Mehet így oviba?

Figyelt kérdés
Kislányom egészséges, de a vele egy háztartásban élő nagynéni koronavírus tüneteit mutatja.
2020. szept. 3. 16:07
 181/188 anonim ***** válasza:
70%

Felesleges minden szó. A kisasszony úgy gondolja ő a világ közepe, és mindenki más pusztuljon, hogy nekik jó legyen.

Sajnálatos, hogy szarban vannak, de ez nem emeli őket a szabályok fölé. Ha allergia, mehet a kislàny oviba, ha covid akkor meg maradtok otthon a seggeteken. Ez mindenkire igaz. Ez a szabály, és kész.

2020. szept. 5. 11:14
 182/188 anonim ***** válasza:
74%

90es, és akkor is csak ennyi lenne a reakciód ha a természet mondjuk a te gyereked "szelektálná ki" egy kérdezőhöz hasonló eszetlen miatt?

Én írtam hogy 2 éves rokon kislány volt intenzíven, lélegeztetőn a vírus miatt. Ő tegnapra elhunyt, és nem, nem volt krónikus beteg, egészséges 2 éves kisgyerek volt. Ha gondolod összehozlak a testvéremmel, és magyarázd el neki hogy ez csak természetes szelekció volt, és nem gond hogy elvesztette az egyetlen, lombikkal fogant gyerekét oké?

2020. szept. 6. 13:35
 183/188 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, te kockáztatod rengeteg ember életét és még mi vagyunk a buták? Akkor te mi vagy? A megtestesült elemi sötétség?
2020. szept. 6. 13:36
 184/188 anonim ***** válasza:
16%

Közben meg mindenkinek jár a gyereke iskolába, óvodába. Pedig biztos csak akkor lehet benne, hogy az ő gyereke nem fertőzi meg mondjuk pont az enyémet, ha rendszeresen tesztelteti.

Ezek után kit érdekel ha megfertőződik a gyereked? Te dolgod majd megoldod. A gyerek meg vagy túléli vagy nem, ennyi. Ha te nem törődsz a más gyerekével, másnak se kell a tiéddel, nyugodtan puszilgassa csak egy covidos.

2020. szept. 6. 13:48
 185/188 A kérdező kommentje:

Elmentem, de nem bírtok létezni a kérdésem nélkül :)

Kinek kockáztatom az életét, kedves utolsó és mivel is?

Levették az első tesztet, holnapra már biztos lesz eredmény, de egy orvos szerint szó sincs koronavírusról. De ti, kedves internet felhasználók, látatlanban is tudjátok, kinek mi a baja. Nem is értem minek a drága teszt. Taknyos= koronavírusos.

2020. szept. 6. 13:55
 186/188 A kérdező kommentje:
182-es, nagyon sajnálom a kislányt. Kerestem, de egyelőre nem találtam róla cikket. Holnapra bizonyára lesz. Kisebb jelentőségű haláleseteket is megírnak, valószínűleg ezt is megírják. Legkésőbb akkor, mikor felkerül a koronavírus.gov-ra, ahová minden elhunytat feltesznek.
2020. szept. 6. 13:57
 187/188 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező nagyon tévedsz, nem tesznek fel minden halottat, csak azokat akik jól mutatnak a statisztikában. Kórházban dolgozom, férjem orvos, hidd el, sokkal több halott van csak akik nem felelnek meg az "elvárásoknak" azok nem kerülnek a statisztikába. Nem gyanús hogy a fertőzőttek és halottak nagy része idősebb, krónikus beteg, elvétve néhány fiatal? Elhiheted, sokkal szélesebb spektrumon mozog a fertőzöttek és halottak köre. A kórházban JELENLEG 6 vírusfertőzött gyerek van, a legkisebb 18 hónapos, a legidősebb 11 éves. És ez csak egy kórház egy osztálya, nem is olyan nagy városban. A fővárosban jelenleg 21 gyerek van kórházban a fertőzéssel, ebből 2 igényel intenzív osztályos ellátást. Halt már meg viszonylag fiatal orvos is, mégse szerepel sehol.
2020. szept. 6. 14:27
 188/188 anonim ***** válasza:
76%
Basszus 182!!! :(
2020. szept. 6. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!