Miért nem tudja kivárni a vásárlást?
Utolsó, én is erre gondoltam pont. Nem akarom a kérdezőt sértegetni, de tényleg nem kerek az élete, ha a gyereknevelés nála a kiflicsücsök rágásnál kezdődik egy kisgyereknél...
Nekem is van 2 gyerekem, az egyik sosem rágott kiflit boltban, de még a babakocsiban sem, mert egy nézelődős típus, a másik pedig mindig kapott, mert egy sajtkukac. Nem egyformák a gyerekek, emberi lényekről beszélünk, nem pedig egy csorda szarvasmarhára, kár így kezelni őket, mert a nevelés csődje lesz ebből :S
Egyébként kár a kárdezővel vitatkozik, tényleg akkor ilyen az ember, amikor valami nincs rendben, szex, párkapcsolat, munka, valaki folyton megalázza, nem veszik emberszámba mint nőt vagy kollégát, nincs kontrollja a dolgok felett és hát ezt a roppant komoly kiflicsücsök kérdést uralja és ez megnyugtatja. Ilyen az emberi természet, lehet, hogy én is leszek majd egyszer ha ilyen helyzetbe kerülök.
Utolsónál a pont :-)
Természetesen a boltban enni nem helyes, de elképzelhető olyan szituáció, amikor ez a kisebbik rossz.
Viszont egy ilyen kis dologból ekkora ügyet csinálni, téziseket felállítani, messzemenő következtetéseket levonni, szülőket emiatt megbélyegezni, rossznak mondani, gyermekeket pedig defektesnek hívni az bizony minimum korlátoltságra vall.
Kedves kommentelők, nyugodjatok meg, még inkább alátámasztjátok azt, amire tippeltem, főleg ezzel a személyeskedéssel :)
Viszont tényleg örülök, hogy sokan értettek egyet velem, és látom, hogy milyen "érvek" vannak a másik oldalon. Ezeket szerettem volna tudni, köszönöm!
További kellemes napot mindenkinek :)
Mert te nem személyeskedsz senkivel, te csak látatlanban ítélkezel mások felett.
Tavaly olvastam itt egy kérdést, ahol egy öt gyereket nevelő anyuka írta, hogy a gyerekei egy fogkefét használnak öten és szerinte ez normális. Azért őt nem múltad felül, de tényleg sok embernek csaltál mosolyt az arcára :)
Na látod, már ezért megérte ;)
Én is megtudtam, amit szerettem volna (és bejött, amire tippeltem), és mások is mosolyogtak :) Bevallom, én is, amikor néhány nagyon vicces érvet olvastam amellett, hogy miért egyszerűbb nem nevelni a gyereket :)
Hát igen, ez a kiflicsücsök téma másoknak nem létkérdés :)
Remélem helyrejön a magánéleted, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!