Kitennétek arc nélkül a szülés utáni hasatokat egy blogra, hogy lerántsuk a leplet, milyen is általánosságban egy női test egy vagy több terhesség után?
10-esre:
Szerintem négy tipusú nő van ilyen szempontból.
Az elsőbe tartoznak a szerencsések, akik szülnek, majd 1 hónappal a szülés után nagyjából (!) úgy néznek ki, mint terhesség előtt, pedig egy centit sem mozognak / fogyókúráznak. (Ez vagyok én pl. :D)
A második csoport tagjai figyelnek magukra, edzenek, sportolnak és szintén úgy néznek ki szülés után, mint akik csak bébiszittelik a gyereküket.
A harmadik csoport tagjai semmit sem tesznek és elhiznak / marad rajtuk felesleg.
A negyedik csoport pedig ha megfeszül sem tud úgy kinézni, mint terhesség előtt, pedig fut, súlyokat emel, egészségesen eszik.
A probléma az, hogy amikor látunk egy dagibb / vékonyabb anyukát, sosem tudhatjuk, melyik csoportba tartozik.
Engem egyébként érdekel, hogy a 4 csoport hogyan oszlik meg, melyik csoportban vannak a legtöbben, de ezt csak úgy tudjuk meg, ha "önvallomásokat" olvasunk / hallunk, mert kivülről nem itélhetjük meg, ki miért testesebb / alakosabb...
Sajnos nem tudom megnyitni a képet, mintha hiányozna vmi a link végéről.. :(
A kép bármilyen lehet, nincs megkötés. :) Elölről-oldalról-előtte / utána képek összevágva... :)
13-s, no most mégis sikerült. :)
Jól nézel ki, csinos vagy mindkettőn, de komolyan!
A bal oldali nekem jobban tetszik (a cicik miatt :D), de ha tekintetbe vesszük, hogy a jobb oldali a 2 gyerekes kép, az is nagyon szép.
ja és én nem sportolok, "csak " napi 2szer 2 órát töltök lent a gyerekekkel, minden nap porszívózok, felmosok, játékokat szedegetek :) nekem ez a mozgás..ez jut ameddig picik :)
az étkezésre sem kalória szempontjából figyelek , inkább hogy egészséges legyen...de ettől eszek zsírosat és van hogy később vacsizom
utolsó voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!