Mehet így oviba?
De mit nem lehet azon megérteni, hogy nem tud táppénzre menni mert lehet, hogy kivàgják a munkahelyéről?!
Másrészt neki most égető szüksége van minden fillérre!
Te elmebeteg vagy. Talán azért vagyok ilyen szar helyzetben, mert 1,5 éve meghalt a férjem (nem azért mert szar ember vagyok, hanem mert rákos volt) és a temetés meg a pszichológus a gyereknek minden pénzem elvitte. Egyedül meg nem győzöm az albérletet.
De igen, azért vagyok szar helyzetben, mert mindent megpróbálok megtenni, hogy én és a gyerekem valahogy talpra álljunk.
Ha kiderül hogy Covid fertőzött a nagynéni, akkor azt valóban nem titkolhatod el. De viszont addig ameddig erről nincs tudomásod, nyugodtan viheted a gyereked oviba, a kàrogókat le kell sza.ni! Ugyanezt tenném a helyedben, pedig én is anya vagyok, csak tudom, hogy ez inkább politika mint hú de nagy betegség van. Mellesleg itthon nincs, és nem is volt járvány, mert nem érte el azt a százalékot ami hivatalosan kell a járványhoz. Erről ennyit.
Igen, sajnáljuk akik elhaláloznak akár ebben, akár másban, de az élet megy tovább, és a Kérdező nem fogja kirúgatni magát csak azért mert itt be vagytok szrva néhányan!
Neki fel kell nevelnie a gyerekét, a saját életét kell könnyebbé tennie, a gyereke érdekében, nem pedig azt lenni ki krónikus beteg meg ki nem. Azt a f..omat!
Kérdező, részvétem a férjedért. :(
Fel a fejjel, meg fogod oldani.
Igen, van az a helyzet amikor csak magunkra kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!