Mehet így oviba?
138, Ja, ha előbb utóbb utcára kerülök, akkor mindegy is?
Nem a két hétről van szó, hanem a két hétről és a tavaszi 2 hónapról. Igen, sajnos nekünk 2 hónap fizetés nélkül sok volt. Szégyen vagy sem, ez van.
Beteg gyerekkel otthon lenni más. Szükségszerű és kapok rá táppénzt. Még sor is kerülhet rá. Azonban a mi gyerekorvosunk nem ír táppénzre ha egészséges a gyerek. Annak meg nem örül a munkáltatóm, ha csak úgy nem megyek be dolgozni két hétig. Nálunk ezt kirúgással szokták jutalmazni. Manapság meg nem könnyű munkát találni. Szerinted miből éljünk munka nelkul?
Ez nem tudom kinek szólt, de a Kérdező elveszítette a férjét, érthető módon nehéz helyzetbe került, ami nem azt jelenti, hogy pucér valagra vállalt volna gyereket.
Ha nekem szólt, akkor megintcsak nem talált, mert szerencsére nincs már olyan súlyos gondom mint anno egyszer. Bárki kerülhet bárhová.
Ja, most ilyen csöves vagyok. Ez van, volt ez máshogy is. Volt, amikor nekem ment jobban és én segítettem másoknak. Nem úgy, hogy 1000 Ft-ot utaltam egy beteg gyereknek, hogy elmlndhassam mekkora szent vagyok, közben meg neten arctalanul rugdostam bele a nálam nyomorulabba, hogy miért annyiból él amiből, és mire vállalt gyereket.
Ténylegesen segítettem. Egy családnak például mai napig odaadom a gyerekem kinőtt ruháit. Igaz, ma már jórészt turis ruhák, de odaadtam akkor is, mikor alig használt vagy átnőtt ruhái voltak. A férjem összes holmiját elajándékoztam. Karácsonykor mi is gyártottuk a cipősdobozokat. Iskolakezdésre tanszereket vettünk szegény családoknak. Adományoztunk a hajléktalan óvodának. Mi is segítettünk, mint bárki más. Mert volt miből. Most nincs, de nem is kérünk, mert ha tudok dolgozni, megoldom amit vállaltam. Még ha nem is így, nem is egyedül vállaltam.
Igen, hibáztunk mert nem volt biztosítása a férjemnek. Tervben volt, később. Hiba volt, de rémálmaimban sem gondoltam, hogy 28 évesen elveszítem az életerős, fiatal férjemet.
Hibáztunk abban is, hogy nem tettünk félre eleget és a betegsége alatt elment, amink volt. De keresett, biztos munkája volt és azt hittük van időnk bőven.
Így van, csupasz seggel vállaltuk, mert nem volt lakásunk. Más terveink voltak, külföldre akartunk menni, mert a férjem ott vígan talált volna munkát. Fölöslegesnek tartottuk hogy lakást vegyünk. A külföldi életre gyűjtöttünk.
Ez van, nem láttam előre. De örülök, hogy itt mindenki mindenre fel van készülve. Kívánom hogy sose kelljen a vésztervhez nyúlnotok.
Na mert ez az önfényezés, ez sokkal jobb mint 1000ft ot adni beteg gyereknek, és csöndben maradni, mert igen van ilyen is. Inkabb ez mint aki kisnovellát ír arról, hogy ő mekkora anyagi áldozatot hozott másokért.
Most sem birod ki, hogy ne tegyünk glóriát a fejed fölé. Kérdést se kellett volna kiirni, ha ekkora a gáz, de láthatólag neked ez az éketed, hogy szenté avassanak. Vagy azért hogy hàny ft-ot adsz betegeknek, bezzeg más csak amannyit, vagy azért mert nagyon helyesen oviba viszed a gyereked civid gyanus sógornő miatt (az alap kérdés ugye meg igy szólt).
Csinálj amit akarsz, itt úgyis te vagy a megtestesult tökély.
Úgy érzem nálatok mindenképp különb vagyok. Nem azért, amit adok vagy nem adok. Hanem mert nem nézek le masikat, mint ti, aminek hangot is adtatok. Mert nem kivanom másnak, hogy verjék agyon pl. Amiket ti kívántatok. És még meg is magyarázod, hogy jogosan bánsz úgy idegen emberekkel, mint akit a seggedből rántottál elő.
Ha a vírus hiszti miatti félelem hozta ki belőled, az más. De alighanem te egy ilyen ember vagy.
Mellesleg buta is, mert nem sikerült értelmezni amit utoljára írtam és amiért írtam.
Nem glóriát vártam, de sajnálom, ha nem jutott el hozzád, hogy mire reagáltam.
Ja te különb vagy mindenkinél persze. Igaz egészen eddig minden kommented arról szólt, hogy a világ legtermészetesebb dolga máson átgázolni mert bezzeg neked ki segít. Akkor meg...
Bámulatos módon csak most vett a történet ilyen drámai fordulatot, hogy te egy jótékony Teréz anyu vagy, valahogy a korábbi hsz eid köszönő viszonyba sem voltak ezzel a nagy szent áhitattal.
Azt meg nem tudom hogy nem lehet felfogni hogy itt kitudja hányan válaszolnak neked, nem csak én. Nem nem kivántam neked semmi rosszat, a stílusodra reagáltam egyedül. Sajnálom ha minden kommentet egyből nekem tulajdonitasz, de teszek rá.
Nem szorulok rá, hogy név nélküli emberek nyugtassanak meg milyen ember is vagyok én. Ezt meghagyom neked, akinek úgy változik az értékrendje, és életfilozófiája, hogy nem győzzük kapkodni a fejünk.
Mehetsz oviba, tőlem megkapod a glóriád csak nyugodj már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!