Göndör/hullámos hajú anyukák, változott a hajatok szerkezete szülés/terhesség után?
Nekem inkább hullámos a hajam(bár vannak benne göndör tincsek)viszont úgy érzem mióta szültem eléggé megváltozott...Előtte mondjuk tény, hogy több időt foglalkoztam vele(behaboztam,tárcsával szárítottam),de ha most ezt megcsinálom akkor sem lesz olyan mint régen.Aztán hallottam 1-2 helyről,hogy megváltozhat a haj.
Tapasztaltatok ilyet?
Nem hanyagolom amúgy el magam, csak most más a frizurám mint előtte, vágattam frufrut, így is jó nekem:)
köszi,akkor tényleg van ilyen:)
Mondjuk nem annyira rossz,ha nem vasalom ki, eléghosszú, hogy a súlya lehúzza.
Viszont egy picit azért sajnálom a hullámos fürtjeimet...oké,a mindennapokban már nem tudnám úgy hordani a hajam mint régen, de akkor is.
Nekem göndör/hullámos volt, most inkább sima. Nem kell annyiszor mosni, mint régen, mert tovább marad szép.
De nem tudom, hogy a terhességek miatt van-e így.
Még vagy 10 évvel ezelőtt levágattam a hosszú sima hajamat, tüsi rövid volt 1-2 évig, aztán elkezdtem megnöveszteni és göndören nőtt vissza. Most az első szülésem után levágattam megint rövidre, de már megnőtt, és most sima.
Lehet, hogy amúgy is változott volna, és nem függ a szülésektől. Fogalmam sincs. De a lényeg, hogy én most jobban szeretem a hajamat mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!