Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem tudja kivárni a...

Miért nem tudja kivárni a vásárlást?

Figyelt kérdés
Rengeteg szülő inkább odaadja a gyereknek a kiflit, mert hisztizne, mielőtt kifizetik. Miért nem tanították meg a gyereküket várni, türelmesnek lenni?
2013. júl. 8. 14:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/148 anonim ***** válasza:
95%

Az én lányomat meg lehet győzni, hogy kibirja amig kifizetjük, pedig szokta kérni. Pont múlt héten pedig pont én voltam az, aki beleivott a még ki nem fizetett üditőbe a Tescoban, mert felment a vérnyomásom és gyorsan be kellett vettem a gyógyszeremet.

Soha nem tudhatod miért eszik, iszik bele valaki a ki nem fizetett dolgokba.

22 hkm

2013. júl. 8. 15:08
 32/148 anonim ***** válasza:
80%

Őszintén szóléva nem igazán értem az ilyen kérdéseket. Most az volt a cél, hogy szidjuk együtt azokat a szülőket, akik kiflicsücsköt adnak a gyereknek a boltban? vagy veszekedjünk, hogy melyikünk jobban mintaanya?

Be kéne látni, hogy valakinek ez fér bele, másnak az. Én sem adok a gyerekeimnek fizetés előtt semmit, mert én személy szerint nem tartom helyesnek. Megszokták, soha az életben nem volt probléma belőle. De pl. minden vásárlásnál kapnak Túró Rudit, és játszhatnak a játszótéri csap körül, a kislányom ma is úgy nézett ki, mint egy kéményseprő, amikor hazajöttünk. Másoknak ezek nem férnek bele, mert nem adnának minden nap édességet a gyereknek, és kikészülnek attól, ha összepiszkolják magukat. Ez van.

Ilyen kaliberű dolgokon szerintem teljesen felesleges összeugrani.

2013. júl. 8. 15:25
 33/148 A kérdező kommentje:
Utolsó: a kérdés arra vonatkozott, hogy miért nem sikerült megtanítani a gyereküket egyeseknek arra, hogy várják meg a kifizetést, és utána egyenek. Vagy a szülő nevel hibásan, vagy a gyerek defektes. Ugyanis a legtöbb szülőnek mégiscsak sikerül helyesen nevelni, azoknak is, akiket itt lepontoztak, csak mert a gyerekük képes várni....
2013. júl. 8. 16:02
 34/148 anonim ***** válasza:
72%
már eddig is gyanús volt, de most már tuti az ilyen megnyilvánulásaid alapján... te vagy a defektes, nem kicsit.
2013. júl. 8. 16:04
 35/148 anonim ***** válasza:
46%
Mert az megerőltetőbb,mint oda adni a boltban a kaját.Sosem adok a fiamnak,nem is hisztizik érte türelmesen kivárja még kifizetjük és kimegyünk.
2013. júl. 8. 16:17
 36/148 anonim ***** válasza:
59%

Miért nem tud várni? Azért, mert GYEREK!

Minden szülő elérkezettnek fogja látni az időt, amikor majd elmondja a gyereknek, hogy a kiflit majd akkor esszük meg, ha kifizettük. De addig is: hagy döntse már el a szülő....

2013. júl. 8. 16:21
 37/148 anonim ***** válasza:
62%

Kedves Kérdező!

Jó, akkor tegyük fel, hogy a kérdésed merő jó szándékból, és őszinte érdeklődésből lett feltéve. Ebben az esetben kiknek a válaszát várod? Akiknek - a te szavaiddal élve - "nem sikerült megnevelni" a gyereküket? Ha valaki azt feleli erre a kérdésre, hogy azért nem tanítja meg rá a gyerekét, mert nem érzi fontosnak azt elfogadnád? Vagy hogy azért, mert ugyan nem tartja helyesnek a fizetés előtti majszolást, de nem szereti hallani, ha hisztizik a gyereke? Szerintem ezekkel a válaszokkal sem lennél kibékülve.

2013. júl. 8. 16:21
 38/148 anonim ***** válasza:
42%
A gyerek is tud várni nevelés kérdése az egész,manapság nagyon gyakori,hogy a gyerek csináljon amit akar,meg bármit megkap csak ne hisztizzen.Tőlem mindenki azt csinál amit akar,de hülyeségeket,hogy nem tud várni és egyebek ne mondjatok.A gyereknek arra van szüksége amihez szoktatják,fiam 2 éves sosem evett boltban,szépen megtanulta kifizetjük és kimegyünk,nem is hisztizett sosem,érdekes Ő tud várni? pedig még csak 2 éves nagyon eleven kisgyerek.
2013. júl. 8. 16:30
 39/148 anonim ***** válasza:
68%

Kedves Kérdező, kérlek világosíts már fel, hogy hogyan kellene megnevelnem és türelemre tanítanom 17 hósomat vásárlás közben, aki 2 percenként ki akar mászni a bevásárlókosár ülős részéből. Mert neki még hiába mondod hogy ülj szépen vissza és ne mozdulj az elkövetkező 15 percben, nem fogja úgy csinálni, hisz ő még mindent fel akar fedezni. Ha kivenném a kosárból fel-alá futkosna meg mindent lepakolna a polcokról. ÍGy meg kicsit veszélyes mikor fel akar állni a bevásárlókosárban és hiszti van ha nem hagyom, és persze nem hagyom, próbálok valami érdekeset adni a kezébe, de az is néha csak 1-2 percre köti le.

Egy kiflivel nyilván megoldódna a problémám 10-15 percre.

Egyébként nem szoktam neki rágcsálnivalót adni, de nagyon nehéz vele ilyenkor a vásárlás. Gondolom ezért adják mások.

SZóval kérem a tuti tippet 17 hósom megregulázására. Azt ne írd, hogy a normális 17 hósok mozdulatlanul ülnek 25 percet bevásárlás során a tömött polcok között... mert azt nem hiszem el.

Ja és az sem jön be hogy hagyjam otthon mert szüleim nem élnek, anyósomék messze, uh nincs segítség.

kösz

2013. júl. 8. 16:31
 40/148 anonim ***** válasza:
70%

A 32-es és 37-es válaszoló vagyok.

Ha a gyerek nem tud nyugodtan egy helyben ülni a vásárlás alatt - ami bizonyos kor alatt, bár előfordul, nem elvárható -, akkor azt javaslom, hogy inkább eleve vigyetek neki egy kis nasit, és azt rágcsálja, nem a még ki nem fizetett kiflit. Így nyugi is van, és nem is szólhat meg benneteket senki. Nem azért a 20 Ft-ért, csak tényleg jobb, ha megtanulja hamar, hogy amit még nem fizettünk ki, ahhoz nem nyúlunk.

Nem a levegőbe beszélek, ha létezik nehéz gyerek, akkor az én kisfiam az, de nagyon-nagyon hamar megtanulta, hogy amit még nem fizettünk ki, azt nem esszük meg. Amíg szükség volt rá, evett helyette mást, nagyjából 2 éves kora óta pedig már türelmesen kivárja a sorát, és SOHA AZ ÉLETBEN nem hisztizett, hogy ki nem fizetett dolgot akar enni, pedig egyébként képes alakítani. :)

2013. júl. 8. 16:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!