Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok pár miért nem bírja...

Sok pár miért nem bírja kivárni a hat hetet a szexszel szülés után?

Figyelt kérdés

Csak érdekel.

Ilyen alapon a cukorbeteg is kénytelen megállni,hogy ne zabáljon be édességből.

Ezek a nők nem félnek a fertőzésektől? Vagy ők ilyen önjelölt orvosok,hogy na majd pont én nem?

Valamikor kell tudni parancsolni a vágyainknak és szerintem ez pont egy ilyen szituáció.Meg egyik kérdésnél olvastam itt,hogy a kismamák azon versenyeznek,hogy ki hány hét után volt együtt...

Nem akarok senkit sértegetni,csak kíváncsi vagyok a válaszokra.

2013. márc. 28. 15:17
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nekem még ugyan nincs gyermekem és nem is tervezem,de én nem érezném magam menőbbnek attól,hogy egy nappal a szülés után (hogy valami ésszerűtlent mondjak) vagy két órával voltunk először együtt?
2013. márc. 28. 15:20
 2/13 A kérdező kommentje:

Ez az egyik kedvencem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

...

A cukorbetegeknél sem kifogás az,hogy szereti az édességet.Egy felnőtt embernek szerintem ennyi önkontrolljának kellene lennie,szerintem.

2013. márc. 28. 15:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Akinek viszonylag sima szülése volt és hamar regenerálódik és nem fáj semmije annak ez a 6 hét soknak tűnhet.

2. sokszor a pasi erőlteti inkább.

3. A szexualitásnak sok más formája is van azon kívül hogy behatolás történik szerintem ilyenkor azt kellene alkalmazni:)

Nekem 2 szülésem volt az elsőnél bár fizikailag helyrejöttem 3-4 hét alatt viszont idegileg voltam úgy ki, hogy ezerszer inkább választottam az alvást mint bármiféle összebújást de tényleg.

A második szülésemnél pedig fizikailag nem jöttem helyre rendesen csak 5-6 hét alatt, úgyhogy ott meg ez nem volt kérdés.

2013. márc. 28. 15:22
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi.

Igazad van,engem csak úgy érdekel ez.

Amúgy meg ha ilyen pasim lenne,aki ennyit nem bír "eltolerálni" a gyermeke anyjának,akkor erősen elgondolkoznék rajta,hogy hol rontottam el...

2013. márc. 28. 15:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Mi kivártuk a 6. hetet, aztán 2 perc után közöltem is a párommal, hogy bocs, de nem megy.

Sürgősségi császárral szültem és hiába mondta az orvosom azt, hogy minden oké.. olyan szinten fájt a hegem, hogy nem bírtam.

Így mi ténylegesen 10 hetet vártunk, akkor mondtam azt, hogy szerencsére már nem fáj!

2013. márc. 28. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Pedig hidd el, hogy sok nő már csak azért is belemegy, h a párja nehogy megcsalja. Egyik ismerősöm férje azért tartott most hónapokig szeretőt, mert a felesége csak heti 3szor szexelt vele 5 helyett 17 év együttlét után. És a feleség magát hibáztatja.... :S

Mi biztos ki fogjuk várni a hat hetet. Mondjuk nekem a párom nagyon toleráns ember :)

2013. márc. 28. 15:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Most nem értem, a linkelt kérdésnél a tiedével megegyezőek voltak a reakciók
2013. márc. 28. 15:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerencsére az én párom is toleráns, mielőtt még bárki ezzel jönne: igen, biztos vagyok benne, hogy nem csal meg. Én most vagyok a terhességem 6. hónapjában, de elég ritkán vagyunk együtt. Egészségügyi okok is, meg annyira nem is kívánom. Mondjuk ki vannak elégítve az igényei, mert őneki attól még lehetnek, más módon elintézzük.

A szülés után egyébként szerintem valószínűleg mi is ki fogjuk várni a 6 hetet.

2013. márc. 28. 15:41
 9/13 anonim ***** válasza:
3 as vagyok igen nem egy ismerősöm barátnőm van aki kifejezetten ezt mondta indokként hogy az ő férje nagyétvágyú és ő nem fogja megvárni míg más nőhöz fordul szexért, ezért rávette magát a szexre...Holott ő, magas szántából még biztos nem ugrott volna az ágyba lepedőakrobatikázni...:-/
2013. márc. 28. 15:52
 10/13 Babeli Zurzavar ***** válasza:
36%

leragott csont a kerdesed! egyebkent ha nem sertegetni kivansz masokat akkor mire fel a fellengzos hangnem? nincs babad, nem szultel, nem akarsz gyereket... akkor no1.miert is erdekel a tema? no2. maskor is ra szoktal kerdezni emberek szexualis szokasaira?

mi a 4.heten voltunk egyutt. a behatolas resze kb 1 perc volt, a fennmarado idot a fantaziadra bizom. soha olyan meghitt egyuttletunk nem volt mint korabban.

szexeljen mindenki kedvenek megfeleloen, a tobbiet meg ne izgassa ki mikor hogyan teszi azt.

2013. márc. 28. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!