Mehet így oviba?

Figyelt kérdés
Kislányom egészséges, de a vele egy háztartásban élő nagynéni koronavírus tüneteit mutatja.
2020. szept. 3. 16:07
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/188 A kérdező kommentje:

Az orvos szerint nem covidos. De köszönöm, hogy már az utcára tettetek, börtönbe küldtek, elvettétek volna a gyerekem, meglincseltetek volna a semmiért. Ilyenkor elgondolkozom, vajon érdemes-e ezt az embertelen emberiség megmenteni, vagy jobb lenne, ha a covid mindent letarolna és kezdenénk újra az amőbáktól.

Köszönöm a válaszokat!

2020. szept. 4. 14:13
 112/188 anonim ***** válasza:
70%
Vicces, hogy még neked áll feljebb kérdező. Ha ennyire tudtad, hogy mindenképp viszed a gyereked, és lefosod más véleményét, akkor mégis minek tetted fel ezt a kérdést?
2020. szept. 4. 14:42
 113/188 anonim ***** válasza:
24%
Ha gyereket vállal egy család, akkor érdemes felkészülni a jövőre. Arra is ha valaki esetleg meghal. Megtakarítással/életbiztosítással stb. Ha pár hónap covidálás ennyire padlóra tett akkor nem lehettetek valami felkészültek. Ezért nem kéne minden amőbának gyereket csinálnia.
2020. szept. 4. 14:45
 114/188 anonim ***** válasza:
67%
Ez itt tipikus. Ha a kérdezőnek nem tetszenek a válaszok, akkor mindenki hülye, még akkor is ha ő az, aki fordítva ül a lovon.
2020. szept. 4. 14:45
 115/188 anonim ***** válasza:
61%
Igen ez így van, mèg mi nem törődünk másokkal és gonoszak vagyunk, bezzeg ő...:D
2020. szept. 4. 14:46
 116/188 A kérdező kommentje:

Olvassátok már vissza, mi minden rosszat kívántatok nekem. Ömlik belőletek a rosszindulat, pedig nem ismertek és semmi rosszat nem kívántam nektek.

Lehet hogy anyagilag még az apokalipszisre is fel vagytok készülve és jöhet halál, munkanélküliség, bedőlt hitel, ti a világ királyai lesztek. Ja hoppá, egyetlen esetlegesen fertőzött óvodás mégis romba döntené az atombiztos világotokat. Holott lehet, hogy ti magatok is tünetmentes hordozók vagytok és az egészséges porontyaitok is, akik majd megfertőzik az óvodát. Biztos csak az lehet benne, hogy senkinek nem árt, aki senkivel nem találkozik. Ti ezt tudjátok vállalni?

2020. szept. 4. 14:54
 117/188 anonim ***** válasza:
45%

Igen, a SAJÁT gyerekével törődik, és jól teszi!

Én bizony voltam rettenetesen nehéz helyzetben mikor egyedül voltam, bizony tettem olyan dolgokat amik màs kárát "szolgálták". De nem volt más választásom, ki kellett rúgassak valakit a magam módszerével ahhoz, hogy a lányomnak és nekem jobb legyen. Ez van, de nem érdekel. Minden ember a saját életét nézi, aki itt azt mondja hogy így meg úgy a masikra figyel, az hazudik.

2020. szept. 4. 14:59
 118/188 A kérdező kommentje:
Hogy figyelnének másokra? Látod, hogy az én problémám sem érdekel senkit. Csak az hogy nekik ne legyen káruk. Pedig alighanem soha, senkivel nem fogok találkozni az itteniek közül.
2020. szept. 4. 15:04
 119/188 anonim ***** válasza:
26%

Nem kell foglalkozni senkivel, csak magatokkal!

Maximum ha beviszi valaki a Covidot oviba/suliba, taknyos lesz kicsit aki elkapja, belázasodik. De ez sem biztos.

Különben is a gyerekek könnyen átvészelik. Hangsúlyozom, senki ne legyen beteg!

2020. szept. 4. 15:08
 120/188 anonim ***** válasza:
70%
Vicces, hogy sopánkodsz, mert nem érdekel másokat a te problémád, de te sem vagy jobb. Te is magasról teszel a többi emberre.
2020. szept. 4. 15:34
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!