Szülés után másnál is gond van szexszel?
Figyelt kérdés
15 hónapja szültem. Szülés után semmi fájdalmam nem volt,a gátsebem sem éreztem, szex terén is minden rendben volt. Viszont kb fél éve, iszonyúan fáj a hüvelyem, ha együtt vagyunk a férjemmel. valami betegség lehet? Másnál van/volt ílyen? A férjem nyaggat, hogy menjek orvoshoz,de még vonakodom.2009. aug. 3. 12:36
1/7 anonim válasza:
Szia!
Van.4 hónapja szültem és még mindig fájdalmas a szex.Remélem elmúlik...:-)
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi!
Én is bízom benne.
2009. aug. 3. 12:54
3/7 anonim válasza:
Szia!
Próbáljatok síkosítót használni és a férjed hosszú előjátékkal könnyítse a dolgokat.Vagy fürcsi közben is lehet ilyenkor együttlenni. (tusolás pl.) Az a baj, hogy ilyenkor a pasik "felszabadulnak" és azt gondolják, hogy megint birtokba vehetik a dolgokat, pedig ez idő. Legyen türelmesebb a férjed , mert a testi tünetek nagyon nagy százalékban lelki eredetűek, ill. fordítva!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is gondoltam a sikosítóra, egy próbát megér.
2009. aug. 3. 13:47
5/7 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez már nem a szülés "miatt" van. Barátnőmnek is "fájt" a hüvelye, pedig már 12 éve szült, a férjével már nem is tudott szexelni...:(, annyira fájdalmas volt. AZONNAL doki!!!
16 hónapos kisfiú anyukája
6/7 A kérdező kommentje:
Hát, nem nyugtattál meg. Én is arra gondoltam, hogy ha a szülés miatt lenne akkor már az elejétől fájna, de nekem 6 hónapja jelentkezett.
2009. aug. 4. 10:27
7/7 anonim válasza:
Jaj, azért nem akarlak megijeszteni, de sok dokinál volt a barátnőm, mire kikezelték, mert a bevált kúpok nem hoztak eredményt. De mostmár minden ok vele. ne halogasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!