Nincsenek fenntartásaid a kötelező oltásokkal kapcsolatban mellékhatási okán?
Vannak, de ez van...
A kötelező oltás nem okoz agyhártyagyulladást szerintem, azért mondta a doki, hogy rátok tukmálja az ajánlottat. A dokink elmondta, hogy működik. A legtöbb gyerekorvosnak ki van adva, hogy minél több ajánlott oltásra rábeszéljék a szülőket, mindenáron. Persze, ettől még lehet ilyen mellékhatása, csak nem tudok róla.
Én beadattam a kötelezőket, mert mást nem tehettem, egy ajánlottat sem. Sajnos, Mo. egyike annak a kevés országnak, ahol a legtöbb kötelező oltás van. Túl sok! Ha megtehetném, hogy választhatok, akkor csak néhányat adatnék be, a legszükségesebbeket.
Ez az oltás téma nagyon érdekes és hosszú, ha az ember elkezd kutatni ebben a témákörben, most nem buta bulvár jellegű cikkekre gondolok, eleve magyarul alig van erről információ, akkor előbb utóbb rosszul lesz az egésztől.
A nem kötelezőkről szóló vitát is hamar rövidre zártam a dokival. Nem, és kész
(egy csomó csak megbetegít, vagy épp emmi nem ér. pl a rota csak pár alfaj ellen véd a több százból. mégis 3*tizenvalahányezer forint. és akárhány ismerősöm beadatta, mindnek a gyereke volt rotával kh- ban....
de van.. nem is kevés... mivel van az ismerősi körben kötelező oltás mellékhatásaként lebénult kislány.. én be nem adatnám őket.
Mi biorezonanciára visszük előtt e picit, minden oltás előtt, hoyg megemleje a szervezet rezgészámát, s ellenálló legyen a mellékhatásokkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!