Mehet így oviba?
Az orvos szerint nem covidos. De köszönöm, hogy már az utcára tettetek, börtönbe küldtek, elvettétek volna a gyerekem, meglincseltetek volna a semmiért. Ilyenkor elgondolkozom, vajon érdemes-e ezt az embertelen emberiség megmenteni, vagy jobb lenne, ha a covid mindent letarolna és kezdenénk újra az amőbáktól.
Köszönöm a válaszokat!
Olvassátok már vissza, mi minden rosszat kívántatok nekem. Ömlik belőletek a rosszindulat, pedig nem ismertek és semmi rosszat nem kívántam nektek.
Lehet hogy anyagilag még az apokalipszisre is fel vagytok készülve és jöhet halál, munkanélküliség, bedőlt hitel, ti a világ királyai lesztek. Ja hoppá, egyetlen esetlegesen fertőzött óvodás mégis romba döntené az atombiztos világotokat. Holott lehet, hogy ti magatok is tünetmentes hordozók vagytok és az egészséges porontyaitok is, akik majd megfertőzik az óvodát. Biztos csak az lehet benne, hogy senkinek nem árt, aki senkivel nem találkozik. Ti ezt tudjátok vállalni?
Igen, a SAJÁT gyerekével törődik, és jól teszi!
Én bizony voltam rettenetesen nehéz helyzetben mikor egyedül voltam, bizony tettem olyan dolgokat amik màs kárát "szolgálták". De nem volt más választásom, ki kellett rúgassak valakit a magam módszerével ahhoz, hogy a lányomnak és nekem jobb legyen. Ez van, de nem érdekel. Minden ember a saját életét nézi, aki itt azt mondja hogy így meg úgy a masikra figyel, az hazudik.
Nem kell foglalkozni senkivel, csak magatokkal!
Maximum ha beviszi valaki a Covidot oviba/suliba, taknyos lesz kicsit aki elkapja, belázasodik. De ez sem biztos.
Különben is a gyerekek könnyen átvészelik. Hangsúlyozom, senki ne legyen beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!