Miért nem tudja kivárni a vásárlást?
hmm
érdekes nekem egyik gyerekem sem nyúlt soha a konnektorhoz
soha egyik sem tépte le a terítőt kérdezés nélkül tudták mi az amit lehet mi az amit nem - ezeket nem kellet elmondanom nekik, nem h 100x de egyszer sem !!!
ellenben kaptak csücsköt a boltban
akkor most mi is a helyzet?
neveletlen a gyerek vagy nem ?
abszolút következtessen engedtem meg nekik h a 4 órás nagy bevásárlás alatt megegyenek 1-1 fél kiflit
:-)
bevinni nem lehet, a grillpultban nincs kifli - szal mit tennél egy éhesen nyűglődő gyerekkel ?
Én nem adtam a gyerekemnek kiflicsücsköt a boltban, mert nem volt rá soha szükség. De nem mondom azt, hogy ha szükség volna, mert nagybevásárlunk és a gyerek akkor lesz elképesztően éhes, akkor megtagadnám tőle.
Én igazából azt nem értem, hogy valaki hogyan lehet olyan korlátolt, vaskalapos, hogy egy kiflicsücsök evésből arra következtet, hogy az a szülő rosszul neveli a gyerekét???? Ez számomra felháborító és érthetetlen is egyben. Óriási butaság! Úgyhogy ne legyél büszke magadra kérdező, hogy ez esett le neked a boltban kiflicsücsköt rágcsáló kiskölyök látványára....
146-osnak
havonta 1x megyek el megvenni ami kell a hónapra élelmiszer és más ami kell
3 gyerekkel nem lehet berohanni és kirohanni az áruházból
oda-vissza kb 40 perc az út
vannak olyan dolgok amit a gyerekekre bízok h válasszanak (persze kontroll alatt) pl: fogkefe fogkrém tusi egyéb apróságok
persze h nem az elsőt kéri vagy tetszik neki, a tusikat megszagoljuk meglessük stb...
a kicsi még kicsi ahhoz h rohanjon viszont a kocsiban nincs el ergo lassan tolom az ö tempójában a kocsit
részletezzem még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!