Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem tudja kivárni a...

Miért nem tudja kivárni a vásárlást?

Figyelt kérdés
Rengeteg szülő inkább odaadja a gyereknek a kiflit, mert hisztizne, mielőtt kifizetik. Miért nem tanították meg a gyereküket várni, türelmesnek lenni?
2013. júl. 8. 14:06
 111/148 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó, persze, nem azt írtam, hogy nem fogod tudni megnevelni, csak azt, hogy 14 hónapossal még csak most jön a neheze, másként fog viselkedni egy fél év múlva, a hiszti és dackorszak csak ezután jön. Attól még lehet nevelni, nem azt mondtam hogy nem, csak hogy sokat fog még változni, kerülhetsz te is nehéz helyzetekbe akár nyilvános helyen is.
2013. júl. 9. 18:11
 112/148 anonim ***** válasza:
82%
Dackorszakban is lehet nevelni,fiam 1,5 éves kora óta benne van lassan 1 éve, vannak kemény hisztijei de itthon,boltban sosem hisztizett és pont azért,mert már kicsiként azt szokta meg nincs evés-ivás,csak ha fizettünk és kimentünk,szóval nyugodtan lehet nyomkodnia piros kezet.
2013. júl. 9. 18:18
 113/148 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Én soha nem adnék így a lányomnak semmit, amíg a boltban vagyunk, de hogy más mit csinál k..rvára nem érdekel....
2013. júl. 9. 18:21
 114/148 anonim ***** válasza:
83%
89-es nagymama tökéletesen leírt mindent. Innentől kezdve nincs is kérdés és nincsenek válaszok. Ezúton is tiszteletem neki!
2013. júl. 9. 18:41
 115/148 anonim ***** válasza:
29%

4 éves lesz a fiam,de még soha nem adtam neki semmit egy boltban sem rágcsálni,pedig születéséről viszem vásárolni,nagybevásárlásokra is

a közeli intersparba járunk,ahol ismernek minket a felvágottas pultnál.na ott rendszeresen kap pár kolbász karikát kóstolóba,azt megeheti,de hamar megtanítottam neki,hogy előbb kifizetjük,aztán ehetjük-ihatjuk

2013. júl. 9. 21:11
 116/148 anonim ***** válasza:
70%
szerintem meg csak egy fogadás volt valakivel a kérdező részéről, hogy mennyi kommentet tud elérni a megjátszott primitív hozzászólásaival :) egész szép szám
2013. júl. 9. 21:22
 117/148 A kérdező kommentje:
Koszonom az ujabb hasznos hozzaszolasokat :) orulok, hogy tobben is irtak, akik helyesen es kovetkezetesen nevelik a csemetejuket :)
2013. júl. 9. 22:52
 118/148 anonim ***** válasza:
33%

Hova van az leírva hogy te nevelsz helyesen,te anyák gyöngye??? Mutass már nekem egy szakirodalmat ami alátámasztja a itt leírt elképzeléseidet!!!

A pofám leszakad a flegma stílusodtól,olyan érzésem van hogy totál pszichopata vagy!

2013. júl. 9. 23:00
 119/148 anonim ***** válasza:
38%
Nehogy felhúzd magad rajta, csak szivat :-). Neki ez a szórakozás, úgy látszik, apa már alszik, nincs jobb dolga:-).
2013. júl. 9. 23:07
 120/148 anonim ***** válasza:
19%

Én csak azon gondolkozom, hogy ezek mind anyukák??? Elvileg kedves, jóindulatú szülők, akik a játszótéren egy szép állarcot vesznek fel??? Hogy lehet így viselkedni??

Csak egy kérdést tett fel a kérdező és ezt kapja, hogy pszichopata?? Mert türelemre neveli a kicsit és nem tömi ha nyekken mindenfélével? Akár babakocsiban, akár boltban?

Inkább fogadjátok el, hogy van, aki másképp csinálja... Össze lehetne hasonlítani a gyerekeinket pár év múlva, de ahhoz egyikőtöknek sem lenne bátorsága, azt biztosra veszem... Mindig az egyszerűbb megoldás...

(a 14 hós anyukája) :)

2013. júl. 10. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!