Szülőként megharagudnál ilyen dolog miatt?
Az oviban a szünet előtt egy kirándulást szerveztünk az óvónőkkel egy játszóházba amit én állok anyagilag.
Ezt a szülők is megtudták és teljes felháborodást váltott ki.
Most mindenki úgy néz rám mint egy véres rongyra. De igazán nem tudom mi ezzel a probléma.
Én ez alapján másképp értelmezem ezek szerint:
"Őszintén eszembe se jutott a szülőkkel leszervezni, mert már tavaly is le lett szavazva ez a pénz miatt."
A szülők is jöttek a kirándulásra, így is lett leszervezve és befizetve.
De köszönjük, mi akik mentünk nagyon jól érzetük magunkat. Az a 6 fő akik meg megsértődtek ők otthon maradtak.
Milyen érdekes, ahogy menetközben mindig kicsit változott a sztori...
Én egyrészt utálom az ilyen ovi utáni csapatépítős dolgokat. Megvan a magunké élete, a gyereknek is a barátai, nekem egyáltalán nincs erre szükségem, hogy egy szülő elkezdjen ilyen plusz programokat szervezni, hogy menjünk ide meg oda.
De ha mégis, akkor ne egyedül döntse el. Akkor sem, ha ő fizeti.
Másik meg az, hogy ha az önkormányzat, óvoda, állambácsi eldönti, hogy hova megy a gyerek, az kicsit más, mint mikor egy szülő ilyen önálló Rambo akcióba kezd. Mi lesz a következő? Jövő héten a 25 fős csoportból 25 anyuka önállósítja magát és szervez majd mindenféle programokat, amihez jópofát kell vágni?
Ennyire sajnálod ezt tőle wazze????!
Elképesztő egója van egyeseknek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!