Miért nem tudja kivárni a vásárlást?
Fúúúj kérdező 300 a vérnyomásom tőled!!!
Nehogy már az legyen a mérvadó egy jól és egy rosszul nevelt gyerek között hogy megeszik e egy kiflicsücsköt a boltban!
Komolyan mondom rohadt szánalmas vagy,a kisstílű elképzeléseiddel! Ezek szerint itt mindenki szar anya aki néha megengedi hogy egyen a gyereke a boltban,és e miatt az felnőtt korában minimum rablógyilkos lesz vagy legalábbis egy szellemileg visszamaradott valaki?!
Ásd már el magad komolyan!!!
pfff
ha ez jött le akkor tévedsz......
de már írtam neked pár dolgot, persze gondolom mivel nem illet a "tézisedbe" el sem olvastad...
am jellemző a szűk látókörű emberekre.....
amit nem az amit várnak/akarnak az nincsen
mi a fenét nem lehet érteni azon h 3 gyerekből 1 olyan volt h jobb volt csücsköt adni neki mint nem tenni
és hidd el nem neveltem másként azt az egy gyereket, mind a 3 ugyan azt kapja ugyan azokat a korlátokat teszem elé stb.....
de ha nem éred fel ésszel ezt, akkor max arra volt jó ez a topik h provokálj másokat
Valóban vérlázító a kérdés. Nyilván mindenki úgy véli, hogy jól neveli a gyerekét - én is ezt gondolom magamról. Próbálok következetes lenni, szabályokat betartatni, közel sem vagyok leszarom szülő, mint ahogy írtad az egyik kommentedbe, de ennek ellenére, a kiflicsücsök nálam nem probléma. Belefér. Mégis értelmes, normális gyerekem van.
Irigylem a problémáidat, hogy ha ilyenen van időd gondolkozni. :-) Nevetséges. Kicsit leküldenélek, a házunk előtti játszóra, mit szólnál az anyukákhoz. Ott megtudnád, mi az a leszarom szülő!! SEmmi köze a kiflicsücsökhöz, szerintem.
hát .....
én tudom merre szúrtam el pár dolgot a nevelésben
de az nem a kifli volt :-)))) az tuti
" Volt egy tezisem, es a kapott valaszok alatamasztottak, hasznos volt ez a topic szamomra."
Ugyan magyarázd már el mi volt pontosan a TEZISED,bár sejtem! Ilyen korlátolt embert mint te vagy,nem is ismerek többet.
Te biztos az a fajta nő lehetsz akinek mindenhez időbeosztása van,és hiába hal meg a gyerek éhen délben,te nem adsz neki enni mert csak 1órakor van kaja!
Had várjon,legyen türelmes mert az a jólneveltség.
Ne ítélj, hogy ne ítéltessél! Ezt is megtanítottad a gyerekeidnek? Ha igen, te miért nem gyakorlod?
Az én gyerekeim 5 és 2.5 évesek, egyik sem eszik kiflicsücsköt a boltban, de volt olyan is régen, hogy kaptak, előfordult ilyen eset amikor picik voltak nagybevásárlásnál, mégis megtanulták, hogy nem szabad. A nagyobbik gluténérzékeny, már csak ezért sem eszik, és tudom, hogy pont emiatt a betegség miatt is sokkal fegyelmezettebb, mint más gyerekek.
És képzeld, mindkettővel összebújva aludtam el kb. két éves koráig, és mégis tudnak egyedül aludni. De ha betegek, ma is előfordul, hogy melléjük fekszem, ettől nem lesznek neveletlenek. Ha kiskorukban sírtak, felvettem és megöleltem őket, nem hagytam sírni, csak hogy ne kényeztessem el őket.
De! Én arra tanítom őket, hogy tiszteljenek másokat, akkor is, ha mást gondolnak a világról. Ne ítélkezzenek mások felett csak azért, mert nem ugyanúgy gondolkoznak, mint mi.
Én nem állítgatok fel mások nevelési módszereiről kiflicsücsök alapján téziseket látatlanban, mert tudom, hogy nincs értelme.
Nem tudom, milyen anya vagy, mert nem ismerlek, ahogy te se bennünket. De hogy ebben a kérdésben és a kommentjeidben most egy tipikusan korlátolt, intoleráns emberként viselkedtél, az a rengeteg felháborodott válaszból is kitűnik.
De gondoljatok bele:
A gyerek hozzá van szokva, hogy a boltban kap kaját. Ezt a szülő rontotta el, amikor először adott neki. A gyerek csak azt teszi, amihez a szülő hozzászoktatta. Ha nem kap= visít, hisztizik, a szülő ad neki. Akkor ki a hibás.
Akik következetesen nem adnak a gyereknek semmit, ott a gyerek néhány alkalom után miért nem is próbál kérni?
Miért nem lehet a gyereket ahhoz szoktatni, hogy vannak dolgok, amiket nem lehet megtenni? Ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!