Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem tudja kivárni a...

Miért nem tudja kivárni a vásárlást?

Figyelt kérdés
Rengeteg szülő inkább odaadja a gyereknek a kiflit, mert hisztizne, mielőtt kifizetik. Miért nem tanították meg a gyereküket várni, türelmesnek lenni?
2013. júl. 8. 14:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/148 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, Neked hány gyermeked van?
2013. júl. 8. 20:02
 52/148 A kérdező kommentje:
2 lanyom van. Murisak, akik szerint a jolnevelt gyerek bizonyara pszichiatriai eset gyermeke.. :) :) :)
2013. júl. 8. 21:11
 53/148 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező.ne foglalkozz a sok frusztrált idegbeteg hárpiával.Igenis a gyereket nevelni kell nem 3-4 éves kortól hanem az elejétől.Látod engem is lepontoztak.Amit megszokik azt várja el,ha anyucika vele alszik, 5 percenként szoptatja ezt fogja elvárni,ha anyuci etei a boltban ezt fogja elvárni,ha anyuci engedi,hogy ugráljon az ágyon akkor hisztirohamot kap ha más nem engedi,illetve anyuci kitalálja,most már nagy ahhoz./ éves koriig mindent meg kell tanítania gyereknek,3 éves korig az alapokat meg kell tanulnia,itt nem arról van szó,hogy teljesen lekorlátozza az ember a gyereket,nem szabályok és korlátokra van szüksége a gyereknek,nyilván van tere,pl a játszótéren,kertben a szobájában játszhat ahogy akar,nem mondod neki hogy ülnöd kell egy helyen stb.De a bolt nem étterem,nem játszótér,ne álljon már be a gyerek a kosár részbe,szóval igenis tanulja meg a gyerek már 1-2 évesen,hogy boltban nincs evés.Ha nem tanulja meg kisgyerekként a dolgokat máskor sem fogja tudni.A gyerekem nagyon eleven,örökmozgó,érdeke Ő képes várni.
2013. júl. 8. 21:24
 54/148 anonim ***** válasza:
13%

javítok bocsánat

*6 éves korig

*nem,szabályokra és korlátokra van szükségük

2013. júl. 8. 21:25
 55/148 anonim ***** válasza:
72%
Gyesen vagy még?
2013. júl. 8. 21:26
 56/148 anonim ***** válasza:
34%

Egyet értek veled, kérdező. Sosem adtam agyereknek enni a boltban. Sem kiflit, sem mást. Tanulja meg, hogy a boltban nem eszünk csokit, kiflit. Választhat, amit szeretne, beletesszük a kocsiba, bár néha próbálkozik, hogy hátha megkapja, de elmagyarázom, hogy a néninek odaadjuk, és utána eheti.

Aki egy kicsinek ad, mikortól nem a majd? Mit mond? Tegnap még kaptál, de ma betöltötted a 3 éves kor, így nincs?

Csak könnyebb befogni a gyerek száját, hogy nyugiban legyen, mint 2-3 alkalommal nemet mondani neki.

2013. júl. 8. 21:38
 57/148 anonim ***** válasza:
42%

Nem olvastam bele a válaszokba, de igazat adok a kérdezőnek. Bele kell nevelni.

4 éves a fiam, igazi akaratos, hisztis, makacs... de, hiába próbálkozott annak idején a boltban, nem bonthatott fel semmit. Ezt meg is értette, viszont, amint a kosárba került az ő valamije, azonnal a kasszához akar menni, addig hisztizik. Erre is találtunk megoldást, az ő nasija, kiflije, innivalója marad legutoljára, így nem hisztizik, utána egyből a kasszához megyünk. Ezen a téren példamutató vagyok, én sem eszem-iszom bele semmibe, míg ki nem fizettem.

2013. júl. 8. 21:44
 58/148 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen utolso haromnak - vannak meg helyesen nevelo szulok. A mai hozzaszolasokbol nekem az jott le, hogy aki jo szulo, az nevel, a rossz szulo pedig a konnyebb uutat valasztja es betomi a gyerek szajat etellel.
2013. júl. 8. 22:17
 59/148 A kérdező kommentje:

Utolso haromnak IS. Akik rossz peldat mutatnak, azoknak is koszonom a valaszaikat, most mar van ralatasom, miert van ennyi rosszul nevelt gyermek.

Nem vagyok gyesen.

2013. júl. 8. 22:18
 60/148 anonim ***** válasza:
69%
Annyira kis szerencsétlen vagy...
2013. júl. 8. 22:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!