Szülőként megharagudnál ilyen dolog miatt?
Figyelt kérdés
Az oviban a szünet előtt egy kirándulást szerveztünk az óvónőkkel egy játszóházba amit én állok anyagilag.
Ezt a szülők is megtudták és teljes felháborodást váltott ki.
Most mindenki úgy néz rám mint egy véres rongyra. De igazán nem tudom mi ezzel a probléma.
2015. dec. 7. 16:45
41/99 anonim válasza:
így is fogalmazhatsz. Én is jó párszor lemondtam a magam öröméről a büszkeségem miatt.
42/99 anonim válasza:
Ha a gyereked öröme fontos, akkor miért nem viszed el őt? A többinek miért kellene mennie?
43/99 anonim válasza:
Akkor sem felháborodni kellene. Én nem venném rongyrázásnak mert alapjáraton nem vagyok rosszindulatú. Nektek itt minden olyan, ami más mint a Ti életetek, az rongyrázás, nagyzolás. És tudod mi a gáz? Ha a gyerek szórakozására nincs havonta annyi, mint egy nyomorult csokoládé. És most nem súlyos ezresekről beszélünk. Nálunk egy óra játszi 600, két óra 1000. Ha ez egy hónapban érvágás egy családnak, úgy, hogy tudja, a gyereke élete egyik legnagyobb élménye lenne, az a családot írja le. Arról ne az tehessen már, aki a gyerekeknek örömet akar okozni...
44/99 A kérdező kommentje:
Csak itt nem a te örömödről van szó, hanem a gyerekedéről. De hát kinek a pap...
Az egész csoport együtt akart menni, ezért vetettem fel az óvónőknek az ötletet.
2015. dec. 7. 18:32
45/99 anonim válasza:
De inkább legyen egy milka csoki, mert az olcsóbb.
46/99 anonim válasza:
Hát nem tudom. Könnyű azt mondanod, hogy nem kötelező program. Persze, csak egy gyerek Szerinted higy reagál? Nem állunk rosszul, de ha ilyen lenne, alamizsnának érezném és megalázónak. Ha tavaly felmerült már és leszavazták, nem kellett volna felhozni megint. Kitalálhattatok volna mást is, ami a többi, egyszerű szülőknek sem bántó.
47/99 A kérdező kommentje:
Ezt azután mondtam miután az adott szülők felháborodtak.
Azt, hogy miért lett felhozva már kb leírtam háromszor.
2015. dec. 7. 19:17
48/99 anonim válasza:
Igen tudom, a gyerekek. De nem hiába lett leszavazvs tavaly. Mégis mit gondoltál, mi változott 1 év alatt? Egy kicsit gondold át a másik oldalt is!
49/99 A kérdező kommentje:
Átgondoltam. Én nem háborodnék fel emiatt.
Tavaly sem háborodtam fel mert a másik szülő kicseréltette a csoportban a parkettát. Mit mondtam volna, alamizsna és a gyerekem nem léphet rá mert ti kicseréltétek...
2015. dec. 7. 19:22
50/99 anonim válasza:
Azért ne hasonlítsd már a kettőt össze! Én is vittem be papírt az oviba, de azért te egy komplett oviscsoportot + kísérőket fizetsz be egy amúgy sem olcsó dologra. De úgysem fogunk egyetérteni - amit egyébként sem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!