Lehet olyat, hogy alsó tagozatban nulladik órája legyen harmadikosoknak? Kislányom új órarendjében heti 2x van nulladik óra. Ilyenkor 7 órája lesz. Minden nap 6-7 órái vannak, már most leterhelt.
Jesszum Pepi... o.O Az én harmadikosomnak 26 órája van úgy, hogy emelt angolos +2 órával. Nekem 30 éve talán hatodikban volt először nulladik órám, de azt is hamar megszüntették átszervezéssel.
Azt nem tudom, van-e erre szabály, de őszinte részvétem a gyereknek...
Hát, az én lányom is harmadikos, neki minden nap 5 órája van, azaz 25 óra hetente. Plusz heti 1-1 nap szakköri keretben nyelv, illetve informatika (ezek délután vannak). 0.órája soha nincs.
Nagyon soknak tűnik a 6-7 óra naponta, nyelvi tagozatos, vagy milyen tárgyból van többlet órájuk? Az évfolyamokra vonatkozó maximális óraszámot, azt hiszem a Nemzeti Alaptanterv határozza meg, és az iskola pedagógiai programjában is benne kell legyen az órakeret.
Tagozatos osztályban simán lehet. Amikor beírattad, nem mondták, melyik év mivel jár?
Sporttagozatos iskolát ismerek csak, ott a beíratásnál minden évfolyamra részletezve ideadták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!