Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engedjem igy a nagyot suliba,...

Engedjem igy a nagyot suliba, most harmadikos?

Figyelt kérdés
A kistestvér óvónője covidos, a csoportjuk karanténba került. A lányom is beteg lázas de a tesztje negatív lett
2020. szept. 22. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Lázasan hogy engednéd? A negatív teszt önmagában még nem jelent semmit, csak ha pár nap múlva is negatív lenne.
2020. szept. 22. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Semmiképp, nem is értem ez miért kérdés.
2020. szept. 22. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem nem a lázast akarja küldeni, hanem a másik gyereket.

A fene tudja. Felénk már annyi beteg van, hogy ha ilyen szintű kontaktok is otthon maradnának, akkor mindenki ülhetne otthon.

2020. szept. 22. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

A kistesó a lázas. Gondolom őt meg az óvónő miatt tesztelték. Szerintem mindenképpen jelezd a dolgot a suliban, és majd ők megmondják, hogy mehet-e.

Kolléganőm lányát azért küldték ma haza, mert kijöttek az allergia tünetei, de még csak mostanra tudott időpontot szerezni allergiológiára, tehát még nincs róla papírja, viszont kontakt sem volt fertőzöttel. Legalábbis nem tudnak róla.

2020. szept. 22. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Nem engedném.

A kicsi lázas beteg, a nagy meg bármikor, bármit haza tud most hozni neki, amire így sokkal fogékonyabb a kicsi. MAradjon is negatív az a teszt...

2020. szept. 22. 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Hívd fel a sulit és kérdezd meg mi a teendő ebben a helyzetben.
2020. szept. 22. 17:21
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Inkább ne.

Kitudja,hogy ő miért lett lázas. Egyébként lehet,hogy most negatív a teszt,de két nap múlva már lehet pozitív is.

2020. szept. 22. 17:27
 8/10 A kérdező kommentje:
A nagy nem beteg, egy kicsit faj a torka. A kisebbik lett lazas beteg. De ugy gondolom egy hetet itthon marad, mert ha most faj a torka lehet beteg lesz.
2020. szept. 22. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha fáj a torka, semmiképpen.
2020. szept. 22. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:
87%
Én nem kockáztatnék,mert igen,ebben van egyfajta kockáztatás is.
2020. szept. 22. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!