Mehet így oviba?
Kérdező, én maximálisan megértelek, pedig nem vagyok olyan nehéz helyzetben mint te, de én sem tudhatom mit hoz ez a kampány drága vezetőinknek.
Különben inkább döglődjek lázasan minthogy a híd alá kerüljek a gyerekemmel!
És igen, az ember a saját családját nézi, a saját gyereke a legfontosabb nem másé. Ez nem aljasság hanem ösztön a neve.
Különben félek komolyan mondom délutánonként kiengedni a lányom az udvarra ha fúj a szél, mert most ugye aki kettőt tüsszent, az maradhat otthon.
Tegnap elment biciklizni estefele a barátnőivel,hát nem voltam nyugodt, mert fújt picit a szél.
Tönkreteszik teljesen családok életét, de a sok vak meg ezt nem látja,vagy nem akarja látni.
Azért gondoljatok már bele a Kérdező helyzetébe: neki még kicsi a gyereke, egyedül nem hagyhatja, albérletben laknak, amellett van rezsi, enni kell stb. És ha egy táppénz miatt kirúgják?! Sokan olyan könnyen dumálnak hogy maradjon otthon. Nem azt a világot éljük már hogy biztos lenne a holnapunk lakhatás, rezsi, étkezés szempontjából.
Én azt írtam neked Kérdező, ha meg tudod oldani akkor maradj otthon. Ha nem tudod, akkor nincs mese, viszed oviba.
Különben rád nem bizonyítja senki a büdös életben sem, hogy te tudtál a tüneteiről. Nem panaszkodott, te amúgyis dolgozol oszt' jónapot.
Hány krónikus beteg gyerek halt meg eddig covid-ban? És mennyi egészséges hal meg naponta autóbalesetben?
Szóval akkor gondolom, akik a krónikus beteg gyerekekre hivatkoznak, azok autóba se ülnek, nehogy balesetet okozzanak.
A nagy társadalmi felelősségvállalás ne már csak ezen az egy területen jelenjen meg, mert így baromira nem hiteles. A krónikus beteg gyerekek maradjanak otthon, többi meg csinálja a dolgát. Ennyi.
Ma 11:39 maximálisan igazad van!
Utána lévő hsz. Ki maradjon otthon a krónikus beteg gyerekkel? Nem tudom.
Mint ahogy azt sem akarom leírni, a természet miert olyan amilyen. Aki olvasott biológiát, öröklődést, az olvasott anno Spártáról is. Igen, a természet szelektál. Ez így volt ezer meg tízezer éve is, és tudományos szempontból nézve ez így van a mai napig is. Függetlenül attól, hogy mi mindenre képes mamár az orvostudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!