Mehet így oviba?

Figyelt kérdés
Kislányom egészséges, de a vele egy háztartásban élő nagynéni koronavírus tüneteit mutatja.
2020. szept. 3. 16:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/188 anonim ***** válasza:
20%
Nincs mit írni ide...undoritóak vagytok.
2020. szept. 4. 13:12
 102/188 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező egyébként lehet, hogy azért vagy ilyen szar helyzetben, mert azt kapod, amit érdemelsz. Próbálj meg úgy viselkedni másokkal, ahogy neked is jól esne. Hátha akkor megváltozik az életed.
2020. szept. 4. 13:21
 103/188 A kérdező kommentje:
Mint az itteni válaszokból kiderült, mindenki szarik a másikra. Hiszen itt is keveseket érdekel, hogy nekem az életem mehet rá két hét fizetetlen szabadságra. Csak az érdekli őket, nehogy az én gyerekem miatt esetleg nekik kelljen táppénzre menni. Szóval a napnál is világosabb, hogy mindenki a maga pecsenyéjét félti. Csak van aki ezt nyíltan felvállalja, van aki meg az önzezlenség álarcát húzza magára. Kevés sikerrel.
2020. szept. 4. 13:24
 104/188 anonim ***** válasza:
28%

De mit nem lehet azon megérteni, hogy nem tud táppénzre menni mert lehet, hogy kivàgják a munkahelyéről?!

Másrészt neki most égető szüksége van minden fillérre!

2020. szept. 4. 13:24
 105/188 A kérdező kommentje:

Te elmebeteg vagy. Talán azért vagyok ilyen szar helyzetben, mert 1,5 éve meghalt a férjem (nem azért mert szar ember vagyok, hanem mert rákos volt) és a temetés meg a pszichológus a gyereknek minden pénzem elvitte. Egyedül meg nem győzöm az albérletet.

De igen, azért vagyok szar helyzetben, mert mindent megpróbálok megtenni, hogy én és a gyerekem valahogy talpra álljunk.

2020. szept. 4. 13:30
 106/188 anonim ***** válasza:
58%
Undorítóak a válaszolók, magukat minősítik.
2020. szept. 4. 13:33
 107/188 anonim ***** válasza:
78%
Kerdezo, sajnalom, ami veled tortent es ilyen rossz helyzetbe kerultel. Azonban covid gyanus gyereket akkor sem szabad elvinni oviba, ahogy neked se kene pl a meloba menned. Ha pl tenyleg covid van nalatok es te elkaptad es a meloban megfertozol masokat, siman kirugnak ( ez a heten megtortent egy ismerossel. Rosszul volt, elment tesztre, de az eredmenyt nem varta meg es bement dolgozni, aztan pozitiv lett... tobbet nem dolgozik ott) itt tenyleg az a megoldas, h gyorsan letesztelitek a nagynenit, siman lehet csak siman beteg. Nem ket het fog kiesni, es akkor minden mehet tovabb.
2020. szept. 4. 13:34
 108/188 anonim ***** válasza:
29%
Te idiota! Ti veszelyeztettek masokat, rossz helyen ulsz a lovon.
2020. szept. 4. 13:42
 109/188 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező csak azt is elfelejted, hogy vannak kötelezettségeid. Ha valóban covidos a nagynéni, és te ezt elhallgatod, akkor büntethető leszel, és akár 6 hónap fogházat is kaphatsz. Akkor mi lesz a gyerekeddel?
2020. szept. 4. 13:50
 110/188 anonim ***** válasza:
28%

Ha kiderül hogy Covid fertőzött a nagynéni, akkor azt valóban nem titkolhatod el. De viszont addig ameddig erről nincs tudomásod, nyugodtan viheted a gyereked oviba, a kàrogókat le kell sza.ni! Ugyanezt tenném a helyedben, pedig én is anya vagyok, csak tudom, hogy ez inkább politika mint hú de nagy betegség van. Mellesleg itthon nincs, és nem is volt járvány, mert nem érte el azt a százalékot ami hivatalosan kell a járványhoz. Erről ennyit.

Igen, sajnáljuk akik elhaláloznak akár ebben, akár másban, de az élet megy tovább, és a Kérdező nem fogja kirúgatni magát csak azért mert itt be vagytok szrva néhányan!

Neki fel kell nevelnie a gyerekét, a saját életét kell könnyebbé tennie, a gyereke érdekében, nem pedig azt lenni ki krónikus beteg meg ki nem. Azt a f..omat!

Kérdező, részvétem a férjedért. :(

Fel a fejjel, meg fogod oldani.

Igen, van az a helyzet amikor csak magunkra kell figyelni.

2020. szept. 4. 14:11
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!