Engedjem, hogy egyen mekis kaját?
Próbáljuk egészséges életmódra nevelni, én már nagyon régóta "tisztán" étkezem, a férjem azóta, amióta elkezdtük a baba hozzátáplálását, így nem kellett senkinek külön főzni.
Most 4 éves, eddig egyszer kapott egészségtelen kaját a nagyiéknál, egy cukros süteményt.
Most a kis barátainak köszönhetően felfigyelt a mekire, és ő is ki szeretné próbálni.
Azért vannak kétségeim, mert eddig ha kipróbált valamit és tetszett neki, akkor utána folyton könyörgött érte, félek, a mekis kajával is így lenne.
Legyek gonosz, és vegyünk csak salátát neki a mekiből? Vagy ha veszek neki egy sajtburgert, nem fog rászokni?
49
Oké, oké, én sem értem a kérdezőt, de azért amit te mondasz, az már az a kategória, hogy akkorát akartál fingani, hogy beszartál... :D
Egy sima zöldséges főzelék önmagával sűrítve nehogy már egészségtelenebb legyen, mint a tej, cukor, meg búzadara... ez utóbbiak közül egyikre sincs szüksége a szerveztnek.
Hogy a cukros tejbegríz egészségesebb, mint a zöldfőzi?
1000%-ra le merném fogadni, hogy minimum 150 kg vagy.
Elavult nézeteid vannak.
A nagyanyám hiszi azt, hogy a tejjel semmi baj nincs, illetve hogy a cukor kis mennyiségben egészséges (mert ha egy kicsi nem egészségtelen szerinted, akkor az még jót is tesz?)
Olvass egy kicsit, a tejtermékekre semmi szüksége nincs egy felnőtt embernek (gyereknek sem, csak az anyatejre babakorában)
Drágám, az élelmiszeriparban dolgozom, élelmiszerminőségi mérnök vagyok és biológus, egy cseppet többet tudok a táplálkozásról, mint ez a nők lapja cafe szint, akit képviselsz.
“ Olvass egy kicsit, a tejtermékekre semmi szüksége nincs egy felnőtt embernek”
Ostoba emberek olvassák el és hiszik el az eféle ócska cikkeket, amikbe ilyen okosságokat írnak, csak úgy megsúgom
Igen, valószínűleg hiteles szakember vagy :)
Érdekes, van ebben a kategóriában egy 3 pipás felhasználó (ez is elég sokat elárul amúgy a válaszaid hasznosságáról), ha úgy kívánja az érdek, akkor szonográfus, nőgyógyász, szoptatási tanácsadó, csecsemős nővér.
Tudom, tudom, nem te vagy az 😂 Tele van 3 pipás szakemberekkel ez a kategória.
Menjél, toljál be inkább pár táblacsokit az egészséged érdekében,
úgysem fogsz tudni befolyásolni a 150 kilóddal, meg cukorpárti nézeteiddel.
“ szonográfus, nőgyógyász, szoptatási tanácsadó, csecsemős nővér.”
Teljesen ugyanez a téma, valóban :D
Ha érdekel, 8 hónapos terhes vagyok és 53 kg, tudod baba, nem a cukor hízlal, gondolom ezt sem tudtad :)
Tudom, hogy nem a cukor hízlal :)
De azt ne próbáld már megmagyarázni, hogy egészségesebb, mint a zöldségek :)
Miért emelted ki a kérdést? Nem volt semmi a tv-ben, és úgy voltál vele, vitatkozol egy kicsit?
Már règ megválaszolták egy csomóan, most is ugyanezt mondják. Nem értesz egyet, ez rendben van, de itt nem bizonygatni kellene egymásnak, hogy az egyik vélemény jobb a többinél, hanem megköszönni a válaszokat, aztán ugyanúgy csinálni, amit amúgy is csinálnál. 😄
Tényleg egyre inkább veszekedős oldal kezd ez lenni, mint bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!