Szülés után a szexszel tényleg meg kell várni a 6 hetet, vagy elég, ha a vérzés, folyás elmúlik?
Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 14:18
1/4 anonim válasza:
Szia! Igen célszerű megvárni a 6 hetet, mert ennyi idő kell a méh és a hüvely regenerálódásához, mert szülés után 6 hétig még nagyon sérülékeny!! Nekem ezt tanácsolták, mi kitartottunk a 6.hétig, de van olyan ismerősöm aki 3 hetet sem várt... De szerintem a te érdekedben mindenképpen célszerű várni! Jó egészséget! :)
2/4 anonim válasza:
Végülis te döntöd el, meddig vársz. Az ajánlott az, hogy a kontroll után kezdjétek újra. Én az első baba után 7 hétre mentem vissza kontrollra, és mikor a doki mondta minden rendben, este megtámadtam apust ;)
A második babóval már 6 hét után mentem kontrollra. És este jöhetett az akció :)
3/4 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy biztos nem véletlen, hogy 6 hetet javasolnak, a dokinak tök mindegy lenne, hogy az ember szeretkezik-e a párjával, vagy nem. azért szerintem ezt ki lehet(ne) bírni, elég sok mindenről lemondunk, ennyi igazán nem számít :-)
4/4 anonim válasza:
Szia!
A fertőzés miatt szokták mondani, hogy várjuk meg a 6 hetet. Én az 5-ik héten szexeltem először párommal, de nem élvezett belém. Már nem bírtuk tovább:-)
Ennyit tudtam hozzáfűzni, remélem segít!
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!