Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem tudja kivárni a...

Miért nem tudja kivárni a vásárlást?

Figyelt kérdés
Rengeteg szülő inkább odaadja a gyereknek a kiflit, mert hisztizne, mielőtt kifizetik. Miért nem tanították meg a gyereküket várni, türelmesnek lenni?
2013. júl. 8. 14:06
 101/148 A kérdező kommentje:
100-as, szerintem ne részletezzük, hogy kinek milyen az élete, mert ennek semmi köze a topic témájához :) de ha ez az egy érved, akkor egészségedre ;)Ö
2013. júl. 9. 13:24
 102/148 anonim ***** válasza:
60%
Kis felvágós :) Nyiss egy kérdést arról, hogy akinek nincs nyaralója, az rossz szülő!
2013. júl. 9. 13:38
 103/148 A kérdező kommentje:
Úgy látom, érdemi hozzászólás már nem érkezik, további kellemes napot :)
2013. júl. 9. 13:40
 104/148 anonim ***** válasza:
68%

Erre mit lehet már érdemben hozzászólni?!:D

De tudod mit! TE vagy az anyák gyöngye a mintapéldány akitől mindenki csak tanulhat! Azért születtél erre a földre hogy vezess minket és a "visszamaradott" gyerekeinket.

"Minden mit csinálsz vagy gondolsz az a jó,más meg hülye és neveletlen!"

Érezd jól magad a Balatoni nyaralódban. Tudom én meg "szar" anya vagyok mert nekem nincs!

Most megyek és eszek egy kiflicsücsköt a lányommal a boltban,mert én úgy szeretem!:)))

2013. júl. 9. 13:50
 105/148 anonim ***** válasza:
79%

"Most megyek és eszek egy kiflicsücsköt a lányommal a boltban,mert én úgy szeretem!:)))"

:-))))))))

2013. júl. 9. 14:06
 106/148 anonim ***** válasza:
10%
Nevetséges a válaszolók nagyrésze,nevelni képtelenek,de beszólni tudnak a kérdezőnek,gratulálok...
2013. júl. 9. 14:29
 107/148 anonim ***** válasza:
72%
Én is GRATULÁLOK neked,csatlakozhatsz a "tökéletes" anyák klubjához a kérdezővel együtt.....
2013. júl. 9. 14:41
 108/148 anonim ***** válasza:
17%
Nem vagyok tökéletes anya,egy percig sem mondtam,de ez a másikat becsmérelni beszólni az tudtok,valakinek nem természetes,hogy a bárki eszik a boltban mielőtt fizetne,nyilván a szülő azért,van hogy megtanítsa a gyerekének,de nem is értem miért akadtak ki ennyien.Biztosan fáj,hogy a gyerek azt várja el amihez szoktatják és nehezebb nem megengedni,mint betömni a száját.Nem is csodálkozom ezen a sok idegbeteg anyatigrisen és a szégyenletes tinitársadalmon.Lehet ez egy apróság,hogy eszik vagy nem eszik,de ha ehhez így álltok,akkor a többi kérdéshez mégis hogy?Ha pisilnie kell a bevásárlóközpontban akkor oda pisil a polc mellé,mert még vásároltok,meg mert még kisgyerek nem tud várni?Illemről van szó,szabályokról.
2013. júl. 9. 14:49
 109/148 anonim ***** válasza:
61%

Ugye te sem gondolod komolyan hogy a pisilést meg a kiflievést összehasonlítod?! Értem én mit akarsz ebből kihozni,de baromira nem jó példa!

Az meg hogy ki kezdett el kit először becsmérelni csak olvasd vissza.

Ja hogyha neki neki lehet olyat írni hogy "defektes meg szellemileg visszamaradott" stb az más.....

2013. júl. 9. 15:11
 110/148 anonim ***** válasza:
23%

96 osnak üzenem, nem dőlök hátra, folyamatosan nevelem és hiszem, hogy ha ennyi idősen ennyi mindent megért a kicsi, akkor még ha lesznek is akaratoskodások, hisztik, és nehéz percek, órák, alapvetően egy engedelmes és okos, trelmes, értelmes lányom lesz. Eddig is mondogatták, hogy várd ki ha jár, szaladhatsz utána és azt sem tudod majd mikor mostál hajat, semmit nem tudsz majd csinálni.. Hát semmiben em lett igazuk, szóval köszi, nem kérek a jósolgatásokból. :)

Kérdező Te meg ne foglalkozz velük, fogadjuk el, hogy nem vagyunk normálisak és legyünk ezzel a "bélyeggel" boldogok... :D Hiszen ha Ők a normálisak, mint írtam is, azt hiszem nem akarunk csatlakozni...

És azt sem fogják fel, h itt nem a kiflicsücsök az alapkérdés, ez csak egy példa volt... Áhh... :D

81 es voltam, a 14 hós anyuja. :)

2013. júl. 9. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!