Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szülőként megharagudnál ilyen...

Szülőként megharagudnál ilyen dolog miatt?

Figyelt kérdés

Az oviban a szünet előtt egy kirándulást szerveztünk az óvónőkkel egy játszóházba amit én állok anyagilag.

Ezt a szülők is megtudták és teljes felháborodást váltott ki.

Most mindenki úgy néz rám mint egy véres rongyra. De igazán nem tudom mi ezzel a probléma.

2015. dec. 7. 16:45
 11/99 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem irigyek.Már ez is baj?Örünének, hogy nem az oviban poshad a gyermekük és még nem is nekik kell fizetni.Én örülnék.Egyet nem szerettem soha viszont: az állandóan "zizegő", buzgómócsing szülőket, akiknek mindíg mindenre volt ötletük, javaslatuk, állandóan hallatták a hangjukat értekezleteken.Iszonyú fárasztó ez egy idő után.Ha esetleg te is ilyen vagy, akkor lehet, hogy ez az oka.
2015. dec. 7. 17:04
 12/99 anonim ***** válasza:
100%
Most kiderült...-de eddig hazudtak a szülőknek, hogy honnan van rá pénz?-én inkább ezért haragudnék.
2015. dec. 7. 17:07
 13/99 anonim válasza:
28%
Az a felháborító ahogy a többi szülő viselkedik. Mert pl ha a kisgyermeked szülinapját tartanád ott és úgy állnád az összes költséget akkor nem lett volna bajuk. Ezek után vigyázz nehogy 3 rétegű wc papírt vagy jó minőségű zsepit vigyél , mert az is baj lesz 😊
2015. dec. 7. 17:08
 14/99 A kérdező kommentje:

Nem lett elhallgatva, nem véletlenül derült ki.

Értekezleten elmondta az óvónő.

2015. dec. 7. 17:09
 15/99 anonim ***** válasza:
58%

Kicsit abba kéne belegondolnod, hogy aki ezt nem teheti meg, azt nem kényszerítheted egy ilyen - számára komoly - anyagi "ajándék" elfogadására. Ez szerintem megalázó. Azt sugallja, hogy nem felnőttnek, egyenrangú partnernek tekinted a többi szülőt, hanem ha nekik nincs pénzük, akkor hozzájuk vágod a hátuk mögött szervezkedve, úgy, hogy választási lehetőségük sincs. Te kitaláltad, kifizet, mindenkinek pofa alapállás, mert nálad a zsé. Ezt sugallod vele, akkor is, ha valóban jó szándékkal és jó szívvel adod. És innentől a másik szülő lekötelezve érzi magát feléd, adósnak, ami megint csak nyomasztó egy normális embernek.

Szóval igen, nekem se tetszene, ha helyettem egy másik szülő kifizetne egy ilyen programot, még akkor sem, ha én esetleg nem tudnám. Mondjuk nem felháborodnék, hanem odamennék az illetőhöz és mindezt elmondanám neki szépen, azzal, hogy ne haragudjon, de nem fogadhatom el tőle, így nem veszünk részt a programon.

2015. dec. 7. 17:09
 16/99 anonim ***** válasza:
100%
nekem fontoskodásnak tűnik ez az egész...meg kellett volna vitatni a szülői közösséggel, hogy volna e rá igény, és lehetőséget adnod rá, hogy fizesse aki akarja...őszintén én sem örülnék neki, mert ez azt sugallná felém, hogy te nem nézed ki a többi szülőből hogy ezt ki tudja gazdálkodni...már pedig ez nem egy nagy összeg és én is utálnék emiatt bárki lekötelezettje lenni. Én értem ha jót akartál, de nagyon meggondolatlan stréber egy dolog volt.
2015. dec. 7. 17:13
 17/99 A kérdező kommentje:

Én senkit nem kényszerítettem bele ebbe a helyzetbe, nem kötelező a programon részt venni.

De gondoltuk így, hogy megvan a kész program senki nem fog visszakozni, hogy nem megyünk.

Nem állt szándékomban senkit megbántani ezzel, nem is gondoltam volna hogy emiatt megsértődnek.

Én fordított helyzetben örülnék, hogy a gyerekem jól fogja érzeni magát.

2015. dec. 7. 17:16
 18/99 A kérdező kommentje:
De mivel már egyszer le lett hurrogva ez a program így az óvónők szerint is felesleges lett volna újból felhozni mert ugyanez lett volna a vége mint tavaly.
2015. dec. 7. 17:17
 19/99 anonim ***** válasza:
100%
Azután, hogy tavaly már egyszer leszavazták, nem kellett volna újra elővenni a dolgot. Ráadásul ha jól értem, idén kész tények elé próbáltátok állítani őket, hátha akkor nem fognak ellenkezni. Így nem érzem fairnek.
2015. dec. 7. 17:19
 20/99 anonim ***** válasza:
44%

Micsoda alakok! En nagyon örülnék h az én gyerekemnek boldogságot okozol. Nem gondoltam volna h vkinek ez nem tetszik.

Felfoghatatlan

Szep dolog amit tettél

2015. dec. 7. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!