Miért nem tudja kivárni a vásárlást?
javítok bocsánat
*6 éves korig
*nem,szabályokra és korlátokra van szükségük
Egyet értek veled, kérdező. Sosem adtam agyereknek enni a boltban. Sem kiflit, sem mást. Tanulja meg, hogy a boltban nem eszünk csokit, kiflit. Választhat, amit szeretne, beletesszük a kocsiba, bár néha próbálkozik, hogy hátha megkapja, de elmagyarázom, hogy a néninek odaadjuk, és utána eheti.
Aki egy kicsinek ad, mikortól nem a majd? Mit mond? Tegnap még kaptál, de ma betöltötted a 3 éves kor, így nincs?
Csak könnyebb befogni a gyerek száját, hogy nyugiban legyen, mint 2-3 alkalommal nemet mondani neki.
Nem olvastam bele a válaszokba, de igazat adok a kérdezőnek. Bele kell nevelni.
4 éves a fiam, igazi akaratos, hisztis, makacs... de, hiába próbálkozott annak idején a boltban, nem bonthatott fel semmit. Ezt meg is értette, viszont, amint a kosárba került az ő valamije, azonnal a kasszához akar menni, addig hisztizik. Erre is találtunk megoldást, az ő nasija, kiflije, innivalója marad legutoljára, így nem hisztizik, utána egyből a kasszához megyünk. Ezen a téren példamutató vagyok, én sem eszem-iszom bele semmibe, míg ki nem fizettem.
Utolso haromnak IS. Akik rossz peldat mutatnak, azoknak is koszonom a valaszaikat, most mar van ralatasom, miert van ennyi rosszul nevelt gyermek.
Nem vagyok gyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!