Mehet így oviba?

Figyelt kérdés
Kislányom egészséges, de a vele egy háztartásban élő nagynéni koronavírus tüneteit mutatja.
2020. szept. 3. 16:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/188 anonim ***** válasza:
17%
Nem mondta senki, hogy romba döntené.
2020. szept. 4. 15:38
 122/188 anonim ***** válasza:
70%
Már a 4. kisfiúnak gyűjti az ország a 700.000 millió forintot, úgyhogy nem mondhatjuk, hogy a magyar ember csak magával foglalkozik. Igenis megsajnáljuk és segítünk az arra érdemeseknek. Az akinek viszont ilyen stílusa van, majd megsértődik, hogy nem sajnálja senki, amiért a covid gyanús gyerekét otthon kell tartani, az sajna nem vált ki sok együttérzést. Vegyél visszább az arcodból, legyél alázatosabb és talán akkor megsajnálnak babám.
2020. szept. 4. 15:51
 123/188 anonim ***** válasza:
28%
*700 millió
2020. szept. 4. 15:51
 124/188 A kérdező kommentje:
122-es, ezt meg is mondtam : a saját életemet helyezem előtérbe. Majd ha az rendben lesz, foglalkozom másokkal.
2020. szept. 4. 15:56
 125/188 A kérdező kommentje:
124-es, nem kértem hogy megsajnálj. Mondjuk azért szentté se avattasd magad, amiért a fölöslegből másnak is adtál.
2020. szept. 4. 15:57
 126/188 anonim ***** válasza:
76%
De akkor te se várd el, hogy ti legyetek fontosak.
2020. szept. 4. 16:02
 127/188 anonim ***** válasza:
25%

Jajj, csak nem arrol a Zene nevű kisgyerekről beszélsz? A csapból is ez jön egy jó ideje. De lehet azóta van újabb, nem tudom. Én akkor is azt mondom, mindenki a saját családja érdekeit helyezze előre, de szerintem így is teszik az emberek.

Azért ha választanom kéne, hogy éhen dögöljünk vagy bevigyem az amúgy tünetmentes gyerekem oviba/suliba, hát az utóbbi mellett döntenék. Bármelyikőnk lehet hordozó anélkül, hogy bármi tünete is lenne.

Pont ebben a pillanatban mondja q lányom, hogy "anya az egyik tanárunk azért visel maszkot, mert a férje koronagyanús."

Na most azért majdnem dobtam egy hátast, bár egyáltalán nem tartunk ettől a nyavalyától.

Na ilyenkor mi van? Kösse fel most magát a 4000 fős község minden tagja?

2020. szept. 4. 16:04
 128/188 anonim ***** válasza:
63%
Miért dobtál hátast? Ezek szerint szegény tanár se maradjon otthon táppénzen..
2020. szept. 4. 16:30
 129/188 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk aki csak úgy tud talpon maradni, hogy más embert kirúgat az csak fogja be a száját.

Bámulatos, hogy mindenkin keresztültrappoltok, büszkék vagytok rá, és még nektek áll feljebb prosztó stílusban ha nem kaptok buksisimit. Nem tudom mivé lenne az emberiség , ha csak a fajtádból állna. Abból, aki arra büszke, hogy kirúgat mást mert olyan tróger, hogy másként nem él meg. Aki kész megfertőzni másokat akár, mert neki így tartja érdeke. A legnagyobb poén ebben, ha titeket károsírana meg bárki, pont ebben a stílusban állnátok belé, és vernétek a tamtamot. Mert ez jellemző rátok. Megy a mindenki gázoljon csak át a másikon mentalitás, egészen addig míg valaki titeket tipor el. Mert akkor megy a kvaanyázás, meg jajjjj engem segítsenek meg. Aha, olyankor már jóljönnek a birka jószándékúak mi????

Na ezért adok én inkább állatoknak pénzt vagy max BETEG gyerekeknek, de óbégató hattyúhalálosoknak fillért sem. Egyétek amit főztetek, viseljétek ami jár, meg amiben hisztek: senkinek semmi, mindenki csak magával, tiporjunk át a mádikon....Aha, hát ok.

2020. szept. 4. 16:37
 130/188 A kérdező kommentje:
Utolsó, és ki kért tőled bármit is?
2020. szept. 4. 16:42
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!