Normális dolog hogy a párom exe és a közös gyerekük miatt nem lehet nyugodt életünk? Muszály alkalmazkodni az exéhez nekem is?
brühühü a pasid nem csak rád költ nem csak veled foglalkozik
nem gondolod hogy szánalmas ha egy 'felnött' nő egy gyerekkel rivarizál
Még sosem hallottam azt a szót, hogy "sörgőztetni". Először azt olvastam, hogy "sörözgetni". :)
Mi volt az előző kérdés?
Szerintem itt szó sincs arról, hogy alkalmazkodnod kellene az exhez vagy a gyerkőchöz, egyszerűen a párod a hülye, ha így áll a témához.
Azt viszont, hogy jogos volt-e a kérésed, nem tudom eldönteni. Nem írtad, hogy egyébként mennyi gyerektartást fizet a párod, és mennyi pénzt, mire kért az ex, de azért azt ne felejtsük el, hogy a gyereket ketten vállalták, és egy gyereket normális színvonalon ellátni nem kevés pénz.
Kérdező, hány éves vagy?
Nekem ugyanez a problémám! Elvált pasi, van egy kölke a volt nőtől (aki egy szörnyű boszorka) és nyalja a hátsóját, minden sz..t megvesz neki mikor odahozza. Kérdezem én, minek hordja oda egyáltalán?
Csak pénzbe kerül az egész mutatvány és minden hétvégénket elrontja. Én együttérzek veled, meg tudom érteni, mekkora kis bunkó lehet az a kis lény. Hány éves?
Mióta vagytok együtt?
Most a párodnak van pénze szórakozásra vagy nincs?
Ha van, akkor miért baj, hogy a gyerekét is viszi, miért csak téged vihet a pénzből? Illetve miért nem te fizetsz ha már a te mániád, hogy menjetek?
Sikeresen vágtad magad alatt a fát, saját csapdádba estél bele, most jót röhögök:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!