Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok pár miért nem bírja...

Sok pár miért nem bírja kivárni a hat hetet a szexszel szülés után?

Figyelt kérdés

Csak érdekel.

Ilyen alapon a cukorbeteg is kénytelen megállni,hogy ne zabáljon be édességből.

Ezek a nők nem félnek a fertőzésektől? Vagy ők ilyen önjelölt orvosok,hogy na majd pont én nem?

Valamikor kell tudni parancsolni a vágyainknak és szerintem ez pont egy ilyen szituáció.Meg egyik kérdésnél olvastam itt,hogy a kismamák azon versenyeznek,hogy ki hány hét után volt együtt...

Nem akarok senkit sértegetni,csak kíváncsi vagyok a válaszokra.

2013. márc. 28. 15:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Most már tudom,hogy a Gyakori Kérdések nevű oldalon járok...nem lehet normálisan válaszolni? Őszinte leszek,letojom mit csinálsz,kedves Felnőtt :))
2013. márc. 28. 15:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 5 héttel a szülésem után szeretkeztem a férjemmel.

Miért?

Mert

-gátvédelemmel szültem, nem volt sebem

-nem véreztem, fájdalmam sem volt

és a legfontosabb:

-őrültem kívántuk egymást, nekem ez az 5 hét maga volt a pokol, mindig is nagy étvágyúak voltunk

A szeretkezés pedig fenomenális volt, állítom, életem egyik legnagyobb orgazmusát éltem át!

Megjegyzem, szülés óta valahogy mélyebb, még nagyobb az orgazmusom, nem tudom miért, de örülök neki :))

2013. márc. 28. 16:26
 13/13 Babeli Zurzavar ***** válasza:

igy van, a kerdesed pontosan tukrozi mondazok stilusat akik miatt a gyakorinak olyan hangulata van amilyen. talan az en valaszom is azt tukrozi, nem bantasnak szantam!

a valaszt megadtam a kerdesre es azon kivul visszakerdeztem!

egyebkent ha nem voltam ertheto, akkor pont mint az utolso valaszolonal, nalam is ugy alakultak a dolgok!

2013. márc. 28. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!