Mehet így oviba?

Figyelt kérdés
Kislányom egészséges, de a vele egy háztartásban élő nagynéni koronavírus tüneteit mutatja.
2020. szept. 3. 16:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/188 anonim ***** válasza:
68%

Miért lenne jobb ha bezárnák miattad az ovit Covid gyanú miatt?

Akkor is otthon kell maradnom!

Sógornődnek sincs pénze a lakbért?

Nincs senki aki kölcsön tudna adni?

Fizetési előleg a munkahelyeden?

Providen?

Bármi más!

De ez az engem ki sajnál?!

Gondolom azért te lennél a legjobban felháborodva ha ugyan ez kiderülne egy másik szülőről, és emiatt kéne otthon maradni a gyerekkel!

És valóban jogosan írták fentebb! Én is elkapnálak. Mert én is egyedül nevelem a gyerekemet, és miattad én sem tudnám fizetni a lakhatásunkat!

Hívd fel a dokit, mond el h mi a szitu. Kiír táppénre és kész. Neki is rinyáld el a sanyarú sorsodat, vagy kérj tőle kölcsön

2020. szept. 3. 20:38
 62/188 anonim ***** válasza:
35%
Hát ha valaki miatt (lehet az bárki, nem feltétlen a kerdező) bezárják két hétre az ovit, aminek elég nagy az esélye, kedves utolsó, akkor majd elmész te is táppénzre és/vagy veszel fel providentet. Ilyen egyszerű, nem? Máris tudod fizetni a lakhatásodat.
2020. szept. 3. 20:48
 63/188 anonim ***** válasza:
65%

Igen. Pontosan.

Tehát ezt ő miért nem teszi meg?

2020. szept. 3. 20:51
 64/188 anonim ***** válasza:
28%

Azért mert 2 lehetősége van 3 lehetséges forgatókönyvvel:

1. Otthon tartja a gyereket és utcára kerül.

2. Viszi a gyereket, nagynéniről kiderül, hogy tényleg covid-os, bezár az ovi, ugyanúgy utcára kerül.

3. Viszi a gyereket, nagynéniről kiderül, hogy nem covidos csak megfázott, ergó nem kerül utcára.

Na "logikailag" melyik a helyes lépés? :) igen. A harmadik.

2020. szept. 3. 21:05
 65/188 anonim ***** válasza:
38%
Igen "vad logikád van"
2020. szept. 3. 21:06
 66/188 anonim ***** válasza:
35%
63as nehogy már más idióta felelőtlensége miatt szívjon rengeteg család.. jogosan vernék össze a kérdezőt ha ez kiderülne. Én is feljelenteném a rendőrségen és mivel tényleg kiskorú veszélyeztetése lehet a gyereket is elvennék tőle.
2020. szept. 4. 06:23
 67/188 anonim ***** válasza:
26%
Mert az nem "kiskorú veszélyeztetése" ha nem megy dolgozni és kirakják az utcára ?!
2020. szept. 4. 08:53
 68/188 anonim ***** válasza:
34%
A tulajnsk szóltál, hogy befogadtál egy plusz embert? Albiban nem úgy működik, hogy valakit csak úgy odaköltöztetsz.
2020. szept. 4. 09:02
 69/188 anonim ***** válasza:
8%

Akkor miatta rakjanak ki 3-10 családot. A lényeg h ők maradhassanak!

Egyébként pedig tudjuk h kisgyerekkel nem olyan egyszerű kitenni a kedves bérlőt.

2 felnőtt, dolgozó ember (mert gondolom a sógornődet nem emberbaráti szeretetből fogadtad be (mert ahogy leszűrtem magatokon kívül nem érdekel más) valahogy csak kitermeli tp alatt a lakhatását.

Az pedig h tartozás van, nem új keletű probléma. Számíthattál rá h ebben az évben lesz olyan h otthon kell tartanod a gyereket. És ha neki lennének tünetei?

Azért jobban fizet a tp? Vagy úgy dolgozhatsz?

2020. szept. 4. 09:05
 70/188 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem amíg dolgozni jársz, úgyis terjeszted, szal az sem megoldás, hogy a sógornő marad otthon a gyerekkel.
2020. szept. 4. 09:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!