Mehet így oviba?
Nem kifejezetten a betegség az, amitől rettegnek a vàlaszolók, hanem az intézkedések, amik akkor lépnek életbe, ha valaki behurcolja ezt a vírust egy közösségbe.
Amúgy én sem értem, hogy nem érzed a különbséget, a nincs senkinek semmilyen tünete a családban, és úgy fertőzök, valamint van egy covid gyanús velem egy háztartásban között.
Nem az egyet nem értéssel van a baj. Hanem a stílussal ahogy a földön fekvőbe rugdostok bele. Persze nem kell ezen elgondolkodni. Hiába tartjátok magatokat olyan hű de okosnak, ha még az általatok leírtakat sem tudjátok értelmezni. Hogy várható el, hogy akkor másét sikerüljön.
Igen, allergia az orvos szerint. De írtam ezt is. Csak úgy tűnik olvasás közben elveszett félúton
😂 Már meg allergiás
És az allergiától olyan lázas beteg h nem felügyelet a gyerekre még az otthon van
Világos😉
Igen kérlek mesélj még 🤔
Mondd nyugodtan.
Mindenki hül.e csak te vagy helikopter 😂
Kérdező miért is vársz más stílust, megértést, kedvességet, mikor te sem mutatsz semmi megértést a másik felé?
Nagyívben leszrod azt, ha valakinek meg az lenne érvágás ha miattad vagy ilyen ember miatt zárna be egy intézmény. Akkor ez mi ha nem belerúgás a földönfekvőbe? Úgy teszel, mintha csak neked lehetnének gondjaid, amit persze mindenkinek meg kell érteni. Te kivel vagy megértő?
Ideje lenne felfogni, hogy nem körülötted forog minden.
Ha csak allergia, vidd a gyereked, ha meg nem, akkor viseld azt, hogy a szintén gondban lévők nem fogják neked megköszönni, ha az ellenkezője derül ki. Jogosan. Te sem tennéd, csak most jól esik itt az áldozat szerepében tetszelegni, aki mellesleg maga Teréz anyu.
Azt hiszem tényleg kiikszelem a kérdést. Szélmalomharc beszélgetni olyanokkal, akik annyira mélyen vannak szellemileg, mint ti. Akik mind a saját, mind más írását képtelenek értelmezni, felfogni. Vagy csak sík hülyék és kiragadnak egy-egy részt, szövegkörnyezettől függetlenül.
Örülök, hogy az otthonülésbe szellemileg leépült mamusoknak ennyi idejük van baromságokat írni, de nekem sajnos ennyi elég volt belőletek. Mintha egy 2 évessel kellene megértetnem magam. Tényleg igaz, hogy az otthonülő anyukák a gyerek szintjére butulnak.
Én pl nem vagyok otthonülő, terhes dolgozó vagyok, kösz.
Jó látni, hogy a személyeskedés mint olyan az legalább nagyon megy.
Kérdezned se kellett volna, egy percig nem érdekekt téged itt senki véleménye, csak önigazolásért jöttél. Akkor most elvonulhatsz nagy duzzogva, hogy mindenki IQ nullás agyhalott bezzeg te. Ha ettől neked jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!