Mehet így oviba?
Jajj, csak nem arrol a Zene nevű kisgyerekről beszélsz? A csapból is ez jön egy jó ideje. De lehet azóta van újabb, nem tudom. Én akkor is azt mondom, mindenki a saját családja érdekeit helyezze előre, de szerintem így is teszik az emberek.
Azért ha választanom kéne, hogy éhen dögöljünk vagy bevigyem az amúgy tünetmentes gyerekem oviba/suliba, hát az utóbbi mellett döntenék. Bármelyikőnk lehet hordozó anélkül, hogy bármi tünete is lenne.
Pont ebben a pillanatban mondja q lányom, hogy "anya az egyik tanárunk azért visel maszkot, mert a férje koronagyanús."
Na most azért majdnem dobtam egy hátast, bár egyáltalán nem tartunk ettől a nyavalyától.
Na ilyenkor mi van? Kösse fel most magát a 4000 fős község minden tagja?
Mondjuk aki csak úgy tud talpon maradni, hogy más embert kirúgat az csak fogja be a száját.
Bámulatos, hogy mindenkin keresztültrappoltok, büszkék vagytok rá, és még nektek áll feljebb prosztó stílusban ha nem kaptok buksisimit. Nem tudom mivé lenne az emberiség , ha csak a fajtádból állna. Abból, aki arra büszke, hogy kirúgat mást mert olyan tróger, hogy másként nem él meg. Aki kész megfertőzni másokat akár, mert neki így tartja érdeke. A legnagyobb poén ebben, ha titeket károsírana meg bárki, pont ebben a stílusban állnátok belé, és vernétek a tamtamot. Mert ez jellemző rátok. Megy a mindenki gázoljon csak át a másikon mentalitás, egészen addig míg valaki titeket tipor el. Mert akkor megy a kvaanyázás, meg jajjjj engem segítsenek meg. Aha, olyankor már jóljönnek a birka jószándékúak mi????
Na ezért adok én inkább állatoknak pénzt vagy max BETEG gyerekeknek, de óbégató hattyúhalálosoknak fillért sem. Egyétek amit főztetek, viseljétek ami jár, meg amiben hisztek: senkinek semmi, mindenki csak magával, tiporjunk át a mádikon....Aha, hát ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!