Szülőként megharagudnál ilyen dolog miatt?
Az oviban a szünet előtt egy kirándulást szerveztünk az óvónőkkel egy játszóházba amit én állok anyagilag.
Ezt a szülők is megtudták és teljes felháborodást váltott ki.
Most mindenki úgy néz rám mint egy véres rongyra. De igazán nem tudom mi ezzel a probléma.
A gyerekek hozták fel a dolgot az óvónőknek, hogy milyen jó lenne ha idén elmennének.
20. köszi
nem tudom...szerintem gondoskodnod kellett volna róla, hogy vagy ne derüljön ki hogy te adtad a pénzt (ha tényleg önzetlenül adtad akkor ez nem lehetett probléma) vagy pedig be kellett volna avatnod és megkérdezned a szülőket...
Engem zavart volna mert úgy érezném, tartozom akkor valamivel neked, nem tehetek róla, ez van, amúgy ismernem kéne, mert van olyan ismerősöm akiről tudom ha ilyet csinál azt valóban önös érdek nélkül teszi és van olyan ismerősöm, aki ha ilyet csinálna, rögtön tudnám hogy csak be akar vágódni meg barátokat venni a gyerekének...szóval nem mindegy, hogy milyen ember vagy, ha másoknak ez egyből bicskát nyitott a zsebében, akkor valószínűleg amúgy sem lehetsz toplistás.
Szerencsére nem kell barátokat vásárolnom a gyerekemnek.
Eddig is volt egy két dolog amibe jobban beleszálltam anyagilag, ezt is tudták a szülők de nem volt gond.
Másik szülő kicseréltette a csoportban a parkettát, arra se sértődött meg senki.
Nem az összes szülő vette rossz néven, sőt a legtöbb örült neki.
Sok szülőt zavar, hogy más gyerekkel kivételeznek v. kedvesebbek, mert szülei tehetősebbek és az óvodát is tudják támogatni v. pont olyan dolgot tesznek, mint te. Tudom, hogy jót akarsz, de vannak szülők, akik ezt másképp látják.
Fiam csoportjában is mennek a kivételezések azokkal a gyerekekkel, akiknek a szülője tehetősebb v. jobban tudja ezzel-azzal segíteni a csoportot. Engem inkább ez zavar, hogy azzal a gyerekkel másképp bánnak, még akkor is, ha épp az a gyerek tett rosszat a tűzre, akkor az akkor sem hibás. Ilyenek saját magam voltam szemtanúja. Lehet, hogy nálatok is ez miatt ellenkezik néhány szülő.
A csoportban nem kivételeznek senkivel.
A mindenkit átvitt értelemben értettem.
én is úgy értettem a kérdésből hogy az összes szülő ki van rád akadva..
akkor meg mit foglalkozol velük ha csak pár irigyről van szó?
egyébként nem rád értettem hogy így akarsz barátokat vásárolni, csak mondtam hogy van olyan ismerősöm akiről élről tudom hogy ha ilyet tesz miért teszi, és lehet hogy rólad is ezt gondolják, azt hogy ez így van e vagy nem nyilván csak te tudod megítélni.
Nem tudom nálatok, hogy szokás de a gyerekek az ilyen ötletekről tudnak. Legalábbis én és sok szülő beszélgetünk velük, hogy egyáltalán lett volna kedvük ehhez.
És utána azt is tudták, hogy nem megyünk.
A gyerekek meg nem hülyék, ha valamit szeretnének akkor arra emlékeznek és igen sokszor felhozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!