Terhesség esetén is kötelező kivárni a házasságkötés szándékának bejelentésétől a 30 napot? Vagy akkor esetleg adnak korábbi időpontot is?
Szerintem igen.
A terhesség 9 hónap, de minimum 7 hónap van a házasságra.nem értem miért lenne kivètel a terhesség.
3. as vagyok! 1. a terhesség nem mindenkinek 9 hónap... Keresztapámék még az apaságit se intézték el és a 25. héten megszületett a babájuk...
2. Miért ne adjanak ennyi kedvezményt? Túl sok mindent nem kapunk az önkormányzatoktól, ez csak egy kedvesség tőlük, és én se utasítanám vissza, ha lehetőségem lenne rá...
Szia!
Mi múlt hónapban házasodtunk össze. Pénteken mentünk időpontot kérni, következő hét kedden volt az esküvőnk.
Mondtuk, hogy terhes vagyok, egyből mondta az anyakönyvvezető, hogy akkor van közelebbi időpont is.
25 h km
Nekünk ki kellett várni. Először csak apaságit akartunk csináltatni, és a baba után házasodni(mindenképp tervben volt) de a mi önkormányzatunknál akkor voltak valami módosítások, senki nem tudott normális felvilágosítást adni, így a házasság mellett döntöttünk, mert nem volt kedvünk rohangálni. 8 hónapos terhesen adtak össze minket, persze addigra az apaságit is meg tudtuk volna csináltatni,mert eldöntötték végül, hogy marad a régi rendszerbe...
Szerintem ha előre haladott állapotban vagy akkor simán adnak közelebbi időpontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!