Normális dolog hogy a párom exe és a közös gyerekük miatt nem lehet nyugodt életünk? Muszály alkalmazkodni az exéhez nekem is?
Gratulálok, hogy elérted az hogy az apja nem viszi sehova a gyerekét mert viszkedt a pecked.
Éa igen normális dolog, hogy az apa költ a gyerekére a gyerektartáson kívül is.
Tán sajnálod tőle? Rád kéne, hogy költse?
Keress egy olyan hapsit akinek nincs gyereke és a pénzét nem holmi gyerekekre költi.
Megint te???
A sürgőztetés elárult, 38 év alatt sose hallottam ezt a kifejezést, most meg pár nap alatt többször...
*muszáj
Egy helyesírási szakkönyet kellene olvasgatnod inkább, mint a párod gyerekét szidnod.
Lehet, hogy szereti még az exét.
Egyébként az sergő /mifelénk/.
Nyugodt életed van szerintem. Otthon ültök, se gyerekkel, se nélküle nem jártok sehova. Sztem ez elég langyos víz.
Ba....a a csőröd, hogy a gyerektől végre megszabadultal, de így sem veled tölti a szabadidejét, nem visz sehova. Mondjuk mert nem vagy 5 éves, nem kell minden hétvégén vidámparkba vagy állatkertbe menni.
Oh ugyan, ha már ti mennétek, miért ne mehetne a gyereke is? Nem mindig, mert kell egy kis idő kettesben, de miért vagy rá féltékeny?
Nekem a szavaidbol olybà tűnik, sajnalod tőle a pénzt, az időt, meg még az apját is.
Talán apuci tőled nem akar gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!