Szülőként megharagudnál ilyen dolog miatt?
Az oviban a szünet előtt egy kirándulást szerveztünk az óvónőkkel egy játszóházba amit én állok anyagilag.
Ezt a szülők is megtudták és teljes felháborodást váltott ki.
Most mindenki úgy néz rám mint egy véres rongyra. De igazán nem tudom mi ezzel a probléma.
Nem lett elhallgatva, nem véletlenül derült ki.
Értekezleten elmondta az óvónő.
Kicsit abba kéne belegondolnod, hogy aki ezt nem teheti meg, azt nem kényszerítheted egy ilyen - számára komoly - anyagi "ajándék" elfogadására. Ez szerintem megalázó. Azt sugallja, hogy nem felnőttnek, egyenrangú partnernek tekinted a többi szülőt, hanem ha nekik nincs pénzük, akkor hozzájuk vágod a hátuk mögött szervezkedve, úgy, hogy választási lehetőségük sincs. Te kitaláltad, kifizet, mindenkinek pofa alapállás, mert nálad a zsé. Ezt sugallod vele, akkor is, ha valóban jó szándékkal és jó szívvel adod. És innentől a másik szülő lekötelezve érzi magát feléd, adósnak, ami megint csak nyomasztó egy normális embernek.
Szóval igen, nekem se tetszene, ha helyettem egy másik szülő kifizetne egy ilyen programot, még akkor sem, ha én esetleg nem tudnám. Mondjuk nem felháborodnék, hanem odamennék az illetőhöz és mindezt elmondanám neki szépen, azzal, hogy ne haragudjon, de nem fogadhatom el tőle, így nem veszünk részt a programon.
Én senkit nem kényszerítettem bele ebbe a helyzetbe, nem kötelező a programon részt venni.
De gondoltuk így, hogy megvan a kész program senki nem fog visszakozni, hogy nem megyünk.
Nem állt szándékomban senkit megbántani ezzel, nem is gondoltam volna hogy emiatt megsértődnek.
Én fordított helyzetben örülnék, hogy a gyerekem jól fogja érzeni magát.
Micsoda alakok! En nagyon örülnék h az én gyerekemnek boldogságot okozol. Nem gondoltam volna h vkinek ez nem tetszik.
Felfoghatatlan
Szep dolog amit tettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!