Mehet így oviba?

Figyelt kérdés
Kislányom egészséges, de a vele egy háztartásban élő nagynéni koronavírus tüneteit mutatja.
2020. szept. 3. 16:07
 131/188 anonim ***** válasza:
41%
Jajj de nagy arcunk van. Te nem tudom, tudom. Még... De majd lehet fogsz, és akkor majd jóljön hogy nem csak a fajtádból áll az emberiség. Mi több kiköveteled. Mindig ez van.
2020. szept. 4. 16:43
 132/188 anonim ***** válasza:
13%

Egy szóval nem mondtam, hogy a tanárnő maradjon otthon táppénzen mert a férje Covid-gyanús. A tanárok is fizetésből élnek. Csak meglepődtem.

Kirúgatás. Nos igen, érdekem akkor azt kívánta. Tudod kaptam én 35 év alatt annyi pofont az Élettől, hogy megtanultam családi tragédiák sorozata után, az ember csak magára számíthat, senki másra. A gyerekemért pedig én is mindent megteszek még ha nem is etikus, nem éppen tisztességes.

2020. szept. 4. 16:53
 133/188 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom, de nekem inkább úgy tűnik, hogy pont azoknak prosztó a stílusa, akik a kérdezőt támadják. De igazi érvek még nem hallatszottak el.

Arra még egy se válaszolt, hogy akkor mit tenne, ha ténylegesen az éhenhalás és utcárakerülés szélén lenne gyerekestül.

Vicc az egész.

Majd biztos elhiszem, hogy bárki is feladná a saját életét azért, mert LEHET hogy vírushordozó. Még csak nem is igazoltan covid-os a nagynéni.

Szóval felteszem még egyszer a kérdést:

Ti feladnátok a munkátokat, az otthonotokat és ezzel együtt bevállalnátok, hogy elveszik tőletek a gyereketeket, csak azért mert tüsszög a nagynéni és vigyázni kell másokra????

Erre tessék válaszolni, nem félrebeszélni :)

2020. szept. 4. 16:59
 134/188 anonim ***** válasza:
62%

Jólvan tedd meg.

Pillanatig ne zavarjon, hogy emberek milliói tartják úgy el a gyereküket, hogy közben nem fosztanak meg mást a megélhetéstől.

És akkor az ilyen szidja a politikusokat, aki büszkén ugyan azt teszi kicsibe. Kárt okozok másoknak, mert nekem ugy tartja érdekem. Jólvan, csak ha majd visszakapod az élettől is hallgass mélyen, és viseld.

2020. szept. 4. 17:02
 135/188 anonim ***** válasza:
76%

#135 engem a stílus akaszt ki. Ok tegye meg, de basszus az hogy idejön és neki áll feljebb mert nem nyaljuk ki a valagát felháboríto.

Mint az egyszeri falusi cigányaszony aki kijelenti hogy há meg kő élni valamibű elmegyek lopni. Aztán nem érti miért néznek rá úgy (megtortént sztory).

A kérdező glóriát vár a feje fölé, mert annyi nem szorult belé hogy amit tesz szükseges rosst. Á nem mindenki kva anyját meg még rá is kontráz a kis kommentelo társával hogy így kell ezt, mindenki tiporjon át mindenkin. És akkor ne hányjak be...

2020. szept. 4. 17:06
 136/188 anonim ***** válasza:
38%
2 hét otthonlevés miatt az utcára kerül? És mi lesz ha a gyerek majd beteg lesz és otthon kell lenni vele táppénzen és kevesebb lesz a fizuja? Ez a nő úgyis az utcára kerül előbb vagy utóbb..
2020. szept. 4. 17:08
 137/188 A kérdező kommentje:
133, Tök jó hogy ilyen nagy jóstehetség vagy. Valamit nagyon tudsz, mert még soha nem kertem ingyen senkitől semmit. Amit kértem, azt mindig kölcsönbe, és meg is adtam.
2020. szept. 4. 17:28
 138/188 A kérdező kommentje:

137, ki kérte hogy nyald ki a valagam? Másold már be hol kértem tőled vagy bárkitől bármit?

Még rosszat sem kívántam, holott ti minden rosszat kívántatok nekem. A szememre vetettétek hogy a férjem halála és egyéb nyomorúságok is miattam vannak. Nézz már magadba és olvasd vissza a válaszaid. Itt kizárólag nektek állt feljebb, mert nem ülök otthon a makkegészséges gyerekkel. Csak azért, mert a nagynénje lázas, ami a doki szerint egy múltkori fertőzés szövődménye lehet, amit a vérképe is igazolni látszik. Az orrfolyása meg alighanem allergia. De ti már keresztrefeszítettetek.

2020. szept. 4. 17:35
 139/188 anonim ***** válasza:
67%
Senki nem feszített keresztre és a férjedet sem bántotta senki. Amikor még nem tudtad, hogy covidos-e a nagynéni, te már akkor is pattogtál, hogy igenis viszed, mert akkora csöves vagy, hogy egyik napról a másikra élsz. Ez baszottul nem szimpatikus senkinek. Ennyi.
2020. szept. 4. 17:38
 140/188 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagyok jós. De az tuti hogy bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy szívesseg vagy segítség valamilyen formában kell neki mástól. Amivel nincs is baj, csak mikor az az illető egész életében a rúgjunk bele akibe tudunk mert én én én mentalitással élt, nos az kicsit érdekes. A te sztoridat is másként látnám, ha nem ilyen stílusban kommentelnél. A napnál is vilagosabb hogy te egy percre sem kértél valódi vélmeményt, már a kérdés kiirása előtt tudtad mit cselekszel. Mégis idejottél és mikor nem kaptad meg az erkölcsi megnyugvást, már az 1.oldalon támadtál, olyan stílusban mintha mások tehetnének a bajodról, ergo mások is fizessenek meg érte. Mert hát a te rezsid ki fizeti majd, te hogy tartod el a gyerked...szomorú eset ez, de gusztustakan, ahogy még rá is teszel egy lapáttal, azzal hogy igenis az a helyes ha mindenki átgázol a másikon magáért. Nem, nem helyes.

Úgy cselekszel ahogy akarsz, de legalább ne gyárts mát rá téves ideológiát kérlek.

Az ilyen mentalitás miatt tart ott az emberiség ahol. Nagy büszkesèg valóban.

2020. szept. 4. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!