Mehet így oviba?
Ki írt olyat, hogy átgázolok másokon? Ilyet tőlem hol olvastál? Abból indult az egész, hogy az egészséges gyerekemet vinném oviba. Ez átgázolás? Akkor az óvodás gyereket nevelők mind átgázolnak másokon.
Itt mindenki azonnal nekem támadt, holott a gyerekem nem taknyos, nem lázas , nem köhög. A nagynénje igen, bár a kutya sem kérdezte, hogy milyen tünetei vannak, vagy hogy ezer más dologtól lehet. Nem, itt mindenki kijelentette, hogy én vagyok a szar amiért egy egészséges gyerekkel nem ülök otthon várva a kirúgást. Az sem érdekelt senkit, hogy én szar helyzetben vagyok, és nem , nem kértem hogy bárki nyalja ki a seggem, de igen, szarul esett, hogy én meg a gyerekem feláldozhatóak vagyunk. Szerintem másnak is szarul esett volna, ha odavetik, hogy dögöljenek meg, mert a sógornője lázas.
Közben meg mindenkinek jár a gyereke iskolába, óvodába. Pedig biztos csak akkor lehet benne, hogy az ő gyereke nem fertőzi meg mondjuk pont az enyémet, ha rendszeresen tesztelteti. Te például rendszeresen teszteltetsz, hogy teljes biztonsággal ki mered jelenteni, hogy te vagy a gyereked nem fertőz meg mást?
Nem, abból indult az egész hogy az egészséges, de covid gyanus rokon mellett élő gyereket akartad vinni oviba. Ahogy olvastam, itt többen rávilágitottak, hogy ezzel akár másokat is veszélybe sodorhatsz, ha a gyereked esetleg hordozó. Lehet az ovistársaknak krónikus beteg családtagjuk stb.
Erre jöttél te arrogáns stílusban, hogy te tojsz másra mert mindenki csak magával törődik más is ezt tenné, így van jól. Kva anyját mindenkinek, te gyereket nevelsz. Én csak ez miatt kezdtem el egyáltalán ide kommentelni. Mint írtam, csendben bevihetted volna a gyereked, de neked feltétlen muszáj volt itt a nagyérdeművel megvitatni, hogy persze tegyünk más egészségére is akár mert ez a módi normàlis embereknél.
Velem meg hiába pèldálózol, semmi betegségre utaló tünetem nincs, nem tudom hogy emlitheto ez egy lapon azzal, ha valaki saját bevallása szetint is covid gyanussal él egy háztrartásban. De ha lenne tünetem én pl tesztelnék, és problèma megoldva.
Nem érdemelte meg a Kérdező, hogy így neki támadjatok.
Mindenki pénzből él, ráadásul ő egy tragédia miatt egyedül neveli a gyerekét. Mint kb 10x leírtam, én is így cselekednék, de szerintem ezzel nem csak mi ketten vagyunk így. Sajnos vagy nem sajnos, nem mindenki kockáztatja meg a munkahelyét, ezáltal a megélhetésüket.
Higyjétek el, hogy sokan beviszik a gyereket oviba/suliba úgy, hogy otthon van beteg/lázas ember. Csak senki nem veri nagydobra, mint ahogy egy munkahelyen sem.
Tessék ott a példa amit du. a lányom mondott, hogy az ének tanárnő azért van maszkban, mert a férje Covid-gyanús. Tessék, egy pedagógus. Nem azt a világot éljük, hogy játszunk a munkahelyünkkel. Manapság a létfenntartás nagyobb kihívás mint ez a felhajtás a vírus körül.
154, ezek szerint az elkerülte a figyelmed, hogy nem csak akkor fertőzhetsz, ha van begegségre utaló tüneted. A maszkot is azért kell mindenkinek hordani, mert bárki lehet fertőzött, anélkül hogy tudna róla.
Mint írtam is, egy munkahelyi teszt szerint én is átestem rajta három hónapra visszamenő inzervallumban. Ezt a tesztből tudtam meg, mert amúgy nem tűnt fel.
Ti pedig egyáltalán nem tudjátok magatokat beleképzelni egy rohadt nehéz élethelyzetbe ezek szerint.
Most komolyan, csak bennem van empátia a Kérdező irányába?
Jajj 158 hagyjad már magad.
Nevetséges vagy ahogy empátiáról papolsz, de azért azzal dicsekedsz, hogy embereket rúgattál ki, meg meg is tennéd bármikor, félresöpörsz bárkit. Na te inkább ne tarts itt erkölcstant mert egy köpedék ember vagy. Nagy xarban lenne a világ ha a fajtád uralkodna a világban.
Jajj boruljatok már egymás nyakába. A világ két legszentebb embere. 🤦♀️🤦♀️
A plafon nem tudom hogy nem szakad rátok, de mindegy.
Te tényleg korlátolt vagy!
Nem érted hogy itt nem csupán arról van szó hogy kín mennyire jön ki a Covid, vagy ki hisz, ki nem h halálos is lehet.
Az ovit bezárhatják amiatt mert Te bevitted a Covidos (de tünet mentes) gyerekedet, pedig tisztában voltál azzal h valószínűleg hordozó.
Lehet h rajtad és a gyerekeden nem mutatkoznak tünetek, de a csoporttársa beteg lesz.
Az ő anyja a munkáját veszélyeztetve (mert mindenkinek rezeg a léc, nem csak körülötted forog a világ) szól a dokinak, tesztelnek és pozi lesz. Mindenkinek karantén aki kapcsolatban lehetett az igazoltan beteggel.
Tehát te ugyan úgy nem mehetsz dolgozni /éhen halok, kiraknak, élvezik a gyereket stb/
Tudom h feleslegesen magyarázom, mert a lényeg h neked milyen sanyarú sorsodvan!!!
Igen én is sajnállak, de nem csak azért mert sz@r helyzetben vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!