Ez tényleg ennyire rosszindulatú és vunkó dolog?
Két hét múlva esküszünk meg. Semmi extra dolog, csak házasságkötő és vacsora. Viszont a vacsorára csak a szüleim jönnek, és a mi lányunk.
Anyóssal és a párom testvérével nincsen kifejezetten semmilyen viszony. A sógorom tartozik nekünk éve óta 200ezerrel, anyós meg őt isteníti.
A párommal közösen megbeszéltük, hogy akkor az esküvőre jöjjenek, de vacsorázni már nem.
Minap egyik ismerősünktől megkaptuk, hogy milyen vunkók vagyunk. Egyszerűen fel se akarta fogni a helyzetet, hogy miért is döntöttünk így.
A ti dolgotok.
Nekem fura, hogy annyira rosszban vagytok, hogy vacsorázni ne menjenek, de annyira nem, hogy az esküvőre meg igen. Mert ha én annyira rosszban vagyok valakivel, akkor az esküvőre sem hívom.
A párom kifejezetten költeni nem akar rájuk.
Anyósnak is nem egyszer adott kölcsön pénzt, ami utána a bátyjához vándorolt, de nekünk soha nem lett vissza adva.
Viszont az esküvőre elhívjuk őket, mert abból nagy megsértődés/vita lenne, amit inkább kihagynánk.
Én esküvőre sem hívnám meg őket!
Én szombaton megyek lagziba,unokatesoméknak lesz! Szüleinknek unokatesom anyukájának,és én apukámnak a testvérei nem lesznek meg hívva..se esküvőre se lagziba! Mamám meg igen..és konkrétan lecarják h lenne e sértődés vagy sem! Oka van annak h miért nem hívják meg! Ti esküvőtők,csak azért ne hívjátok meg őket mert nehogy sértődés legyen belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!