40es inkább mondja egy gyerekét elvesztett szülő szemébe hogy bocsi miattam halt meg a gyereked?
2020. szept. 3. 19:06
42/188 anonim válasza:
Kevés olyan ember van, akinek nem okoz gondot otthon maradni, de attól még megteszik, mert van bennük annyi gerinc, hogy másokat nem sodornak veszélybe. Létezik táppénz. Én sem örülök, ha táppénzen kell lennem, de ha fennállna a kérdezőknél lévő eset, akkor maradna mindenki a seggén itthon.
2020. szept. 3. 19:08
43/188 anonim válasza:
Nem, nem tenném. Mert nem sodrok másokat veszélybe. Amúgy a 125 ezer forintomból igazán fene nagy kényelemben élek, igazad van.
2020. szept. 3. 19:11
44/188 anonim válasza:
43as tévedsz nem ezt tenném, mivel most 2 éves rokonom van lélegeztetőn valószínűleg egy kérdező kaliberű felelős "ember" miatt.
Kíváncsi vagyok te fel lennél-e háborodva ha a te gyereked vagy szeretted kerülne kórházba vagy halna meg, esetleg te kerülnél betegállományba hónapokra egy ilyen miatt mint a kérdező.
2020. szept. 3. 19:13
45/188 anonim válasza:
Szerintem a kérdező az másik felhasználó fiókról.
2020. szept. 3. 19:14
46/188 A kérdező kommentje:
Értem, hogy más is megfertőződhet, sajnálom is.
De akkor mi a megoldás? Mit tanácsoltok? Maradjak itthon a gyerekkel, mondjam meg a tulajnak, hogy ugyan több mint egy hónappal még mindig tartozom a kaucióból, de most sem tudok majd fizetni? Nagy valószínűséggel az lesz a válasza, hogy akkor pakoljam össze a holminkat. És utána? Vigyem a gyerekem utcára? Onnan hogy járok majd dolgozni? Kolduljunk? Legyek prostituált? Adjam a gyereket állami gondozásba? Vagy fogjam meg a kezét, vegyünk egy nagy levegőt és ugorjunk ki a nyolcadikról?
Melyik megoldás lenne az elvárható minimum a nagy közjó érdekében? Mert ugye a nagy számok törvénye szerint mi vagyunk a kisebb veszteség.
2020. szept. 3. 19:18
47/188 anonim válasza:
Az az elvárható, hogy a nagynéni tesztelteti magát, ha negatív, a gyermeked mehet oviba, ha igen, akkor táppénz. Ha nem sárga vagy piros országban szedtétek össze, akkor jár a táppénz. Amúgy a covidos és nem jelentitek, az a járványügyi szabályok megszegését jelenti, és akár 6 hónap fogház is járhat érte.
2020. szept. 3. 19:25
48/188 anonim válasza:
Ha igen helyett, ha pozitív.
2020. szept. 3. 19:26
49/188 anonim válasza:
De azzal sem jársz jobban, ha utólag derül ki a dolog és bezárják az ovit, meg ki tudja, tényleg komoly baja lesz valakinek és még az is a telkeleden szárad, közben pedig ugyancsak nem mehet a gyerek, azaz otthon kell vele maradni.
2020. szept. 3. 19:49
50/188 anonim válasza:
Nem olvasom el a kommenteket. Kérdező te egy idióta vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!