Sok pár miért nem bírja kivárni a hat hetet a szexszel szülés után?
Csak érdekel.
Ilyen alapon a cukorbeteg is kénytelen megállni,hogy ne zabáljon be édességből.
Ezek a nők nem félnek a fertőzésektől? Vagy ők ilyen önjelölt orvosok,hogy na majd pont én nem?
Valamikor kell tudni parancsolni a vágyainknak és szerintem ez pont egy ilyen szituáció.Meg egyik kérdésnél olvastam itt,hogy a kismamák azon versenyeznek,hogy ki hány hét után volt együtt...
Nem akarok senkit sértegetni,csak kíváncsi vagyok a válaszokra.
Ez az egyik kedvencem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
...
A cukorbetegeknél sem kifogás az,hogy szereti az édességet.Egy felnőtt embernek szerintem ennyi önkontrolljának kellene lennie,szerintem.
1. Akinek viszonylag sima szülése volt és hamar regenerálódik és nem fáj semmije annak ez a 6 hét soknak tűnhet.
2. sokszor a pasi erőlteti inkább.
3. A szexualitásnak sok más formája is van azon kívül hogy behatolás történik szerintem ilyenkor azt kellene alkalmazni:)
Nekem 2 szülésem volt az elsőnél bár fizikailag helyrejöttem 3-4 hét alatt viszont idegileg voltam úgy ki, hogy ezerszer inkább választottam az alvást mint bármiféle összebújást de tényleg.
A második szülésemnél pedig fizikailag nem jöttem helyre rendesen csak 5-6 hét alatt, úgyhogy ott meg ez nem volt kérdés.
Köszi.
Igazad van,engem csak úgy érdekel ez.
Amúgy meg ha ilyen pasim lenne,aki ennyit nem bír "eltolerálni" a gyermeke anyjának,akkor erősen elgondolkoznék rajta,hogy hol rontottam el...
Mi kivártuk a 6. hetet, aztán 2 perc után közöltem is a párommal, hogy bocs, de nem megy.
Sürgősségi császárral szültem és hiába mondta az orvosom azt, hogy minden oké.. olyan szinten fájt a hegem, hogy nem bírtam.
Így mi ténylegesen 10 hetet vártunk, akkor mondtam azt, hogy szerencsére már nem fáj!
Pedig hidd el, hogy sok nő már csak azért is belemegy, h a párja nehogy megcsalja. Egyik ismerősöm férje azért tartott most hónapokig szeretőt, mert a felesége csak heti 3szor szexelt vele 5 helyett 17 év együttlét után. És a feleség magát hibáztatja.... :S
Mi biztos ki fogjuk várni a hat hetet. Mondjuk nekem a párom nagyon toleráns ember :)
Szerencsére az én párom is toleráns, mielőtt még bárki ezzel jönne: igen, biztos vagyok benne, hogy nem csal meg. Én most vagyok a terhességem 6. hónapjában, de elég ritkán vagyunk együtt. Egészségügyi okok is, meg annyira nem is kívánom. Mondjuk ki vannak elégítve az igényei, mert őneki attól még lehetnek, más módon elintézzük.
A szülés után egyébként szerintem valószínűleg mi is ki fogjuk várni a 6 hetet.
leragott csont a kerdesed! egyebkent ha nem sertegetni kivansz masokat akkor mire fel a fellengzos hangnem? nincs babad, nem szultel, nem akarsz gyereket... akkor no1.miert is erdekel a tema? no2. maskor is ra szoktal kerdezni emberek szexualis szokasaira?
mi a 4.heten voltunk egyutt. a behatolas resze kb 1 perc volt, a fennmarado idot a fantaziadra bizom. soha olyan meghitt egyuttletunk nem volt mint korabban.
szexeljen mindenki kedvenek megfeleloen, a tobbiet meg ne izgassa ki mikor hogyan teszi azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!