Mehet így oviba?
O.V. készül már most a választásra, kapóra jön most neki minden, ekkora hatalma még nem volt mint most, persze hogy kihasználja!
Krónikus beteg, idős emberek hunytak el, hát rá lehetett fogni a Covidra. Sőt, aki autóbalesetben meghalt, arra is ráfogták hogy Coviddal fertőzött volt. Érdekes nyáron nem támadott a vírus még a turizmus ragyogott. Vége a nyárnak, megint itt a vírus. Karácsony előtt 3-4 héttel elmegy ez a roppant intelligens vírus, hisz olyankor sokat költünk kvázi. Ez a véleményem felnőtt nőként, édesanyaként, társként.
Az egész egy tömeghisztéria nem több!
Kérdező, 2 hét táppénzt oldj meg valahogy, a sógornő pedig pihenje ki magát ha tesztelni nem tudtok. Ne vidd be a gyereket, mert valamelyik O.V. rajongó tényleg feljelent.
Kitartást kívánok Nektek.
A rettegőknek meg kellemes toalettpapír felvásárlást, gyermekeik folpackba csomagolásához kellemes időtöltést.
Nincs, de ha krvára érdekel leírom, 35 éves korom ellenére sajnos nem is él senkim, csak nagymamám. Tudod mit csinált Mami a korlátozás alatt? Ugyanúgy kocsiba ült és jöttek ment, pedig 76 éves! Nyáron járta Európát ahogy minden évben szokta. Magyarul nem dőlt be ennek a baromságnak.
De ne mondjátok már nekem hogy a 80-90 éves minden nyavalyában szenvedő idős emberek még 50 évet leéltek volna. Ezt ti sem gondoljátok komolyan.
A gyermekem apja a Màtrai Erőműben dolgozik, mint ahogy párom is. Tudjátok hány ember fordul meg ott napot? Több ezer! Hisztériának mégsincs nyoma, maszk nem kell (csak a büfében) testhőt nem mérnek.
Akkor hol kódorog az a fránya vírus? Ja itt nem, mert azt O.V. is tudja, hogy áram kell, ráadásul ugye drága Lőrinc barát tulajdona a Màtrai Hőerőmű. Érdekes, ugye?
Teljesen mindegy, hogy hiszi-e valaki a vírus létezését vagy tagadja. A lényeg, hogy emiatt vannak rendeletek amiket be kell tartani, és ez egyformán vonatkozik minden hívő és tagadó emberre.
Amúgy én sem vagyok már annyira nyugodt mint fél éve. A férjem munkahelyén is már egy csapat karanténban van, mert egy kollégának pozitív lett a tesztje, és mindenki aki egy légtérben dolgozott vele, karanténba került.
Hát ha meghalt, azt bizony az atyaúristen se hozza már vissza.
Gyermek halála az minden esetben fájdalmas, de szerencsére rájuk nem jellemző hogy ledönti őket, sokkal inkább tünetmentesen átesnek rajta.
Igen, vannak szabályok, vannak rendeletek. De a maszkot nem ellenőrzik már sehol, tehát aki nem veszi fel azzal sem lehet mit kezdeni.
Most volt egy nőgyógyászati műtétem, hát mit ne mondjak...egy osztályon fekszenek a frissen szültek, baba ott van velük, és ugyanitt fekszenek az egynapos műtétre érkezők is. Maszk senkin nincs.
Akkor ez most hogy van? Komolyan érdekel, vitamentesen.
Igen, elhiszem.
Itt mondom együtt vannak (egy osztályon, egy folyosón) frissen szültek a babákkal, itt vannak abortuszosak, minden egynapos műtétesek, és senki semmivel nem foglalkozik. Pedig vírus ide, "hitem" amoda, azért itt csak jobban kellene figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!