Mehet így oviba?
Figyelt kérdés
Kislányom egészséges, de a vele egy háztartásban élő nagynéni koronavírus tüneteit mutatja.2020. szept. 3. 16:07
11/188 anonim válasza:
Értem! tehát az nem baj ha miattad még 20 háztartásban ez lesz a probléma!
Maradjon otthon a sógornőddel!
12/188 anonim válasza:
Ahogy téged nem érdekel, a másik 300 gyerek és családja, akkor miért várod el, hogy másokat érdekeljen a ti sorsotok? Teszteltesse le magát! Ha negatív a teszt, akkor viheted nyugodt szívvel, ha pozitív, akkor meg üljetek a popotokon.
13/188 A kérdező kommentje:
Na de ha az én sorsom nem érdekel senkit, akkor miért legyek én hajléktalan azért, hogy más ne legyen az? Vagy esetleg a többiek összedobják nekem a kiesett jövedelmet
2020. szept. 3. 17:25
15/188 anonim válasza:
És te a másik 300-nak kifizeted az albérleti díját?
16/188 anonim válasza:
Teszteltessétek le a nagynénit!
17/188 anonim válasza:
2 hét fizetés nélküli szabi miatt hajléktalanná válnátok?? Az igen. Egyébként lemész szépen a háziorvoshoz és elmondod, hogy nagynéni korona gyanús, a gyerek és ti is érintkeztetek vele, így mivel lehetőleg minimális felelősségtudat szorult beléd és nem fertőztetnél meg másik X gyereket a sajátoddal, írjon ki táppénzre. Hidd el, ennél sokkal kevesebbért is kiírják az embert, de alap lenne, hogy a nagynénin elvégzik a tesztet minél előbb!
18/188 anonim válasza:
Karanténra nem jár tp. (Szerintem is baromság, de ez van.)
Teszteltessétek le magatokat.
19/188 anonim válasza:
Hagyjuk már!
Bekamuzod a gyerek orvosnak h taknyos a gyerek!
Mivel így nem viheted, ezért kiír tpre mellé.
Ennyi!
Te nem is akarod megoldani! Támogatást akartál h "igen vigyed"
20/188 anonim válasza:
Nem, nem viheted. Nekünk (és több, másik oviba járó ismerősnek) alákellett írni a járványügyi nyilatkozatot, amiben ez is benne van, ha a gyereknek, vagy vele egy háztartásban élőnek tünetei vannak szólni kell az oviban és nem mehet (vagy ha külföldön voltál nemrég stb stb). Nem kaptatok ilyet? Vagy el sem olvastad mit írsz alá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!