Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog hogy a párom...

Normális dolog hogy a párom exe és a közös gyerekük miatt nem lehet nyugodt életünk? Muszály alkalmazkodni az exéhez nekem is?

Figyelt kérdés
A párom exe folyamatosan kéregeti a pénzt a páromtól hol erre hol arra, a gyerektartáson kívül. A párom viszi rendezvényekre a gyereket, így az anya megússza ezt anyagilag, plusz olyankor még bulizik is. Felszólaltam a páromnak hogy nem állapot hogy állandóan pénzeled plusz még a gyereket is te viszed sörgőztetni. Nem viszi a gyereket, mert rájött hogy néha az anyjának is kéne, de így velem sem megy azóta sehová, plusz mindent letagad a gyerek előtt, ha vesz valami nagyobb dolgot a lakásba, azt mondja a gyereknek hogy én vettem. Titkolózik az ex előtt de még kirándulni se megyünk sehova, mert akkor mit szól az exe. Normális dolog ez? Mi nem élhetünk?
2015. szept. 18. 09:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
#20: Én is azt hittem :)
2015. szept. 18. 16:24
 22/29 anonim ***** válasza:
68%

brühühü a pasid nem csak rád költ nem csak veled foglalkozik

nem gondolod hogy szánalmas ha egy 'felnött' nő egy gyerekkel rivarizál

2015. szept. 18. 20:14
 23/29 anonim ***** válasza:
90%

Még sosem hallottam azt a szót, hogy "sörgőztetni". Először azt olvastam, hogy "sörözgetni". :)

Mi volt az előző kérdés?

2015. szept. 18. 21:53
 24/29 A kérdező kommentje:
Jó, hogy a válaszok 70%-a arról szól hogy sörgő vagy sergő-e. Nem ez a lényeg, én úgy mondom ahogy nálunk szokás. Kötekedni azt tud mindenki.
2015. szept. 19. 09:45
 25/29 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem itt szó sincs arról, hogy alkalmazkodnod kellene az exhez vagy a gyerkőchöz, egyszerűen a párod a hülye, ha így áll a témához.

Azt viszont, hogy jogos volt-e a kérésed, nem tudom eldönteni. Nem írtad, hogy egyébként mennyi gyerektartást fizet a párod, és mennyi pénzt, mire kért az ex, de azért azt ne felejtsük el, hogy a gyereket ketten vállalták, és egy gyereket normális színvonalon ellátni nem kevés pénz.

2015. szept. 19. 10:27
 26/29 anonim válasza:
13%

Kérdező, hány éves vagy?

Nekem ugyanez a problémám! Elvált pasi, van egy kölke a volt nőtől (aki egy szörnyű boszorka) és nyalja a hátsóját, minden sz..t megvesz neki mikor odahozza. Kérdezem én, minek hordja oda egyáltalán?

Csak pénzbe kerül az egész mutatvány és minden hétvégénket elrontja. Én együttérzek veled, meg tudom érteni, mekkora kis bunkó lehet az a kis lény. Hány éves?

Mióta vagytok együtt?

2015. szept. 20. 13:08
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem a gyerekkel van bajom, hanem az exével! Ő csinál minden rosszat! Egy éve vagyunk együtt!
2015. szept. 20. 14:49
 28/29 anonim ***** válasza:
70%
Mégis mit csinál rosszul? Részleteznéd? És nem írtad, hogy mire kért pénzt, meg mennyi a gyerektartás. Mert azért nem mindegy, hogy havi 20 ezer mellé cipőt kell venni a gyereknek, vagy mondjuk a 80 ezres gyerektartást sem tudja beosztani. A gyerekről való gondoskodás nem egyenlő azzal, hogy a párod is elviszi rendezvényekre. Abból nem lesz a gyereknek ruhája, ovis vagy iskolás cucca...stb.
2015. szept. 20. 20:18
 29/29 anonim ***** válasza:
45%

Most a párodnak van pénze szórakozásra vagy nincs?

Ha van, akkor miért baj, hogy a gyerekét is viszi, miért csak téged vihet a pénzből? Illetve miért nem te fizetsz ha már a te mániád, hogy menjetek?

Sikeresen vágtad magad alatt a fát, saját csapdádba estél bele, most jót röhögök:P

2015. nov. 18. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!