Szülőként megharagudnál ilyen dolog miatt?
Az oviban a szünet előtt egy kirándulást szerveztünk az óvónőkkel egy játszóházba amit én állok anyagilag.
Ezt a szülők is megtudták és teljes felháborodást váltott ki.
Most mindenki úgy néz rám mint egy véres rongyra. De igazán nem tudom mi ezzel a probléma.
#1 vagyok.
Én nem megharagudnék egy ilyen miatt, hanem megköszönném, és megkérdezném, hogy tudok-e valamiben segíteni, vagy szükséges-e esetleg beszállni valamivel.
Lényegében igen. Már tavaly is volt róla szó, hogy oda szerveznek egy kirándulást, csak a büdzsé nem úgy alakult a csoportba.
Így idén ezt az óvónőkkel leszerveztem. A csoport tagjai és a szülők is jönnének.
Ha jól értem, nem a játszóház a baj, hanem hogy te fizeted. Mit gondoltak, honnan lesz rá a pénz?
Amúgy nem haragudnék meg.
Őszintén eszembe se jutott a szülőkkel leszervezni, mert már tavaly is le lett szavazva ez a pénz miatt.
De idén a gyerekek között megint szóba jött, így hosszas beszélgetés után leszerveztük ezt így.
Az óvónőknek és az óvodavezetőnek sem volt semmi kifogása ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!