Szülés után mikor van az első menstruáció?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 12:31
1/6 anonim válasza:
Ez személyenként változó,sok mindentől függ! Nekem pld 5hónap után jött meg,pedig csak 2hónapig tudtam szoptatni és császáros voltam.
2/6 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tudtam szoptatni.4 hétig tartott a tisztuló vérezésem és rá 1 hétre megjött a rendes menstruációm.
3/6 anonim válasza:
àtlagosan 3 hónap múlva. ez legtöbbször a szoptató anyukáknál is elöfordul. természetesen lehet addig kimaradás míg szoptat valaki, de lehet elöbb is.
4/6 anonim válasza:
13 hónapos a kisfiam, még szopizik, nem jött még meg.
5/6 anonim válasza:
Én 3 hónapos koráig tudtam szoptatni a kislányomat, rá fél évre, tehát szülés után 9 hónappal jött meg az első menszim.
6/6 anonim válasza:
10 hónap múlva(persze amikor Balatonon nyaraltunk!),de még mindig szoptatom a babámat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!