Sok pár miért nem bírja kivárni a hat hetet a szexszel szülés után?
Csak érdekel.
Ilyen alapon a cukorbeteg is kénytelen megállni,hogy ne zabáljon be édességből.
Ezek a nők nem félnek a fertőzésektől? Vagy ők ilyen önjelölt orvosok,hogy na majd pont én nem?
Valamikor kell tudni parancsolni a vágyainknak és szerintem ez pont egy ilyen szituáció.Meg egyik kérdésnél olvastam itt,hogy a kismamák azon versenyeznek,hogy ki hány hét után volt együtt...
Nem akarok senkit sértegetni,csak kíváncsi vagyok a válaszokra.
Én 5 héttel a szülésem után szeretkeztem a férjemmel.
Miért?
Mert
-gátvédelemmel szültem, nem volt sebem
-nem véreztem, fájdalmam sem volt
és a legfontosabb:
-őrültem kívántuk egymást, nekem ez az 5 hét maga volt a pokol, mindig is nagy étvágyúak voltunk
A szeretkezés pedig fenomenális volt, állítom, életem egyik legnagyobb orgazmusát éltem át!
Megjegyzem, szülés óta valahogy mélyebb, még nagyobb az orgazmusom, nem tudom miért, de örülök neki :))
igy van, a kerdesed pontosan tukrozi mondazok stilusat akik miatt a gyakorinak olyan hangulata van amilyen. talan az en valaszom is azt tukrozi, nem bantasnak szantam!
a valaszt megadtam a kerdesre es azon kivul visszakerdeztem!
egyebkent ha nem voltam ertheto, akkor pont mint az utolso valaszolonal, nalam is ugy alakultak a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!