Szülőként megharagudnál ilyen dolog miatt?
Az oviban a szünet előtt egy kirándulást szerveztünk az óvónőkkel egy játszóházba amit én állok anyagilag.
Ezt a szülők is megtudták és teljes felháborodást váltott ki.
Most mindenki úgy néz rám mint egy véres rongyra. De igazán nem tudom mi ezzel a probléma.
Nem olyan nehéz kitalált mi a probléma. Vannak olyan szülők, akiknek igenis gondot okoz kifizetni azt az összeget, amibe egy gyereknek kerülne a belépő. Nagyon sértő lehet a számukra, sőt, megalazo, hogy x anyuka zsebből kifizeti huszonöt gyerek belepojet. Ehhez nem kell sok értelem, nem hiszem hogy olyan nehéz lenne felfogni.
Az ilyet még kell beszélni, nem mások mögött dönteni.
Nem tudom abba mi a sértő ha a gyereke eljut oda a többi pajtásával.
Persze nem kötelező jönni, de ezzel csak a gyerekétől veszi el a lehetőséget. Én jót akartam, de ha valaki nem él vele mert a büszkesége fontosabb akkor nincs miről beszélni.
Legközelebb pontosabban fogalmazom. Lényegében 6 szülőről van szó.
De ha nem tudja megkoszonni egy merci csokival, mert nincs rá pénze?
A te oldaladról is lehet ám mondani, hogy önzés:azt akarod, hogy mindenki elajuljon a kedvessegedtol.
én a gyerekemnek is azt akarom tovább adni, hogy a büszkeségünk fontosabb, mint pár jól eltöltött óra...és igen is zavarna, ha nem volna rá pénzem, te meg ezt az orrom alá dörgölnéd egy ilyennel..vagy akkor ne tudjak róla és amit nem tudunk az nem fáj..de nyilván te gondoskodtál róla hogy azért mindenki tudja hogy tőled ered a dolog...
egyébként nem irigység beszél belőlem én is ki tudnám fizetni - persze nem egy egész óvodáét hanem a saját gyerekemét...de eszem ágában sem volna a szülők nélkül egy ilyen kérdésben dönteni...leírtuk itt jó páran mi ezzel a baj, ha nem érted, valószínű az azért van, mert kb ennyire tudod elfogadni és tisztelni mások véleményét, mint ahogy más szülők véleményét le se pottyantottad mikor leszavazták ezt a programot.
Senkinek nem kell megköszönnie semmivel, mert nem azért tettem.
De úgy látszik ez rossz döntés volt.
És nem akartam, hogy kiderüljön, hogy tőlem van rá a pénz.
Viszont az óvónők meg máshogy nem mentek bele, senki nem akart hazudni senkinek.
rendben én elfogadom a véleményt, hogy a büszkeség fontosabb mint a gyerekem öröme.
Mi többiek elmegyünk és jól érezzük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!