Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kitennétek arc nélkül a...

Kitennétek arc nélkül a szülés utáni hasatokat egy blogra, hogy lerántsuk a leplet, milyen is általánosságban egy női test egy vagy több terhesség után?

Figyelt kérdés
Nemrég döbbentem rá, mennyi "titok" van a témát illetően.

2012. szept. 22. 21:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10-esre:

Szerintem négy tipusú nő van ilyen szempontból.

Az elsőbe tartoznak a szerencsések, akik szülnek, majd 1 hónappal a szülés után nagyjából (!) úgy néznek ki, mint terhesség előtt, pedig egy centit sem mozognak / fogyókúráznak. (Ez vagyok én pl. :D)

A második csoport tagjai figyelnek magukra, edzenek, sportolnak és szintén úgy néznek ki szülés után, mint akik csak bébiszittelik a gyereküket.

A harmadik csoport tagjai semmit sem tesznek és elhiznak / marad rajtuk felesleg.

A negyedik csoport pedig ha megfeszül sem tud úgy kinézni, mint terhesség előtt, pedig fut, súlyokat emel, egészségesen eszik.

A probléma az, hogy amikor látunk egy dagibb / vékonyabb anyukát, sosem tudhatjuk, melyik csoportba tartozik.

Engem egyébként érdekel, hogy a 4 csoport hogyan oszlik meg, melyik csoportban vannak a legtöbben, de ezt csak úgy tudjuk meg, ha "önvallomásokat" olvasunk / hallunk, mert kivülről nem itélhetjük meg, ki miért testesebb / alakosabb...

2012. szept. 22. 22:50
 12/20 anonim ***** válasza:
ha lesz idő, küldök neked képet. De van egy kérdésem itt az oldalon, ahova feltettem 2 képet, egy előtte és egy utána állapotot, mert érdekelt, melyik szebb. Anno 19 évesen (az esküvőm után) 57 kiló voltam, most 50 vagyok. Sokan piszkálnak, miért vagyok ilyen gebe, miért nem eszem rendesen, stb. Pedig semmi nem igaz ebből, ugyanúgy eszem, de 2 gyerek után szaladgálok naphosszat. Egyébként magamnak így jobban tetszem. Nincs cicim, lapos a fenekem (szeretnék izmosabb lenni, de erre végképp nincs időm...), nincs úszógumim, bár a bőröm még mindig 2 számmal nagyobb, mint én. Csíkos vagyok keresztül-kasul, és főleg fogyáskor lettek a csíkok, fenéken, combon, mellen, hason. A meztelen testemre anno büszkébb voltam, most viszont jobban tetszem magamnak ruhában, 2 mérettel kisebb vagyok. Az első típusodba tartozom, mivel ezt főleg a szoptatásnak köszönhetem, és a genetikának.
2012. szept. 23. 08:37
 13/20 anonim ***** válasza:
2012. szept. 23. 08:38
 14/20 anonim ***** válasza:
1 kérdés: milyen has fényképet szeretnél? Elölről? Oldalról? Nem mindegy... Én túlsúlyos vagyok, fényképen elölről egyáltalán nem olyan rémisztő a hasam, mint oldalról, ahol látszik, hogy lóg :(
2012. szept. 23. 15:26
 15/20 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom megnyitni a képet, mintha hiányozna vmi a link végéről.. :(

A kép bármilyen lehet, nincs megkötés. :) Elölről-oldalról-előtte / utána képek összevágva... :)

2012. szept. 23. 16:21
 16/20 A kérdező kommentje:

13-s, no most mégis sikerült. :)

Jól nézel ki, csinos vagy mindkettőn, de komolyan!

A bal oldali nekem jobban tetszik (a cicik miatt :D), de ha tekintetbe vesszük, hogy a jobb oldali a 2 gyerekes kép, az is nagyon szép.

2012. szept. 23. 16:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

26 éves, 2 gyerekes anyuka vagyok..van egy 2.5 éves és egy 1 éves babám...

itt a 2. babámmal voltam 24 hetes terhes, óriási hasam volt..főleg a végére :

[link]

most ilyen vagyok:

[link]

[link]

Bár már kora terhes vagyok a 3. babámmal...uh ez félig már terhes fotó :))

2012. szept. 24. 08:34
 18/20 anonim ***** válasza:

ja és én nem sportolok, "csak " napi 2szer 2 órát töltök lent a gyerekekkel, minden nap porszívózok, felmosok, játékokat szedegetek :) nekem ez a mozgás..ez jut ameddig picik :)

az étkezésre sem kalória szempontjából figyelek , inkább hogy egészséges legyen...de ettől eszek zsírosat és van hogy később vacsizom

utolsó voltam...

2012. szept. 24. 08:42
 19/20 anonim ***** válasza:
amúgy ugye a kép csak neked kell hogy lásd és nem akarod sehova kitenni?? mert azt nem szeretném....
2012. szept. 24. 08:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Én a hihetetlenül mázlista csoportba tartozom, már a szülőszobán szülés után fekve teljesen lapos lett a hasam pedig 10kg jött fel. Utána ha álltam még 3napig kiállt picit a méhem de a 4. vagy 5.nap már teljesen lapos lett, és ugyanannyi kg voltam mint szülés elött. Amúgy sosem voltam túl vékony, a hasam lapos volt de fenékről és combról lemehetne 5kg, de még csak 25napja szültem szóval ráérek lefaragni a kényes pontokról :-)
2012. szept. 25. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!