Mehet így oviba?
Anyám! Te tényleg agyhalott vagy!!!
Ettől a szinttől már nincs lejjebb!!!
Te tényleg nem érzed a különbséget a kettő között?
Valami nagy gond lehet az értékrendeddel!
Nem mindegy hogy balesetet okozol és meghalt valaki, vagy h előre megfontolt szándékkal elvágod a torkát!
Kérdező, igen, elengedem ezt a témát, mert látom rajtuk, hogy semmit nem fognak fel abból milyen ha az embernek szüksége van a fizetésére.
De különben biztos vagyok abban, hogy pont az ilyen pánikolós emberek kapják majd el tünetekkel együtt. Azért biztos más tünet nélkül mint tünettel.
Kérdező ha neked magyarázni kell, hogy egy olyan ember akinek kutya baja nem említhető egy lapon azzal, aki covid gyanussal él együtt akkor veled nagy a baj. De ha te elvárod hogy mi ki se tegyük a lábunkat otthonról mert mivan ha betegek vagyunk, te miért is hadonászol annyira azért hogy a gyereked oviba vihesd? A te logikád szerint az is veszèlyes akinek semmi baja , akkor aki olyannal él együt akinek tünetei vannak az mi? Közveszélyes? Elzárandó?
Ezzel a kérdéssel csak magad alatt vágod a fát szerintem.
Nem az előzőek voltam.
Helyes 167 engedd el. Végre.
Menj rúgass ki még valakit mert neked kell a pénz. Mondjuk lehetnél értékes is a munkaerőpiacon es akkor nem kéne ilyen tróger eszközökhöz folyamodni, de ez egyszerűbb nyilván. Annyi eszed van mint látszik.
Számomra a te tök egészséges gyereked semmivel sem veszélytelenebb, mint az én tök egészséges gyerekem. Akkor sem, ha a nagynénjén kitört az allergia, meg a kikezeletlen felfázása súlyosbodott. Mert valószínűleg erről van szó. De majd ha meglesz a tesztje, akkor feltöltöm, hogy megnyugodjon a lelketek, hogy semmivel nem vagyunk betegebbek nálunk.
És igen, üljetek otthon. Tudjátok miért? Mert ti rettegtek, én meg nem. Elkaptam, túléltem, erről ennyit. Lehet hogy valakit megfertőztem, ilyen mocsok vagyok, hogy tudtomon kívül betegen mászkáltam.
Jah mostmár allergia. Ki hitte volna, a kérdés elején meg covid gyanu volt...
Nem, nem ülünk otthon és nem rettegünk. Hihetetlen, de senki nem lesz covid rettegő mert nem küldi a gyerekét direktbe közösségbe, ha az azzal együtt élő xy-nak gyanus tünetei vannak.
De nem várjuk hogy felfogd, te meg az egy bites kis barinőd szemében az ember vagy vírustagadó az ellen "menőn" lázadó, vagy 40 raklap lisztet felvásárló otthon rettegő. Nem is várunk tőletek árnyaltabb gondolkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!