Mehet így oviba?

Figyelt kérdés
Kislányom egészséges, de a vele egy háztartásban élő nagynéni koronavírus tüneteit mutatja.
2020. szept. 3. 16:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/188 A kérdező kommentje:

Nem nem fizetem ki. El sem várom. De legalább mindenki hagy nézze a saját túlélését . A mi túlélésünk azt követeli, hogy dolgozzak. Még a tavaszi kiesést nyögjük, minden tartalékunk elment. A lelakott kauciót most fizetgetem vissza. Ha innen ki kell költözni, elveszíthetem a gyerekem.

Nekünk az volt a házirendben, hogy beteg gyerek nem vihető. Az enyém nem beteg.

2020. szept. 3. 17:56
 22/188 A kérdező kommentje:
A nagynéni hivatalosan nem is lakik itt. Átmenetileg fogadtuk be, szóval elvileg a háztartásban csak én lakom meg a gyerek. Így semmilyen nyilatkozatot nem tettem hamisan
2020. szept. 3. 18:00
 23/188 anonim ***** válasza:
70%

Az nem érdekel h hány családot veszélyeztet ezzel.

Csak h jogilag nincs kivetni való a dologban.

Gyönyörű!

Sajnáltatni azt tudod magad!

Te mégsem gondolsz azokra, akik ugyan olyan s@rban lesz miattad

2020. szept. 3. 18:16
 24/188 A kérdező kommentje:
Szerinted akkor mi lenne az etikus? Veszitsem el a lakhatásom, a gyerekem, miközben másokra gondolok? Elég baj hogy ez az ostoba vírus mizéria ilyen helyzetbe hozza az embereket.
2020. szept. 3. 18:24
 25/188 anonim ***** válasza:
35%
Remélem ha beviszed és kiderül a többi szülő úgy elver hogy saját jogon kerülsz pár hétre táppénzre.
2020. szept. 3. 18:34
 26/188 A kérdező kommentje:
Ezen az utolsón jót mosolyogtam.
2020. szept. 3. 18:36
 27/188 anonim ***** válasza:
54%
Én megértelek. Magatokra gondolj! Senki se fog helyetted. Az állam és a közösség a legkevésbé.
2020. szept. 3. 18:36
 28/188 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, őszintén hogy állna a szád ha a te gyereked kapná el a vírust egy olyantól mint te és amiatt kerülne mondjuk intenzívre mint nálunk egy rokon kisgyerek? Hidd el akkor nem két hét kiesésed lenne.De ezek szerint te dolgozni is eljársz. Nos, kívánom, hogy egy hasonló felelősen gondolkodó ember miatt kapd el te is és ne tudj dolgozni :-)csak hogy átérezd mit teszel te a többi emberrel.
2020. szept. 3. 18:37
 29/188 anonim ***** válasza:
81%

Ha a nagynéni úgyis otthon van vigyázzon ő a gyerekre, tényleg ne legyünk már ennyire önző idióták. Minek kérdezted akkor meg, ha ennyire fájnak a válaszok?! Sunnyogjad el akkor, és kockáztasd az egész óvoda+családjuk egészségét. 🙄

Ellenkező esetben fogadjunk habzó szájjal szidnád a másik szülőt aki ilyen körülmények mellett beviszi a gyerekét, és kockáztatja a te megélhetésedet is. Ugye?

2020. szept. 3. 18:38
 30/188 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező mit mosolyogsz? Ha az én gyerekem elkapná a tiédtől mert így viselkedsz minimum intenzívre juttatnálak, és felnyomnálak a gyerekvédelemnél is mivel amit művelsz az kiskorú veszélyeztetése. Addig nem nyugodnék míg a lelket is ki nem perelem belőled és akkor könnyes búcsút inthetnél a gyerekednek is
2020. szept. 3. 18:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!