Ki mennyi időt várt szülés után a szexszel? Milyen volt?
Figyelt kérdés
3,5hete szültem, tudom hogy 6héitg nem szabad de olvastam már olyat hogy valaki hamarabb csinálta.2012. szept. 25. 13:59
1/7 anonim válasza:
Nekem fél éves a kisfiam,de mi vártunk tutura 8-9 hetet.Egyszerüen féltem tőle,hogy fàjni fog,meg nem is volt kedvem.A fèrjem nagyon megértő volt,és gyengéd.Most már jó,de szerintem a pozició se volt az igazi.:(
2/7 A kérdező kommentje:
Én is nagyon félek tőle, pedig kívánnám de úgy érzem nem tudnék ellazulni se a félelmtől :-(
2012. szept. 25. 14:12
3/7 anonim válasza:
8 héttel szülés után. Azért, mert csak 7 hetesen jutottam el a dokihoz, utána meg itt volt anyósom:D
Paráztam tőle (második gyerek), de egyáltalán nem volt rossz, sőt.
Javaslom a síkosítót, hasznos találmány:)
4/7 gabszem válasza:
9-10 hét kb. , engem belül is sokat varrtak, és kb fél évig fájdalmas volt a szeretkezés.
5/7 A kérdező kommentje:
Persze, gumi és sikosító tervben van. Nekem belül sem volt sok varratom de van 2 ami még bennvan mert láttam tükörben. Akkor az gondolom hogy már nem fáj sehol semmim az nem jelenti hogy szexnél sem fog hiszen belül is varrtak :-(
2012. szept. 25. 15:52
6/7 anonim válasza:
Nálunk úgy 4 héttel a szülés után már volt szex persze behatolás nélkül. Aztán az orvosi vizygálat után, próbálkoztunk elsőre nem jött össze annyira féltem és feszült voltam nem is erőltettük. Aztán másodjára elengedtem magam és sikerült bár fájt olyan volt mintha először lettem volna fiúval, mármint érzésre.
A síkosító jó ötlet azt mi is használjuk.
7/7 anonim válasza:
7 héttel kb. Olyan volt, mintha újra szűz lettem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!