úgy igazán, tudod, amikor még kenyérre se nagyon telik. Az ilyen ember szegyenli magát. Nem kicsit. Az ő számára megalazo, ha a Katika anyukája kifizeti 20 gyerek belepojet. Ez olyan, mintha a szemébe vágná, hogy bezzeg én ezt is megtehetem. Ha nem nyomorogtal, ezt nem fogod sosem felfogni.

Azt sem, hogy egy ismert személy, akivel valószínűleg napi kapcsolatban vagy és egy vadidegen, vagy egy szervezet segítsége között hatalmas a különbség.

A pokol is jó szándékkal van kikovezve -biztosan ismered ezt a mondást. Jót akart a kérdező, de: egy közösségben mindig együtt döntenek, nem egy ember és anyagi kérdésekben nagyon óvatosnak kell lenni, ha nem azonos színvonalon élő emberekről van szó

2015. dec. 12. 06:13
 87/99 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó. Ezt akkor fogadnám el, ha egy ember belépőjét akarná kifizetni, nem az összesét.

Így viszont egy szép gesztus, hogy meghívta a csoportot egy szülő. Már lassan meghívni sem lehet senkit semmire?! Kifordult egy világ ez!

2015. dec. 12. 12:49
 88/99 anonim ***** válasza:
80%

"Utolsó!

Te sosem voltál szegény? Úgy igazán, tudod, amikor még kenyérre se nagyon telik."

Akkor itt nem is firtatnám a felelősségteljes gyermekvállalást. Mert oké, hogy figyelni kell és megfontolni a kiadást, de ahol kenyér-problémák vannak... értem én hogy szégyen, de legalább ne vegyék el a gyerektől a játszóházas élményeket, mert úgysem valószínű, hogy gyerekkorában eljut oda még1x...

2015. dec. 12. 17:25
 89/99 anonim ***** válasza:
Teljesen félreértesz, nekem semmi bajom azzal, hogy ki fizeti. Ha olvastad a válaszaimat, akkor tudod. Nekem azzal van gondom, ha egy erre semmilyen értelemben nem jogosult, idegen ember a tiltakozásom ellenére és a tudtom nélkül dönt arról, hogy a gyerekem hova menjen. Vigye a saját gyerekét, az enyémhez semmi köze. Ha egy szülő azt mondja, hogy a gyereke NEM mehet el ide vagy oda, akkor azt a gyereket senkinek nincs joga elvinni arra a programra, ez nem is kérdés. Arra gondolt-e vajon a kedves kérdező, hogy ha netán bármi történt volna bármelyik gyerekkel ezen a kiránduláson, hogyan számol el a bíróság előtt azzal, hogy az a gyerek mit keresett egyáltalán a játszóházban? Mikor a szülő úgy tudta, hogy óvodában van? Hogy a vigóharba vihet el bárki egy idegen gyereket bárhová, a szülő tudta nélkül, és előzetes tiltása ellenére? Mégis milyen jogon?
2015. dec. 15. 10:25
 90/99 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Az óvodából a gyerekeket NEM lehet a szülők engedélye nélkül kivinni, főleg nem kirándulásra! Tehát valószínűleg (és ez az eddigi válaszokból is kiderült) a szülők előre tudták a programot! Minden gyerek szüleinek alá kell írni egy papírt, hogy engedélyezi, hogy a gyermeke részt vegyen a kiránduláson!
2015. dec. 15. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!