Kitennétek arc nélkül a szülés utáni hasatokat egy blogra, hogy lerántsuk a leplet, milyen is általánosságban egy női test egy vagy több terhesség után?
Figyelt kérdés
Nemrég döbbentem rá, mennyi "titok" van a témát illetően.2012. szept. 22. 21:31
1/20 timike26 válasza:
èn igen.3 honapos a kislànyom,van kèt nagyobb fiam.28 èves vagyok.
2/20 anonim válasza:
Az én hasam olyan gáz, hogy még arctalanul és név nélkül sem mutogatnám. Ijesztgetni lehetne vele. :(
3/20 anonim válasza:
Szerintem magát a pocakot biztos sokan megmutatják. Mint ahogy itt is naponta van több kérdés még kerek pocakkal, hogy tippelgessenek egymásra, vajon ki hanyadik hétben jár. Van csini pocak, kicsi-nagy, van amelyiken látszik, hogy szerte-szétszakadt már. Szülés után max. annyi, hogy senki nem azzal van elfoglalva, hogy a pocakját mutogassa, hanem a babájában gyönyörködik. :) Én nem szégyellem a pocakomat, bár az arcom nem mutogatnám hozzá. Viszont írni, blogolni sem lesz időm, ez tuti. :)
4/20 A kérdező kommentje:
Szuper! De jó! A leplezetlenul kukac gmail pont com-ra jöhetnek a képek, a leplezetlenul.blog.hu-ra tenném ki őket, ott elolvashatjátok a többi infot is. :)
Lázadjunk a photoshoppolt nők ellen. :D
2012. szept. 22. 21:41
5/20 anonim válasza:
igen, mert 2 gyerek után is a régi, nincs pocakom, striám...
szóval nem mondaná meg senki hogy szültem, pláne nem két gyerkőcöt :)
6/20 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy nem közvetlen a szülés utáni képekre lenne szükség csak, sőt. A lényeg, hogy a női test MEGVÁLTOZIK és már sosem lesz pont olyan, mint régebben.
2012. szept. 22. 21:43
7/20 anonim válasza:
mondjuk képet nem küldök mert mint látod netezni is csak most van időm altatás után, és ilyenkor már nincs kedvem ilyenekre :DD előző voltam...
8/20 anonim válasza:
szerintem lehet olyan mint régen, csak genetika kell.!!!!!
9/20 A kérdező kommentje:
8. válaszoló, egyetértek.
2012. szept. 22. 21:47
10/20 anonim válasza:
örülök :)
tényleg állandóan azzal ijesztgetik a nőket h majd a szülés tönkre teszi az alakjukat bla bla...de szerintem ez nem így van...minden lehet a régi, persze kell figyelni magunkra!
az első gyerek után ugyan olyan voltam mint régen, erre mikor a másodikkal terhes lettem mindenki azt várta h majd nagy hasam marad , vagy majd a terhesség megasszonyosít :)) de szerencsére nem így lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!